🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 648
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Косарке, Косарке, как се изложи на мегданЯ с този измислен скандал. Росица трябваше само да се врътне и да каже: "Ами мисли си, че пиша за теб!" и да си излезе, а не да се обяснява сто часа.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 23:16 от bazel

# 1 621
От самото начало се чудя къде я виждате невероятната красота на Ивет, но всеки с вкуса си. Аз по - тъпа физиономия от нейната не съм виждала. Безлична и пълно куку. Изживява си някакви нейни роли и фантазии, че е фатална жена. Никаква връзка с реалността. Отнесена и неадекватна. Не е грозна, но нищо красиво не виждам.

# 1 622
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, това е най-великото и вярно сравнение, което съм виждала, евър 😁😁😁

Скрит текст:
Любка прилича на една от доведените сестри на пепеляшка. Видяхте ли, че лошо й стана, когато Виктор каза, че са си дали време да се опознаят с Роси? Любка гледаше със злоба. Сигурно си е мислела "оффф, какви интриги и глупости още трябва да измисля да те лъжа, за да я разкараш..".
Много е подла.

# 1 623
Може би някой е казал на Даниела, че визуално  прилича много на Исабел Алиенде, и тя си е повярвала, че ще надмине нейния писателски талант, но свалям шапка на самочувствието ѝ, на самоконтрола и  на твърдостта в играта с Мартин.
Наигра  софийския паркетен лъв, който  влезе с намерение да се забавлява, да прави луди момичетата с обиграността и непукизма си. А се наложи да клечи и да се извинява пред  родопската строга господарка.

Много раздвижен епизод, Васил допринесе максимално също.

# 1 624
  • here and now
Абе как така ще се прощава изневяра срещу подарък? Дори ме е срам, че обсъждам това.
Ти затова не си омъжена за милионер Mr. Green
И аз не съм де...

Като гледам и Даниела не е Joy И не искам да я разочаровам, но няма и да бъде, понеже никой не инвестира  само в "женска енергия".
Ти пък, остави я да си помечтае, може да ѝ се случи.... за кратко...

# 1 625
Много точни и смислени коментари на Ана на синхроните. Данка ѝ е ясна като бял ден, само не можа да измисли начин да отвори очите на Марто(или той не вижда и не чува) . Май закъсня.
На Васко започва да не ми харесва гласът като че го е стиснал някой за гърлото.

# 1 626
  • България
Ана-Мария в тредс нямала търпение да разкаже какво всъщност е станало.

# 1 627
Може би някой е казал на Даниела, че визуално  прилича много на Исабел Алиенде, и тя си е повярвала, че ще надмине нейния писателски талант, но свалям шапка на самочувствието ѝ, на самоконтрола и  на твърдостта в играта с Мартин.
Наигра  софийския паркетен лъв, който  влезе с намерение да се забавлява, да прави луди момичетата с обиграността и непукизма си. А се наложи да клечи и да се извинява пред  родопската строга господарка.

Много раздвижен епизод, Васил допринесе максимално също.

Боже! Тя не е чувала за Първичен инстинкт, какво остава за Алиенде. И кой в средата й я знае, че да й направи такъв комплимент?!

# 1 628
  • here and now
Ана-Мария в тредс нямала търпение да разкаже какво всъщност е станало.
Аз пък точно какво ще каже тя, хич не ме интересува. Не се съмнявам, че ще наклепа който е нужно за да се изкара, каквато тя иска.

# 1 629
Ана-Мария е заклета клюкарка и интригантка. Как се появява на всеки кадър и разговор, скандал. Вре нос навсякъде. Много неприятна черта. Смрад.

# 1 630
  • София
И сега кой ще наглежда луканката?!
Ферай 😂

# 1 631
  • Варна
Нямало да докосне друга повече. Ау, ау!

Няма, да. Само че Мартин накрая каза "тук". Няма да докосне друга тук. Сещаш ли се?🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 632
Направи ми впечатление, че още от самото начало, при първоначалното уж запознаване в Бг, Данка започна с претенциите и условията, поставянето на правила и изисквания. Дори се зачудих само две мозъчни клетки ли има Мартин, че ѝ се върза тогава.

# 1 633
То че момите и ергените не знаят в кое предаване са, ама сценаристите дали са наясно Simple Smile) всички искали да са специални, който целунеш първи и мачът приключва .То хубаво да е по-естествено всичко, но все пак е тв продукт. Може да се постараят малко повече с театрото за пред публиката, а и да се поцелуват на воля. Генчо се оказа най-големият играч- избра си още в началото, ме и влюбен беше, а до последно ги мачкаше на пейката и заблуждаваше Елена.

Аз пък от няколко дни се чудя- какво пък чак толкова предлага Косара като жена ?!:)) какво не се сещам и ми убягва…че натърти вече 3-4 пъти, сакън някой да не се усъмни дори леко в нейната уникалност. Става нелепа вече.

# 1 634
Обаче тука играе някой сериозен спонсор на Даниела. Не мога да повярвам- Николов, който правеше предавания от ранга на Къртицата, да е паднало толкова нивото, да няма какво да се говори, че акцента на цяло предаване в прайм-тайма да е една глупава книга....или явно нивото е занижено много вече

Общи условия

Активация на акаунт