🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 356
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 15
Косара се цели към някой с възможностите на Мартин, но по-млад или поне по-младолик и свеж, неамортизиран и без деца. И не толкова хойкащ. Минимум нещо като иранеца на Айлин. Може и да ѝ се получи. Ако е умна, ще търси човек извън всякаква публичност, със “скучна” или традиционна професия и много далеч от света на “Ергена” и българския хайлайф и шоубизнес.

Иначе е видно, че с Мартин са ѝ по-забавни лафчетата, също я ласкае вниманието му, флирта, ама то не е трудно да задминеш Виктор в това отношение.

# 16
Знам, че ще прозвучи коравосърдечно, но баща му явно е имал основание да е искал нещо повече от Виктор.
Много мъже са отраснали в подобна среда, но тези които имат топки успяват – въпрос на характер.

# 17
Благодаря за новата тема. И на трите гласувах с “не”. Нямаше нужда от трети ерген - това предаване стана като автогара - всеки влиза и излиза. Трябваше да изберат адекватен ерген вместо Виктор, вместо да вкарват трети в средата на сезона.

# 18
Виктор работи на две смени, за да ни убеди колко е наранен от баща си. Което ме навежда на мисълта, че по-дълбоката му рана е друга, че истинската драма е скрита, може би дори от самия него.

Напълно лаишки и без никакви доказателства си мисля, че несъзнателно е по-озлобен към женското начало в живота си — майка, баба. Оттам и го влече да наказва и да се настървява срещу дърпащи се и трудни жени като Бранимира; да влиза в единоборство с тях; оттам има, по негови думи, садистични фетиши. Голям контраст със сладникавото му външно поведение и привидна безобидност.

# 19
Според мен Косара излезе от групата на Мартин, защото усети, че той ще я награби при първа възможност. Бъзиците  на  всеослушание с Виктор бяха колкото да оправдае присъствито си във формата. Сега вече ще трябва да го играе заинтересована от новия ерген. Иначе става много съмнително. Не че някой очаква там да е за любовта, но все пак трябва да играе играта.

# 20
На Бранимира и Виктор им тръгнаха зле отношенията изначално, за което ''вина'' имат и двамата заради травмите си. Той много я харесваше и тръгна с голямата кошница, в резултат на което се държа смутено и странно. Тя си беше съвсем ок, със слончето, беше усмихната и приятна отначало. Но, тя пък, очевидно желаейки да се влюби в нов мъж, за да си излекува от старата любов, е имала очаквания, че някой ще я очарова. Че е наранена разбираме от писмото й, и то много наранена. Това не се случи и тя се разочарова. Самата тя, като едно дете, започна да се цупи, очевидно стоейки в собствената си болка, че той, видиш ли обръщал внимание и на другите. За мен цялостното нейно поведение е една голяма болка и непрерботеност на собствения й лош минал опит. Гледа Виктор с отвращение и отгоре, защото той не може да отговори на очакванията й, да я накара да се влюби. Визуално е готин мъж, но визията никога не е нещото, заради което се влюбваме яко. Така, енергийно, те тотално се разминаха. А с Любомира той просто си изкарва спокойно и ведро, направо като на шега. Всичко това е доказателство, че и най-голямото привличане понякога е обречено на неуспех, ако всеки е в собствената си глава и драма.

# 21
Косара рязко сменя предпочитанията и това ще е много яко, нека се освести Виктор, дето не я канеше, ама и се сърдеше на Мартин като ѝ обръща внимание, като резервна гума си я имаше, нека му

# 22
  • в сърцето на един мъж...
Чета ви от известно време, това е първият Ерген, който гледам и ми се искаше да напиша, че това, че е водолей, не й пречи на Бранимира. Пречи й това, че е наранена от мъж. Водолеите обичат силно и дълго и ако не са очаровани от мъжа пред тях, няма сила, която да ги накара да се държат добре. В крайна сметка, няма какво да се лъжем - Виктор не е мъж, който може да очарова една жена. А водолеите не обичат мамини синчета. Мъжът до тях трябва да е наистина силен, на място, да може да завладее жената. Не да й обещава слънцето и луната, но да направи животът й вълнуващ. Докато Виктор просто няма опит, не знае къде се намира. Естествено, че Любомира ще го привлече - тя прави живота му лек. Рибите имат нужда от жена, която да ги командва, да ги прати да плуват на където тя иска. Освен това той е толкова спънат в разговорите, че няма накъде. Водолеите обичат интересни събеседници и обичат повече с ума, отколкото със сърцето. Ако не е интересен разговора, няма шанс да се превърне в любов, ако ще  и Аполон да е слязъл на земята.
Мартин в това отношение е доста интересен, въпреки лафовете в стил 7 клас. Има различни теми, на които да разговаря, пуска шеги, има много повече опит, знае как да обърне внимание на една жена, най-малкото в повечето случаи знае как да й привлече и вниманието. Затова е толкова търсен. Оставяме настрана парите и статуса, отношението към жените, или поне това, което показва е доста по-различно.
По отношение на жените в къщата - много от тях са доста несигурни въпреки външният си вид. Адриана има самочувствие и се чувства добре в кожата си. Даниела демонстрира подобно нещо и Косара се чувства добре и уверена в себе си. Останалите имат много комплекси и много за преработване. Интересни като образи са ми Ана - Мария и Косара. Смятам, че са доста по-умни от останалите и определено знаят стойността си.

# 23
Гледам Анна Мария на тази снимка и ми заприличва по някои детайли на Йоана. големи кафяви очи, овала на лицето, може и по фигура.
Скрит текст:

Слушах и Йоана в един подкаст, ама правилно е постъпил Мартин, ако беше останала в къщата щеше много негатив да събере, както и да допринесе за нов.  Примитивна е, търси известност, даже и ПР си наела, уж за след предаването. Но поне последователите се увеличили. А с Мартинчо, си слушали чалга и това си обичали.

Коя му е веригата ресторанти на Мартин? Някакви чалгарски ли са?

# 24
  • Пловдив
Той Виктор няма угодия: каза, че не обича да му правят комплименти /имаше една мацка на софийските срещи, където му каза, че има много красиви очи или нещо от тоя род/, не обича жената да е нападателна. В следващия момент, търчи по човек, който от километри се вижда с какво пренебрежение го гледа 🤦🏽‍♀️
Вероятно е много комплексиран, но не го признава, не умее да комуникира /това не е заради баща му/, предубеден е /документално женената Ива, жевите с корекции и т.н./.

# 25
Благодаря  и аз за темата 😀🌹
 Да ни е уютно,забавно и позитивно в нея!
Гласувах :
1,Да
2,Да
3,Да- защото и за Васко трябва да има материал😉

# 26
  • София
Мерси, Clo 🌹!
1.Да - тези двамата много се ограничиха.
2. Да, но не съм сигурна 😂 - не е по-лош от другите 😉
3. Не. В и М трябваше да покажат досега поне кои момичета не ги интересуват изобщо 😜

# 27
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз затова и писах, защото това със зодиите е леко досадно. Всеки си има неговите си особености. В случая момичетата и мъжете си влизат с техния си емоционален багаж и се преценяват един друг според този емоционален багаж. Няма никакво значение коя зодия каква е и защо е такава Simple Smile Чисто лично - аз съм водолей, била съм във връзка с риба и толкова много ме дразнеше, защото поведението му беше точно като на Виктор. Ми нормално, и аз бих реагирала като Бранимира. Виктор е мъж, който не знае какво иска от една жена. Да, привлечен е от нея, но същевременно тя го плаши ужасно. И се получава изключително шантава връзка и не могат да намерят път един към друг. Жалко е, че Бранимира е имала възможност да получи помощ, но въпреки че обяви, че са приятелки с майка си, явно тя не й е помогнала да преработи проблемите си.
Жал ми е и за Роси, защото беше доста неуверена и цялата ситуация я досмачка допълнително. А смятам, че можеше да се разгърне, ако има подходящ ерген.
Хареса ми Васил, поне на първо четене - изглежда умерен, на място, знае какво иска, има дар слово и не се панира в компанията на жените, че и на Мартин, защото Виктор не му е конкуренция.

# 28
Васил и на мен ми е симпатяга засега. Не е мой тип външно, но пък ми е миличък, защото има много тракийско-средногорски фейс, някак си му тича да си закичи китка здравец зад ухото, да се препаса с ален пояс и чифте пищови и да вдигне едно въстание Grinning Един такъв възрожденски ми е (не партията!).

# 29
Благодаря и аз за новата тема! Flowers Sunflower

Засега новият ерген ми е безразличен. Външно не ми хареса, като характер е много рано да се каже нещо, кой знае какво не сме видели от него. От две - три реплики избягвам да си правя изводи.

Накратко, не съм заинтригувана от Васил.

Общи условия

Активация на акаунт