🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 068
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 795
Не ги е страх от Росица, а усещат там слабост. Законите на джунглата. Хиените усетиха коя е най-слабата и я нападат това е.
На мен ми хареса разговора на Васил със Синтия. Според мен си подхождат. Косара нещо ми простее до него. А и той до нея. Докато със Синтия взаимно си подсилваха приятните страни. Тя самата го каза - той е видял в нея нещо, което другите не виждат.

# 796
Аз точно заради сезон 1 и изявите на Александра после мисля , че шом всички св настройват срещу една ( която в случая не е любимка като Маги от миналата година ) има нещо . Роси е симпатяга на пръв поглед , но социалните и умения са доста зле , та нищо чудно да си коментира и да не се усеща .
И аз се го мисля.
Харесвам Роси ,но аз симпатизирах и на Александра преди да стане ясно,че е пълна откачалка

# 797
  • Out of the Mix
На Мартин избелването на двата десни горни зъба взе, че опада. Оффф...голям негрухтек. Веднага да тича до стаята да слага нова шина. Между другото ми се стори, че целува много вяло Мартина.
Joy
Вдървени бяха, все пак камери, а и да не изгонят детската аудитория. Smile
Принципно тя е жена, с която да се гребе с шепи и с голямата лопата от и с нея. Mr. Green

Росица е изключително напрягаща,  буквално агресия почувствах към Васил като от мъж, с тоя настоятелния поглед едва ли ще го впечатли по женски, няма никаква лекота и игривост с нея, френдзонна я веднага той. Точно досадна е.
Съгласен.
Мартина много сладка, но за 33 годишна жена е много незряло това мяукане и увиване около него, кринджаво.
Не смятам, че е до възраст, а до натюрел, аз съм си един същ цял живот. На 40 ще е същата. Както и на 50.
Ферай е хиперактивна.
Дразнител страшен е.

Ама къде е тази Александра, коя е, излъчват ли я изобщо ? 😁
Joy
Явно не, утре ще си ходи навярно.
Показаха я бегло в ъгъла.

Скрит текст:
Толкова много млади момичета, които говорят на диалект! Стремеж към хубава визия и като отворят уста ''Чи виждъш ли мъ като жина до сьебе си?'' И всичко отива по дяволите.
Мартин на тия срещи с Мартина сякаш й дава нишани, че тя ще му е избраницата, ама малко по-натам. Сега иска да си поиграе малко с други. И тя като една Пенелопа e съгласна с това.
Не мога да разбера защо тези, които са ходили на срещи с ергените, трябва да обясняват на другите какво са правили. Та то са въпроси  - целували ли са се, къде, как, защо...
Виктор е инфантилен и не вдъхва доверие като мъж.
Мартин е играч, манипулатор и схемаджия и също не е надежден за връзка.
Според мен Мартина и Мартин се познават отпреди предаването и тя явно е впечатлена от нещо в него /може би като страничен наблюдател/, защото си личи, че много настойчиво го иска.
Мартин е голям смешник - всички му говорели против Даниела. Демек да го откажат от нея и не им вярвал. А иначе от думите на две клюкарки изгони Елвира. Тогава им повярва. Цирк!
Този льольо Виктор защо не спомена на Васил, че Косара му намекна, че не е обект на въжделенията й вече?
Добър анализ, хаха.

Onlyfans брой ли се за онлайн търговия? Joy
Joy

Росица е много лабилна, започва да си проличава сериозно.

Ива се затвърждава, като най-спокойна и балансирана жена.
Определено е партия за отношения и връзка.

Косара с горна обърната джука ли е, надула я е с хилаурон, или какво, че чак сега в толкова близък план я видях, че нещо шава там горе? Joy
Не знам до светлина ли беше какво, грим ли, но беше много красива на плажа на срещата.
Не е чак за логопед, но да дойде в София, и да си хване софиянец, за няколко години, ако намали общуването със село, ще изчисти, както и с тренировки и напомняния.

Дори и 40+ годишен да вкарат, или да имаше, не смятам, че на Диана и Силвето щеше да обърне подобаващо внимание, като за романтични отношения на фона на другите зайчета в средата на 20-те, ранните 30. Просто те двете не са представителки на секси и поддържаните 35+ годишни дами.

"Имаш много хубави очи".
Това не беше ли цитат от един български филм?
А сетих се, от "Дами канят". Joy

Бисерите са безброй, тук във форума даже е по-смешно и забавно от предаването.

От утре явно ще има вече раздвижване и разместване на пластовете.

# 798
  • Stockholm
Марто е свикнал на сцени на ревност, така че сълзите на Дани ще ги преживее Joy Тя естествено, след много сцени ще приеме розата му и балонът на загадъчността се спуква.

# 799
На мен ми направи впечатление, че в анонса през сълзи Роси казва, че не можела да сподели. Явно пак се е доверила и е споделила нещо на някоя и тя го е раздула на другите, точно както с целувката.

Роси няма усещане за самосъхранение. Свикнала е явно да е сред по-човеци и не се пази.

За предния скандал ми стана доста жал, но днес каква работа има да споделя на АМ (до басейна бяха) ? Не си ли е научила уроците това момиче... не знам, утре ще видим, но явно има талант да попада под прицела на булитата, а те от своя страна не я бавят.

# 800
  • Viena
Момите до една са завършили Семинарията 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:16 от Emma99

# 801
Данчето ако е мадама на място, ако иска да си затвърди образа на разбирачка, да довлюби Марчин в себе си и ептен да дигне акциите на книгата си, няма да вземе розата на Марто.

# 802
Защо толкова се плашат от Росица се чудя аз. Има нещо, което не ни показват. Ако не я чувстваха като заплаха, едва ли биха се занимавали с нея. ...
Може би не е заплаха, а има нещо като при онази самодива с хармониката от миналия сезон, Силви ли беше?

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:25 от DiaMia

# 803
Много кофти ми стана как миекащата дивойка Косара, която клюкари постоянно и Даниела, която обижда пренебрежително също за гърба, осъждат Росица, на която личи колко чиста е

# 804
Скрит текст:
Когато се опитваш да събереш 57 и 84 наум.
Тук трябваше да му разкаже мъдростта за доматите:
'се идно, да идиш на пазар и да съ сърдиш, чи най-зрелия думат, друг гу е зел. мчи да'н си блял'
Не да се прави, че заради целувката му с друга избира Васил.

# 805
Мартин се бил почувствал все едоно изневерява на жена си като целунал Мартина. А защо после и даде роза и пак я целува? Те ако бяха навън, той доста по-сериозни неща щеше да й направи, убедена съм. С или без Данка да му е жена. Показва отново характера му на Марто-общия, с извинение.

# 806
  • София
Като гледам Роси колко е неадекватна с мъжете, явно е такава и с жените, просто не ни го показват. Хем тъпо да я нападат, хем тя си се поставя в ролята на жертва.

# 807
И Ферай е смешна! В  тялото е като юноша, никаква женственост - мечтата на педофила. Нищо не е постигнала в живота. Диалектът й е ужасяващ. Умственият багаж - ограничен. Ергенинът, за когото мечтае, е вече зает. За какво дерзае? Какви са тия драми и ревове? Да не са задължени да я харесват? Какво очаква? Мартин да го тресне някоя гръмотевица, да изпадне в безпаметност и да я пожелае. То пък бива да нямаш реална самооценка, ама чак пък толкоз...
Росица също прекалява. Не те харесват и това е. Светът не е свършил. Мъжете също. Човек трябва да знае кога е моментът да си вземе шапката и да си тръгне.
А двете злобни и грозновати тетки защо всеки път получават роза?

# 808
Е те всички, които не получават внимание, ако си тръгнат, ще свърши предаването. Нормално сега да има повечко сблъсъци като влезе още мръвка. На мен са ми много анти-герои Силвия, ДИана и Анна-Мария. Три гадни клюкарки, едната е и були.

# 809
Новият ерген би трябвало да бъде автор на книга със заглавие (примерно): "Наръчник на галантния сваляч". Много фино и галантно поднася всички кандидатки със заучени фрази - казва им това, което искат да чуят.

Общи условия

Активация на акаунт