Ноемврийски бебета 2024 - тема 3

• 15 923
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Обикновено до 2-3 минути е готово, ама някой път се чупи. Случвало ми се е.

# 226
Ако го слайднеш,за да гледаш нещо друго, бъгва. Стоиш и чакаш. Качи я наново, ако не става.

Мануела, и моето бебче така седеше до скоро в шезлонга, даже се бях притеснила да не му кривя гърба като го нося. Сега се изправи. Може наистина да им тежи 😅. Пу-пу, много е сладък 🥰

# 227
Благодаря ви много, момичета! Ето ни и нас:

# 228
Аууу, Скейди, какви сте руси всички удома!!! Златокоски!!! 🥰

# 229
Аууу, Скейди, какви сте руси всички удома!!! Златокоски!!! 🥰
Да, хаха, и всички ни питат дали сме сестри или дали сме от България Grinning Преди години бяхме на море, май Слънчев бряг, не помня, още пресни гаджета нали, и на плажа имаше едни момчета горе долу и те 20+, и се дочува следният разговор:

- Виж, виж я как маже гърба на другата.
- Тихо бе, ще те чуят!
- Няма бе, те не са българки.

Слънчогледка, не си лоша майка, напротив, човек трябва да се грижи за себе си, за да бъде добър родител. Погледни го така - трябва да отидеш на фризьор и козметик, нали не искаш следващата ти снимка в стил Дисни да прилича на Урсула Grinning

# 230
Момичета, всички сте прекрасни Hug

Ето и от мен една снимка, но в стил аниме:
Скрит текст:

Слънчогледка, колко време вече избиват зъбките при вас ? Confused

# 231
Ето ни и нас, благодаря за идеята Simple Smile

Скрит текст:

# 232
Вече месец се мъчим със зъби, и нищо не се е показало. Като бяхме на преглед на четвърти месец навършен педиатърът потвърди, че излиза зъбче - така че знам със сигурност кога е почнало. Навърши 5 месеца на седми април, и все още не се белее нищо над венеца. Но последните дни е много зор, предполагам се мъчи да избие.

# 233
Вече месец се мъчим със зъби, и нищо не се е показало. Като бяхме на преглед на четвърти месец навършен педиатърът потвърди, че излиза зъбче - така че знам със сигурност кога е почнало. Навърши 5 месеца на седми април, и все още не се белее нищо над венеца. Но последните дни е много зор, предполагам се мъчи да избие.

Не предполагах, че толкова време може да отнеме Cry

# 234
Честно казано и аз, сигурно си зависи от детето.... 🙄

# 235
Здравейте! Относно кърмени бебенца и растящи зъбки - от 2 дни при всяко кърмене след като започне да яде минават 10-20 секунди, издърпва се от гърдата и започва да плаче. След това веднага пак започва да яде и същото - издърпва се и видимо изглежда, че го боли. Смятам, че е заради зъбките, но има ли го това и при вас?

# 236
Има го при мен да, от около 2 седмици, не всеки път. Постоянно се чудя, няма достатъчно мляко ли, нещо не му е вкусно ли, зъб ли го боли или пък коремче, не знам. Но плача е различен, варира от лек до почти истерия, понякога се връща на гърда, понякога не.... Поредната мистерия и кофти период, който чакам да мине

# 237
Бебето ви страда от колики? Търсим 10 родители, които искат да изпробват Degasin® Baby – специално създаден продукт за облекчаване на колики при най-малките. Участниците ще получат безплатна опаковка и ще имат възможност да споделят своя опит и впечатления след 2-седмичен период на употреба.

Тествайте Degasin® Baby – за усмихнато бебе и спокойно коремче!

Присъединете се към темата и дайте шанс на мъничето си за повече спокойни дни и нощи.

# 238
Дърпането от гърда го има и при нас, все се чудя стига ли и, нервира се заради струята ли + кой знае още колко причини може да има, но всичко е едно гадаене Expressionless

Вие бебчета кога ги храните, горе долу когато станат или изчаквате някакво време ? Аз изчаквам и се чудя дали така не я изнервям и за това да яде така нервно Rolling Eyes

# 239
Дърпането от гърда го има и при нас, все се чудя стига ли и, нервира се заради струята ли + кой знае още колко причини може да има, но всичко е едно гадаене Expressionless

Вие бебчета кога ги храните, горе долу когато станат или изчаквате някакво време ? Аз изчаквам и се чудя дали така не я изнервям и за това да яде така нервно Rolling Eyes

Аз гледам да се разсъни и му давам.

Общи условия

Активация на акаунт