🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 063
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 840
Хайде стига вече с тия бюстове. Нормалните мъже не си избират жените по бюста, ако не ви е станало ясно...

Дам, Мартинка няма никакъв шанс и най-лошото е, че сама си го направи и продължава да си го прави.

# 841
Всъщност, в случая колкото повече жени "му говорят против Данка", толкова по-добре за нея. За момента само Мартина печели някакви дивиденти, защото "играе за себе си" без да се замесва.
Косара нямаше шанс с Виктор и направи услуга и на двамата, че пое инициативата, която той не би, защото даже не би се сетил.

# 842
Гледам със закъснение, ама много се смях на Ферай- Титана на мисълта! И, какво толкова щеше да го пита?! Тя не може да си формулира какво иска да каже, ама карай, може би е заради яда и емоцията....Май понеже, и тя вижда последен шанс с новия, ама не може да се добере до него....Joy

# 843
  • # супернатурална #
Тримата Ергени са приятна гледка. Само Виктор да не говори. И да не шава. Мартин продължава да ми е най-симпатичен като комбинация външност/поведение. С уговорката да не ми е в къщата. Косара ми става все по-неприятна. Предполагам, че следващия епизод ще удари дъното. Даниела ако не беше прекалила с корекциите, щеше да е доста обаятелна. И въпреки тях не се справя зле, Марто ми изглежда искрено хлътнал. Като говори за нея прилича на влюбен пубер. И да, преекспонира "вината" и, за да неутрализира своята черна точка. Става все по-интересно  - Виктор ревнува всички, най-много Мартин от Васил.

# 844
Ауууу, Мартин като целунал Мартина, се почувствал сякаш изневерява на жена си (Данка)?! Божеее 🙄
Емануела Smirk

# 845
  • България
В този епизод голяма част от жените продължиха да се показват като прелестни и умни създания.

Люба, Ферай, луканкаджийката и другата статистка са селски клюкарки без работа и само бълват змии и гущери. Люба реши, че си е препикала Виктор и взе да търси сметка на другите как опитвали да свалят новия ерген. В пълното си право са. И тя, и Ферай са много груби като глас, маниери и изказ. Добро сравнение на ЛиндаКис на Любка като перачка. Занемареният външен вид на несресана, зализана допълват сапунения образ.

Ферай изплиска легена със сапун като се разкрещя - време ѝ е да си 'оди на село.

Косара ми е абсурдна с изискванията си към Вики. Чуди се как да се отлепи от него, но той не разбра. За мен си е с лелченски вид, излъчване, говор, стил на обличане, в днешните епизоди беше облечена смешно, продължавам да я намирам за непривлекателна.

Май използваха музика от Queen's Gambit, докато Люба и Васил играха табла. Крайно неподходящо се внася драматизъм в игра за дядовци в градинката.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:41 от ferencliszt

# 846
Изказ, говор, глас, всичко има значение за излъчването. Кофти за Косара и Любомира, губят.
Даниела за контраст, клана -недоклана в муцунката, но с приятен глас и изказ, печели много. Помислете си, ако имаше груб глас и говореше на родопски.
Не намирам диалекта на Косара за чаровен, това предаване не е " бъклица и дрян" където са интересни регионални речеви особености. Звучи като дива селянка, и като се окичи с три рида перли ми става жал. Не става за трофейна съпруга, но тя може и да не цели това.

# 847
Косара, Мартина, Любомира,Ана Мария и Бранимира пак са в Джанъм. Празнуват на Мартина рождения ден там. Мартин също е там с Ники Николов

# 848
  • София
И Ферай е смешна! В  тялото е като юноша, никаква женственост - мечтата на педофила. …
Това ме подсети за едно лафче от мрежата: “В Ергенът съм най- впечатлен от метаболизма на Ферай!”

# 849
Косара, Мартина, Любомира,Ана Мария и Бранимира пак са в Джанъм. Празнуват на Мартина рождения ден там. Мартин също е там с Ники Николов
Питай къде е Даниела

# 850
  • България
Косара ще набие някой с въпроса: "На куй е тъя лъстичкъъ?"

# 851
  • София
Новият ерген би трябвало да бъде автор на книга със заглавие (примерно): "Наръчник на галантния сваляч". Много фино и галантно поднася всички кандидатки със заучени фрази - казва им това, което искат да чуят.
Той ги "валидира". Satisfied

# 852
Даниела явно никой не я кани да излиза с тях. Мартин и тези пет момичета през ден са заедно в някое заведение

# 853
Най-интересни са ми разговорите между тримата ергени. Последният не им отстъпва, веднага и успешно реагира.

# 854
  • България
Въпреки че харесвам зодиите и се интересувам от астрология никога няма да почна свалка с това да базирам интуицията си на база зодията на човека отсреща. Това го правих на 18. Много са ми странни разговорите в това шоу:
- Ти си овен, следователно си ревнив както бившия ми приятел.
- Мартин е козирог и на тях ....

Общи условия

Активация на акаунт