🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 707
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И след днешния епизод продължавам да не харесвам Васил, глътнал е бастуна яко. А Адриана 100 пъти повтори на него , на камерите и на другите момичета колко много общи неща имат. Кои точно? Срещата беше като на обяд с нов колега.

# 316
Много съм съгласна с тези коментари за Косара:

# 317
Сигурно ще прозвучи грубо, но как мъжете избират Любомира преди Косара за среща, не ми е ясно... и как тя е толкова вървежна? Има много хубави крака, това ли е?

Ох, за съжаление съм го виждала в живота и то не веднъж. Знам, че ви е втръснало от тази дума Laughing но моето обяснение е ….. енергия! Какво излъчва жената и какво долавя мъжа. Може би Любомира (и всички подобни на нея, за които се сещам) имат нещо, с което предразполагат мъжете към себе си, по някакъв начин. Колкото и да не проумявам какво е то.
Виктор си го каза, с нея му е много лесно, не трябва да се напряга, като с другите мацки.  Излъчването. Но тя все пак е и артистка.

# 318

Виктор си го каза, с нея му е много лесно, не трябва да се напряга, като с другите мацки.  Излъчването. Но тя все пак е и артистка.

Да, звучи логично. Отиват при лесното.

# 319
Да, енергия е със сигурност, изобщо не са казали на Васко да покани Любомира, за да стане интрига... Thinking

# 320
  • София
Ще припадна вече. Ива уж е на това четиво

# 321
Не знам, явно това излъчване не преминава през моя екран. Изглежда ми ок като човек, но пак дори и като характер не ми прави голямо впечатление.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:14 от BobbyDyl

# 322
  • Варна
Със сигурност му припяват на Васил в слушалката. В реалния живот ще разговаря с Даниела и Любомира само ако са от персонала.

# 323
Васил ще кани на срещи Любомира и Даниела,явно е човек на продукцията  и сигурно е със слушалка

# 324
Да не обиди другите ергени, че имат лош вкус.

# 325
Мартин ще се целуват с Мартина, обаче с нетърпение чакам коя ще е следващата такава двойка. Залагам на Виктор и Косара.
А това е онази песен, когато Мартина отиваше на срещата с Мартин.

# 326
Ами то от хора без слушалки докъде го докарахме… да гледаме едно и също

# 327
  • София
Аз май съм в мъжка енергия 😉 Харесвам Клаудия / една от най-красивите според мен/ 😉 интересна ми е Даниела и не ме дразни 😂 Мартина - жена на 30+ се прави на момиченце - куха лейка ми е.
АМ се правеше на много искрена, но не си призна за “пеперудите” - направи се на ощипана.
Ади и Васил си имат приказка, но не са отпуснати - той малко скован, нея я хвана “логореята” - признак на голямо притеснение.

Някой по-напред писа, че Даниела му приличала на индианка и ето - тя се появи с две плитки
😂
Мартин ще се целуват с Мартина, обаче с нетърпение чакам коя ще е следващата такава двойка. Залагам на Виктор и Косара.

А, не - Виктор няма да посмее…

# 328
  • София
Не съм ви изчела, ама да си кажа, че и на мен като на Ряпата ми беше много интересно. Grinning

Срещите със слона и костенурките ми харесаха много, най-вече как двойките оцениха преживяването. Мартин наистина ме зарадва с отношението си към слончето, Мартина, макар и плахо, също се радваше, и Косара беше впечатлена.

Клаудия беше симпатична на тет-а-тета с Виктор, напоследък все нацупена седеше по диваните.

Лелките Силвия и Диана нещо ме дразнят, одумват другите, пърхат игриво около новия мАж, и въобще...

Ферай и тя не знае какво иска. Освен да си хапва.

Даниела наистина я разбрах, като каза как има нужда да остава сама встрани от общото кудкудякане. Интровертът в мен "споделя". Grinning

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 00:38 от лято!

# 329
  • София
Ще ми се Даниела много да се нацупи и да настъпи дървото следващия епизод. Но Мартин така я е захапал, че няма пускане

Общи условия

Активация на акаунт