🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 366
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 45
Три отговора ДА.
Така виждам различни типажи , дори схванатия Виктор ми е интересно да го гледам. И той е представител на определена група мъже. Много ми допада , че отношенията се развиват естествено , дори това да значи да виждам все едни и същи . Няма нужда ергените да дават надежди , на дамите , на които не симпатизират. Твърдо за съм , момичетата да получат ефирно време и да извлекат дивиденти от участието си. Забавляват ме вечер безплатно . В този живот нищо няма даром. Чак не разбирам защо някои ги упрекват.

# 46
Не възлагайте големи надежди на новия ерген Васил. Още на визитката си излъга,че е необвързан от две години,а е бил с гадже малко преди да влезе в предаването,ако не са си и още заедно

# 47
Защо да е лъгал? Ако за него връзката не е сериозна? Или трябва две години да е стоял на сухо, ако е казал, че е необвързан от две години 😃

# 48
Нещо в гоненето по принцип не е добре измислено - в нормалния вариант още първата вечер се гони девойка, на която никой името не знае, никой гласът не е чувал, ергенът няма никакъв мотив за гонене. Логично е първите две седмици да няма изгонена, после вече да се гонят. Сега пък откакто е почнало предаването, няма нито една изгонена, а пък стоящите нито ги канят на срещи, нито ги дават в кадър - стоят и скучаят. Реално в предишните сезони виждахме повече взаимодействия между различни хора - дали ерген и ергенки, дали ергенки помежду си - имахме движение. Сега двама ергена, 100 ергенки и ние вече два месеца гледаме една Даниела, една Мартина, една Брана и една Любомира. Тъпо.
Абсолютно съм съгласна. Исках някак да го включа в анкетата, но не можах да го оформя.
Със сигурност усещането ни е подсилено от 1) фактът, че влизат нови лица, които веднага отпадат - Анна и Йоана 2) промениха форматът на излъчване и според мен са делили вече монтирани епизоди. Така за 3 епизода имаме само 1 церемония на розата, ако изобщо има такава.
За мен е много голям минус това да няма срещи с всички момичета (да печелят среща от игра например), както и да няма игри между момичетата. Такива като Ивет са обречени да стоят в миманса - айде, Силвия поне синхрони дава.

# 49
обвързан ≠ бил с гадже

# 50
Много харесвам новия ерген визуално и от това, което до тук видях от него. Сигурно съм единствената, но още по-добре Grinning Другите двама са ми напълно излишни, особено Виктор. Очаквам Васил да им направи сезона. Дано оправдае очакванията ми.
Снимчица от по-млади години и без брада

Както е изглеждал на младини и аз щях да съм Heart Eyes а това при мен се случва мнооого рядко Joy

Но дори и сега и на мен ми харесва най-много (засега) от тримата. Дано се задържи така, крайно време е отново да има всеобщо оценен Ерген.

# 51
И на мен засега ми харесва Васил - и визуално , и като поведение. Да видим дали ще се задържи.

# 52
Аз не знам как е толкова успешен форматът от години наред в други държави, като изначално ми е сбъркана концепцията. Ако не се спазва сценарий и се остави на естествения ход на нещата, най-нормалното нещо е още в началото да има фаворитка и ергенът да иска да си излиза само с нея. При зараждане на нещо истинско , дори и само като емоция, няма как да ти се занимава с други. Обаче така се обезсмисля предаването и трябва всички останали статистки официално да ги пуснат във ваканция Simple Smile та няма угодия -или е пълен фалш и мляскане по пейките с всички, или скук а и срещи с едно и същи.

# 53
  • София
По анкетата и аз.

1. Да. Първите двама доста забиха в едни и същи жени, от което не се оплаквам. Според мен сегашния продуцент дава наистина право на избор на ергените. Ако и в предните сезони имаха такова пак щеше да е същото.

2. За момента не. Визуално не е мой тип, дървен ми е, но дано се разгърне . Не е крайно мнение.

3. Не. Вероятно са ги пазили за 3-я, но така или иначе вярвам че още моми ще влизат, ще ми се да си заминава някоя от време на време. Сестрата примерно грам я няма, съмнявам се и покрай Васил да блесне . Фаталната жена от Тему сега ще лапа сламки, но нищо ново, тя и с Виктор си правеше същите жалки изпълнения.

# 54
На мен този сезон ми харесва най вече че няма просташки скандали между момичетата, линчуване на една от всички,както беше в предишните сезони ми е крайно неприятно,но все пак сезона с Елена и Валерия най ми хареса...Залагам и аз на Васил да освежи обстановката и другите момичета да се почувстват поне малко харесвани.Виктор ми е симпатичен,добряк,но не става за шоу,Мартин пък прави шоу,но е фалшив герой,представя ни се за това,което не е и затова ми е неприятен..

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Не възлагайте големи надежди на новия ерген Васил. Още на визитката си излъга,че е необвързан от две години,а е бил с гадже малко преди да влезе в предаването,ако не са си и още заедно

Е както се разбра няма да е единствения в този сезон Simple Smile

# 56
  • София
На мен ми се струва, че голямата цел на участниците е да трупат последователи. Не знам дали всички харесват почивката - влажно и горещо, постоянно се отбраняват от комари,  поставени са в компания, която не са си избирали сами, по цял ден търкат дивана. Тази година даже игри няма.

# 57
  • Варна
1. Да
2. Да
З. Не
Защо не? Има много талаш в предаването.
Кло, роза за теб 🌹

# 58
Започваме след малко - приготвям се да гледам, макар че може и да ми е последният епизод. Много слаба работа този сезон. Но ще хвърлям по едно око на форума, де. Вие ме развеселявате. 🌹

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:26 от Lilly_85

# 59
  • here and now
На мен ми се струва, че голямата цел на участниците е да трупат последователи. Не знам дали всички харесват почивката - влажно и горещо, постоянно се отбраняват от комари,  поставени са в компания, която не са си избирали сами, по цял ден търкат дивана. Тази година даже игри няма.
Абослютно е така. Иначе да бяха останали 2-3 моми.

Общи условия

Активация на акаунт