🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 215
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 930
Проблемът е, че е неискрено, лицемерно дори. Ясно е, че Виктор е неадекватен и незрял, но до онзи ден Косара се опитваше да ни убеди, че е много заинтересована от него, ревнува го, закача го. Мен лично това не ме кефи.

Изобщо не съм останала с впечатление, че Косара се прави на заинтересована от Виктор. От самолет личи, че няма буквално никакъв интерес към него.
Закача се с него, но по начин, който няма нищо общо с флирт. Държи се леко и непринудено, но поддържа дистанция, не позволява да се премине една граница, която е поставила. Не е в миманса, участва в играта. Толкова. Дори и намек не е направила, че Виктор я привлича като мъж.

Не съм забелязала да слага граница, ако някой е сложил такава, това е Бранимира. Косара се закача, флиртува, целувки по врата, хранене на другия с плодове, шоколад, намеци, че срещата ще е още по-романтична, ако е имало целувка, казвала е, че го смята за секси, привлекателен и тн. За мен със сигурност е оставила впечатлението, че е заинтересована от него, затова това, което направи вчера, си беше извинение да излезе от лъжливата ситуация, в която се беше поставила.

# 931
  • София
То към коя Мартинка да се насочи Васил, Ива му каза, че си има мъж, нормалното би било да каже "бивш мъж", Ферай вдигна скандал, Диана и Силвия са му възрастни. Първият му избор беше Адриана, която започна от Мартин.

При Виктор има повече жени на подходяща възраст, на които той не обръща внимание от доста време и момичетата скучаят.

# 932
  • Бургас
Росица се оказа лесна жертва, и там, и тук. Явно е чувствителна, тотално неподготвена за по-агресивна и конкурентна среда. Наистина си беше харесала Виктор и грубият начин, по който той я отряза заради една "грешка", я съсипа. Не ми се струва лошо момичето, просто не е закалено. Дано бързо узрее и повярва в себе си, но за съжаление, ще й е трудно с допълнителния хейт навън.

Косара е много подла и неискрена. Както много хора тук подозираха, и на нея парите са й приоритет. Още щом видя Васил вече не искаше Виктор, но не искаше да излезе в лоша светлина пред зрителите. Намери начин да го завърти, че всъщност се колебае и той й е дал повод да се прехвърли. За зрителите истината е повече от очевидна, обаче. За жалост, Виктор дори не разбра, че скъсаха с него, и очаквам да се изложи още повече в следващите епизоди.

И аз съм на същото мнение, Косара е типичната хиена.

Чисто визуално на мен тя ми е като Мартина и Даниела, изглежда лелка.
За мен истински естествено красива е Синтия. Роси ми харесва също при все, че не с чак толкова красиви черти, но цялостното и излъчване е нежно. Сигурно им е трудно да се впишат в този селски кокошкарник от интригантки и злобни лелки, затова изглеждат странни.

# 933
Аз имам чувството, че Росица след "скандала" с целувката е искала да върне роза, но не са и позволили от продукцията. Защото е ясно от предни сезони, че само определени избраници могат да откажат, при това с разрешение от продукцията.
Това е предпоставка да се скапят тотално нещата за нея от там нататък и да я нападат останалите, защото е в слаба позиция.
Предполагам, че ще отпадне тази седмица.
Иначе, ергените ако и се дразнят да не и дават роза, лесно е.

# 934
Каква граница да сложи Косара?  Ill Класика – от клон на  клон. Като го играе жена, която  знае какво иска, защо не каза директно на Виктор, че отива при Васил, защото не е оценена? Сега миличкият ще  трябва да умува три дни и три нощи какво точно му е казала.

# 935
  • here and now
Ако е истина, че Даниела има общо със собственика на Хепи, това до голяма степен ми обяснява интереса на Мартин към нея.
Опитвам се да се хвана за нещо, не ми изглежда толкоз загубен....

# 936
  • София
Истинската причина Косара да се прехвърли към Васил е, че Виктор не става за нищо.
Това ли трябваше да му каже Косара директно? За да е честна докрай? "Много мило". Simple Smile
Да, прехвърля се към Васил, защото той направи много добро впечатление с влизането си и на този етап не е дал причина на момичетата да се разочароват от него. Докато Виктор е огромно разочарование.

# 937
Косара сега ще премести ресурса си да направи мъжа до нея милионер от Виктор към Васил. Joy
Както се казва, "Ергенът" сега започва. Sunglasses

# 938
Обаче Адриана обсъждаха, че скача от ерген на ерген, а Косара е същата - и с тримата е ходила на среща.

# 939
  • София
Каква граница да сложи Косара?  Ill Класика – от клон на  клон. Като го играе жена, която  знае какво иска, защо не каза директно на Виктор, че отива при Васил, защото не е оценена? Сега миличкият ще  трябва да умува три дни и три нощи какво точно му е казала.

Косара отива при Васил, не защото не е оценена от Виктор, а защото Васил й хареса повече и го смята за по-перспективен.

# 940
  • here and now

Косара отива при Васил, не защото не е оценена от Виктор, а защото Васил й хареса повече и го смята за по-перспективен.
+ ѝ дава по-големи шансове да стигне ди финал=повече ефирно време= по-голяма реклама.

# 941
Скрит текст:
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.
Little lady boutique ( в Инстаграм)
Висококачествени продукти специално за вашияТ гардероб.
Напоследък съм развила непоносимост към липса на елементарна грамотност при хора с големи претенции.
О,допълвам се,че не мога да се сдържа. Много си обичала работата.Може ли да качваш неизгладени дрехи...
Главата на Косара е несъразмерно голяма спрямо тялото. Но, както се казва това е най-малкият ѝ  проблем.
Еснафското ѝ мислене в допълнение с визията.
Удари дъното с „късането“ с Виктор. Той да  е виновният. Много селско, ама много!
Косара имаше през цялото време покровителствено отношение към Виктор и според мен и с този разговор се опита да запази достойнството и самочувствието му - един вид тя го изоставя, не щото не става, а защото не може да понесе интимностите му с друга. Така разчетох поведението ѝ пред него, иначе пред момичетата изобщо не беше лицемерна за причините.
Истината е, че тези двамата пишман ергени разклатиха самочувствието на повечето момичета и с влизането на Васил, те хукнаха да се доказват. Той пък един разбиращ, възпитан, дава внимание на всяка, съгласен с каквато и простотия да му изръсят... Как да не му скочиш?! Всъщност откровеното пренебрежение е къде-къде за предпочитане пред лицемерното внимание, само дето се разбира по трудния начин. Ето Васил си призна, че с влизането Косара го впечатлила най-много, само дето даде празни надежди на Адрияна. Не ми допада Васко.

# 942
Синтия има страхотни фигура и коса, обективно е много красива жена, но нещо не мога да я харесам. Има много изразен епикантус, заради азиатския произход най-вероятно, което не е моето. И някаква агресия, раздразнителност — нормално предвид средата може би. Като цяло ми е много арт персона, изглежда доста по-интелигентна и няма място в кокошарника.

# 943
  • Бургас
Адриана какво да прави като никой не проявява интерес към нея?
А другите момичета?  Ето Ферай също страда и се чувства ощетена, и с право.  Сега един Васил не може да ги поеме всичките, и той ще има една-две-три фаворитки.

# 944
Косара защо трябва да се съобразява с егото на Виктор, който не я забелязваше или по-точно се правеше, че не я забелязва, защото е много плашлив? Като я виждаме каква обръгнала на живота кака е, някак не ѝ отива да му щади чувствата. Плете си паяжината  тя.
Вкара го в дълбок размисъл.

Общи условия

Активация на акаунт