Ноемврийски бебета 2024 - тема 3

• 15 926
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
За дерматолог препоръчвам д-р Люси Попова (само онлайн консултации съм правила с нея, не знам как са часовете) и д-р Венелинова (много трудно се запазва час при нея, но и тя има опция за онлайн консултация)

# 211
ЛЕЛЕ... аз се прибирам от 40 минутна разхдка с малкия. Сигурно 30 минути е ревал ама съдра се. Както си играеше и изведнъж от най-грамогласния вик. Извадих го, гушках, друсках, пях, чудих се как да не му духа пък го загърнах в одеалото, пък се разкопчах и го наврях отдолу под елека ми, пък да не му пече слънце ... Цялата се препотих и се разплаках пак с него, а той душичката хапеше ръката си, хълцаше от болка. Тея ш***** зъби да излизат, че е егати стреса. Горкото дете... Една жена в парка ме подмина, бабиера гадна, и си тц-каше с езика. Представяте ли си... Шумя им, преча им...
Много  ме мъчи така като се разплаче навън, последните дни обикалям все наоколо с количката не смея да отида надалеч. Вкъщи по-бързо минават тея кризи, давам студена бибка, гризалка заледена. Навън нямам нищо пробвах да нося в термоса студени неща - не върши работа, затоплят се...

# 212
Ох милия дано да минава по-бързо Disappointed А на бабичката - игнор Rage Макар че и аз много се сдухвам от чужди погледи и коментари, даже като зареве навън имам чувството, че всички ме гледат, дори и да не е така, и се припотявам и се притеснявам. Затова се радвам, че сега е лошо времето и не излизам. Чакам момента, в който разходките с количка ще станат спокойни и приятни и се моля да е скоро Sad

# 213
Слънчогледка, ужасно е с тези зъбки Cry

Не се впечятлявайте от коментари на околните. И при мен се е случвало, вадя малката от количката за малко, защото или се е разплакава или просто иска да си погледа и видиш ли подминават ме разни особи и започват шушукания "Как може да го изкарва, студено е!" или пък "Леле, колко леко е облечено!"

Не ги разбирам такива хора.

# 214
Момичета при вас бебетата като стоят в люлка или шезлонг забелязали ли сте да стоят на един край?
Ето това имам предвид:

# 215
Благодаря за препоръките за лекари Simple Smile
Препоръчвам д-р Котевска в Токуда, прекрасен дерматолог е...

Luisa, при нея платено ии с направление сте били? Аз бях веднъж по фонд и се държа прилично и ми помогна, но като заведох голямото дете (с напарвление ) се държа изключително грубо и дори накрая  детето се разплака, а беше тогава на 10г....

# 216
Момичета при вас бебетата като стоят в люлка или шезлонг забелязали ли сте да стоят на един край?
Ето това имам предвид:

Да, моето в столчето стоеше така доскоро. Сега вече седи по в средата и не се килка. Според мен главата им натежава и затова така на една страна се извъртат, мънички са още явно 🙃

Голям сладур е малкия 🥰

# 217
Днес детето така ме орева, ама цял ден, още от събуждането, когато не ми се усмихна, за пръв път ме видя и не ми се усмихна. Направоооо! малко след това започна един рев, мрънкане, рев, мрънкане, ядене, рев, рев, рев, до 1 часа, когато заспа. Добре, че МЖ се прибра към 2 и я пое. Не знам зъби ли са, какво е Rolling Eyes

# 218
Днес цял ден киселее Филип. Не дава са го приспя на ръце. Ръмжи като гризе един жираф. Беснее си направо. Цяла мъка е храненето от бурканчето. Устата и около устата не е за гледане - алено червено и подуто от лигня и мазане на храна, лиги и търкане, ‘бе въобще кръвожадност. Мрънка, не иска да спи, само се върти… просто гадост и ужасТ и мъка и направо съм толкова изморена, че му казах да си се оправя и да заспива, ако иска, ако не иска да прави каквото ще и си пуснах един сериал да гледам и така. Нито спането е спане днес, нито яденето ядене… е го стана време за еднократното седмично къпане и не знам дали ще го издържи без да ми свети маслото, защото няма достатъчно дневен сън, а вече се прозява…

# 219
Благодаря за препоръките за лекари Simple Smile
Препоръчвам д-р Котевска в Токуда, прекрасен дерматолог е...

Luisa, при нея платено ии с направление сте били? Аз бях веднъж по фонд и се държа прилично и ми помогна, но като заведох голямото дете (с напарвление ) се държа изключително грубо и дори накрая  детето се разплака, а беше тогава на 10г....

Платено сме ходили при нея няколко пъти, никога не се е държала грубо, а точно обратното. Ходила съм и при д-р Люси Попова, със сигурност е професионалист, но говори страшно много, влиза в големи детайли с медицинска терминология и хиляди обяснения и трудно я разбирах, освен това хич не си спазват часовете в кабинета и.

# 220
Добро утро, дами! Заиграх се с чат gpt докато държа малкият да поспи, че тази нощ пак сме ставали през час заради зъбките. Поздрави от нашето малко семейство 😅

Вчера поръчах бебешка слънцезащита, някой беше питал назад в темата. Много четох, взех минерална, органик,  -MABYEN Baby and Kids Sun Cream SPF 50. Да видим, ако не му понесе на кожата ще я позлваме ние. На мустелската нещо и нямам доверие като гледах съставките.

Иначе днес за първи път ще се отделя от детето за повече време, на козметик и на фризьор съм и няма да ме има почти 6 часа вкъщи. Никога не съм била далеч от него толкова много време, до сега съм излизала все за малко - час-два, и ми е гузно и притеснено. Майка ми ще го гледа, ММ има работа. Чака м я да дойде сега в 10 и да и направя един инструктаж за хранене, спане... Нали не съм лоша майка,че ще го оставя за толкова време? Татко му е вкъщи, макар че работи, и ще хвърля едно око на бабата, че тя е със стари соц разбирания. Но не искам да го мъкна по салоните с мен, а не спи в количката вече.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 08:23 от slanchogledka^

# 221
Как се прави това със снимките? Качваш снимката в ChatGPT и какво му казваш?

# 222
Да я направи в стил Дисни.

# 223
Не си лоша майка, много ясно, ти също имаш право на някакво разнообразие. 🤗
Аз също не съм се отделяла за повече време от малката, но няма на кого да я оставим, и да искаме дори, иначе бих се възползвала от време на време. Винаги сме си 2+1. 😃 Ноо редовно си ходя на маникюр и фризьор, когато се наложи, та въобще не се чувствам гузна, и аз съм човек.

Много готино се е получила картинката, и аз си играх предните дни. 😀

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 13:21 от Onirique

# 224
Опитвам, но му отнема вече 10 минути. Колко време му трябва? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт