🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 369
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 60
Лелеее, как си трака на лаптопчето, хахаха

# 61
Данчето чу някой подходящ цитат за книгата и веднага се изстреля да го запише, докато не е забравила😅

# 62
Тая Даниела ще изкара бестселъра.

# 63
Ето, Данка си призна, че е там, за да събира материал за книгата. Поне наистина може да е откровена Grinning

# 64
  • Сливен
Боже.. Тази жена Даниела, като я дават сега - ама тя на нищо не прилича 😱.

# 65
Явно зарави това беше предния път сцената с Косара за Даниела и книгата ѝ, за да ни я показват вече „официално“ и да има и тази сюжетна линия

# 66
Герай ми се струва хубава с тази риза

# 67
  • България
Даниела има най-захабен вид сутрин, а е само на 32! Момичетата на Виктор са много свежи и без грим и недоспали.

# 68
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама Даниела вярно ли се има за писателка!? Егати самочувтвието, в днешно време всеки без професия и качества или пише книга, или прави подкасти.

# 69
Данка Браун

# 70
На мен ми е страшно неприятно, че по този начин се показва и дори акцентира как е окей да използваш други хора, които не са се съгласили да бъдат опитни зайци и да се изследват/използват техните думи, действия и поведение в полза на материалното състояние на един човек и неговата бизнес идея.

# 71
Хич не е притеснителен и стеснителен Васил, ще се оправи с квачките Grinning Изкефи ме като каза, че той пък имал много мъжка енергия и ще се оправи с тях Joy

# 72
Роси ми е много сладичка😊Васил прилича на бившия ми приятел на външен вид и по глас, така че ми е Big No😆 Ферай обаче как веднага му предлага храна, завиждам за метаболизма ѝ😁

# 73
Даниела изглеждаше ужасно

# 74
"дъ съ нътискъм зъ упридилен тиб думат"

това не е обикновен нормален акцент, това е акцент на стероиди

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:36 от Poutine

Общи условия

Активация на акаунт