🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 013
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 110
Роси според мен е имала вземане-даване с нарцисист и може да е била недооценена и сегашната ситуация да и връща спомени. Надявам се да придобие малко самочувствие и да не се отчая напълно след нападението на хиените довечера.
Ох, Косара…Не знам откъде дойде това, че техните имат пари, ама със сигурност не се държат по този начин хората с възможности😅Според мен техните са си обикновени хора(ИГ също ми го показва), просто тя драпа за известност, тъй като “е най-специалната”. Ако имаха възможности, Косара щеше да е престижен университет в чужбина(като Марто), да се върне тук и да си развива онлайн бутика😁Иска да се докаже като по-по-най, ама не се усеща, че тоя тип жени не са в Ергенът😁По повод зодиите - и Мартина, и Косара също са овни, щом имат рождени дни сега, ама виждате каква коренна разлика в двете(и аз съм Овен също), така че не е само до зодията.😊
Понеже тя каза, че е зачената на Малдивите, от там тръгна легендата за богатството.
Няма и значение де.
Само да вметна, има много културни и образовани хора от начетени семейства, които не разполагат с много пари, точно защото навремето са били интелигенция-опозиция на статуквото. Знаем, че тогава е действал репресивният апарат. Но поколенията в такива семейства, въпреки липсата на пари, просто се отличават в поведение.

# 1 111
Е, какво толкова бил прозорлив Васил. Нормални умения за водене на разговор, просто на фона на другите неможачи изпъква.

От екипа може евентуално да са го побутнали да говори с Даниела, Любомира и Косара, но не им е казал откровения свише тип Делфийския оракул.

“Аз съм модел” — “Личи си”. “Мен ме мързи да гледам и си търся провайдър” — “Ами да, то днешно време малко се обърнаха нещата и жените са малко мъже.” Какво да им каже, гледа да е любезен, галантен, по темата и да ги изчетка с нещо. То и аз да съм принудена да говоря с тях като жена, пак такива общи приказки ще им говоря и ще се съгласявам.

# 1 112
Направи ми впечатление, че Росица в разговора си с Ивет сподели, че ако Виктор все пак ѝ обърне внимание, ще се насочи към него. Това е жалко поведение и тук Силвия и Диана (не им силпатизирам 😀) бяха прави - който се насочи към нея, него ще избере.

# 1 113
За мен няма противоречие между майка преподавател и дъщеря, която няма амбиции в академични среди. Това не я прави тъпа или неука.
Аз виждам разлика в манталитета по- скоро. Не я смятам за глупава Даниела.

# 1 114
Все пак са на по 27 години вече и доста вода е изтекла от тогава. Предпочитам да вярвам, че и така да е било и Косара действително е била були в училище, може и да се е променила за добро.
Не мисля, че който е бил були в училище се променя особено след време. То си е част от характера, нрава. Няма как преди да си наранявал и обиждал и изведнъж да започнеш да проявяваш чувства като емпатия, съпричастност и доброта. Подобни добродетели се възпитават в ранна възраст и няма как да ги придобиеш ако не си ги проявявал преди. Ферай и Ана-Мария са си класически пример за булита - отракани, шумни, неприятни, не се притесняват и не се крият от нищо. Има и един друг типаж като Диана, Силвия и Любомира, които си трайкат и мишкуват, но при първа възможност се нахвърлят върху най-слабото звено (Роси), за да се докажат на другите булита, които са по-горе в йерархията, защото самите те се чувстват подтиснати от тях по някакъв начин. Роси я виждат като удобна жертва, върху която да си изливат помията, за да изпъкнат самите те една пред друга. С Елвира се случи същото. Сигурно изпитват голямо задоволство да са част от стадото, което се нахвърля върху жертвата, пък дори и самата жертва да не е чак толкова невинна. Паднал човек не се рита, но иди го обясни на бесните лешояди. Ергенът винаги ме връща в ученическите години, всичко между отношенията на хората е същото.
Уау, каква категоричност!
Аз донякъде съм съгласна. Първите 7 години не случайно са класика. Едно е да придобиеш мъдрост, да се ошлайфаш, да си озаптиш малко репликите и да си обогатиш мирогледа. Но да си смениш съвсем нрава и възпитанието.... съмнявам се.

# 1 115
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

майката на Даниела - Златка е 61 набор, не е пенсионерка Simple Smile) и никога не  е била преподавател или учител и т.н.
имала е фирма
Скрит текст:
със същата дейност като тези на дъщерите и Даниела и Десислава
Даниела и Десислава са с различни бащини имена и явно Десислава носи бащиното име на майка си - Златкова

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 16:56 от anzhy

# 1 116
Аз нямам нищо против външността, скулите, рязания нос и големите крака на Даниела. Непоносимо ми е пропагандирането и на аморалното женско поведение като нещо нормално, дори ценно и истинско. Винаги е имало, има и ще има жени, които продават “присъствието” си на богати и не толкова богати мъже, но аз лично не съм съгласна това да се превърне в нормалност.

# 1 117
Ох да никой не израства характера си в гимназията 🤣  Въобще не ми е жал за Елвира , не знам какво толкова са и направили , 100% е говорила . Бранимира не е крила , че е поканена там, но това не значи, че са имали връзка , тя със сигурност си е поукрасявала .
При Даниела ме дразни, че всеки разговор с Мартин се обръща в тази посока , иначе като и отворя въпросите в инстаграм съм съгласна за доста неща с нея .

# 1 118
На мен Мартина с тези филъри ми прилича на една сладка и дружелюбна версия на куклата Чъки. Сигурно, защото още не си е изпускала нервите.

# 1 119
Не харесвам Даниела и аз, но не мога да не се съглася с твърдението й, че жената залага стандартите и поставя изискванията. Прост пример за това е обратното - Росица, която за капка внимание е готова на всичко.

# 1 120
  • Street of Dreams
За мен няма противоречие между майка преподавател и дъщеря, която няма амбиции в академични среди. Това не я прави тъпа или неука.
Аз виждам разлика в манталитета по- скоро. Не я смятам за глупава Даниела.
Теоретично може да не е съгласна с изборите на майка си - дали на съпруг, дали това, че се е скъсала да учи и работи и заплатата й е малка. За манталитет не мога да кажа.

# 1 121
Че тя и Косара си заяви, че чака мъжът да я води на почивки и въобще, да има пари - завоалирано го каза, ама го каза. Защото Мартина е там за любов, тя ви убеди, само ще ми е интересно дали би се влюбила в някой без пари и пак ли така ще му мяука или ще премине в режим "ще изпаднеш от диванчето". Даниела е директна, затова е много черна, пропагандирала била. Даниела се движи по магистралата, другите минават по задните улици, но целта е една и съща.

# 1 122
Да, Даниела сама се поставя в положение, удобно за хейт, защото директно си е закачила табела с цена. Другите поне малко от малко се прикриват, а и имат някакви занимания и работа все пак. Даниела иска да паразитира изцяло и това дразни ужасно. Хората сме социални същества и в съзнанието ни е залегнало, че всеки трябва да има някакъв принос.

# 1 123
Щеше да е много интересно, ако някой персонаж даде контра на мирогледа на Даниела. Най-добре някой ерген, но може и участничка/и. Както навремето Елена и Пам се заяждаха с Айлин по друг повод. Или Мони срещу Валерия за що е то поддържана жена. Дава поле за дискусии, противопоставят се житейски модели, готино е.

# 1 124
Ох да никой не израства характера си в гимназията 🤣  Въобще не ми е жал за Елвира , не знам какво толкова са и направили , 100% е говорила . Бранимира не е крила , че е поканена там, но това не значи, че са имали връзка , тя със сигурност си е поукрасявала .
При Даниела ме дразни, че всеки разговор с Мартин се обръща в тази посока , иначе като и отворя въпросите в инстаграм съм съгласна за доста неща с нея .
Да ти кажа, горе долу същите типажи са.

Иначе за Даниела - Въпросите и отговорите й в инстаграм не съм следила, даже ми е интересно какви са били, но ще предположа, че тя говори много общо и цели да се хареса, така че да убеди повече хората в правотата на битието си. Не ми харесва философията й - намирам я за глупава и вредна. Но е игрива и по някакъв начин е интересна за шоу.

Общи условия

Активация на акаунт