🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 353
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема! Simple Smile

1. Не!
Това не е Ергенът!

2. Да

3. Не

# 31
Благодаря за темата 🌺
Някой бгмама детектив намери ли нещо за Васил, снимки на бивши да видим какъв типаж харесва?

# 32
Да допълня и аз за Бранка - аз там химия не видях. Никъде, в никого. Виктор я следва на принципа на труднодостъпната жена; тя пък "труднодостъпна", защото не го харесва. Тоя сорт спят два месеца и се разпадат. Или ако мъжа е глупак, се грижи известно време за нея, докато тя го зареже.

# 33
Елвира от сезон 1 е загубила бебето си /спонтанен аборт/. Много е променена външно Thinking

# 34
  • България
Благодаря,Кло. Wink
Обвинявах Бранка в началото докато не видях схванатия Вико.Сега я разбирам,ама напълно.Само дето бих му казала всичко и бих си тръгнала.Но явно всички се блазнят от почивката и купона там..и известността на всяка цена.
ПП.Да,подигравката зад гърба му не говори добре за възпитанието ѝ.

Дори да не го харесва и да не й е приятен му дължи добро и мило отношение, а не да гледа тъпо и да отговаря троснато. Трябва да му е благодарна за ефирното време и безплатната почивка.

А тя като не го харесва и не го търпи може да напусне сама острова. Не е задължена да седи там, видяхме как лесно напускат по свое желание. В живота като един мъж те ухажва, а ти не го харесваш, не седиш в неговото предаване и в негово присъствие.

Виктор е твърде търпелив към момиче, което не си струва и не го заслужава.

Не е възпитавана както трябва, има Марианска падина в характера и нрава й. Тя вероятно се мисли за много готина как отрязва красавец като Виктор, но реалността е различна.

# 35
Колко ли епизода остават още?

# 36
  • София
Благодаря за новата тема!

Гласувах:

Да - раздвижва сезона. Би трябвало малко да активира другите двама, а и всичкия баласт момичета, към когото никой няма интерес, да се раздвижат малко.

Не - не ми харесва като излъчване този човек, но ще видим, първото впечатление не е решаващо при мен.

Да - Нашият формат е по-различен, много повече епизоди и времетраене, и моментът с гоненето така и така е изгубен, поне да имаме повече време да опознаем девойките. Лошото е, че тези, към които няма интерес, просто си висят в този сезон. Ергените трябва да са малко по-ангажирани към тях.

# 37
Много харесвам новия ерген визуално и от това, което до тук видях от него. Сигурно съм единствената, но още по-добре Grinning Другите двама са ми напълно излишни, особено Виктор. Очаквам Васил да им направи сезона. Дано оправдае очакванията ми.
Снимчица от по-млади години и без брада

# 38
Нещо в гоненето по принцип не е добре измислено - в нормалния вариант още първата вечер се гони девойка, на която никой името не знае, никой гласът не е чувал, ергенът няма никакъв мотив за гонене. Логично е първите две седмици да няма изгонена, после вече да се гонят. Сега пък откакто е почнало предаването, няма нито една изгонена, а пък стоящите нито ги канят на срещи, нито ги дават в кадър - стоят и скучаят. Реално в предишните сезони виждахме повече взаимодействия между различни хора - дали ерген и ергенки, дали ергенки помежду си - имахме движение. Сега двама ергена, 100 ергенки и ние вече два месеца гледаме една Даниела, една Мартина, една Брана и една Любомира. Тъпо.

# 39
И аз си мислех, че повечето "моми" са на ваканция там, ама май не е точно така... Ако нямат достъп до плажа /освен за да правят пясъчни замъци по принуда/, то престоя им тип "храстче" няма никакъв смисъл.
Айде, Бранка поне пипна "пипало" на слонче, ама повечето моми не мърдат от диванчето. А да лежат и да ядът гаден сладолед в очкване на голямата любов - айде молА ви се!
Явно имат някакви други "окови" в предаването, защото да гледаш ергенина все едно си в МЦ и да приемаш розата, за да останеш, е доста тъповато.

# 40
И аз не вярвам, че могат да си тръгват, когато пожелаят. Ами ако решат всички да напуснат в даден момент, какво става? Без участнички ли остават? Grinning

# 41
Радвам се, че влиза трети ерген.
Харесвам Васил.
Да ги гонят всичките поред на номерата.

# 42
Туджаров коментира в един от подкастите, че тази година се е оказало голям проблем, че Николов е сключвал твърде либерални договори с участниците, така че напълно вярвам, че им е дал право да напускат, когато решат. Такива бяха и условията в Острова на 100-те гривни.

# 43
Може и да са либерални договорите, но с някаква клауза до определен момент. Щото, ако си бяха тръгнали повечето, то кой щеше да остане за третия ергенин?
Та има някаква умряла котка някъде, ама не е ясно къде е заровена.

# 44
Е, избягаха зимата от България, на пълен пансион, повечето гледат сеир и цирк ежедневно, някои търсят любов. Не им е толкова зле, няма да ги мислим момите 😃

Общи условия

Активация на акаунт