🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 593
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз мисля, че Васил отсвири Косара снощи с изречението - ти обаче си много крайна.
Усети я, че искаше да се отърве от Виктор от една страна, а от друга може и Васил да иска да се поцелува и то не само с една и тогава ко прайм..невъзможни са тези изисквания с целувките за това предаване.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:42 от BobbyDyl

# 2 011
Започвам да си мисля,че не може ерген когото са поканили и то с такива привилегии - голяма свобода, без слушалка, голям хонорар и се разчита едва ли не той да ръководи играта и той да се предаде на... още половината сезон не е минал. Някак не е логично, не биха заложили толкова на него. Смятам, че ще има обрати. Може някоя от новите да му завърти главата на Марто (щото не смятам, че това е любов, а симпатии и най-обикновена похот), може Данка да сгафи с някой поглед или... поднасяне на вечеря на Васко и скандала е готов. 😁 Там в тази изолация много бързо се влюбват и така бързо може да се разлюбят.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:48 от *Амбър*

# 2 012
Все се чудих, Мартин на кого ми прилича и хоп, вече разбрах.  Има много сходни маниери, физиономии, облекло и типичния “лош поглед” 🤢 Тони Стораро

# 2 013
toxic.f 😄 Наистина!

# 2 014
Забелязах на награждаването с рози физиономиите на Мартина и Косара - и двете бяха някак посмачкани, а Мартина направо си беше разстроена... Пак питам/се питам: "Мартина, докога и докъде ще търпиш?"
Не мога да проумея, как влюбена жена ще търпи такова открито, та даже нагло предпочитание на любимия си към друга жена?!
Показно да ти се демонстрира, че ти си резерва и утешителна опция.
На Ферай й завиждат искрено за метаболизма. Убедена съм в това! Почти не познавам жена, или момиче, което да не иска да яде на воля и да е слаба.
Силвия я разбирам и съчувствам, нейният плач беше искрен. Много е гадно на чуждо място и с чужди хора, единственият ти близък човек да си отиде.

# 2 015
Даниела я хранят яко в Тредс, обаче и тя не се дава и напада. Ако Мартин наистина си я е избрал нея не проумявам обаче как ще задоволи всичките и желания. Даниела изглежда като жена, която в миналото е била доста наранявана и се е зарекла да не прощава нищо.

# 2 016
Eдин анализ и от мен.
Мартина не показва, че ревнува от Даниела и не злослови срещу нея. Мисля, че си играе играта по правилата, участва си в шоуто и те така. Не иска да има нещо на всяка цена. Тя e жена до мозъка на костите си. E, не е много умна, но мъжете няма да играят шах с нея. Знае как с миловидно лице, женствени форми, кокетничене, позитивност, и щипка наивност, къде преиграна, къде реална,  да омае и задържи вниманието на мъж. Присъства леко и не дотяга като компания. Беше споменала в писмата, които писаха, че в миналото е имала връзка с насилник. Ами...затова Мартин й харесва. Обича да бъде доминирана. Харесва й той да й казва, че би й забранил да излиза някъде сама, защото си мисли /или й се иска да е така/, че това е проява на любов. Изглежда доста самоуверена в предаването, защото Мартин й симпатизира и тя го знае. Може би е получила нишани от него още преди участието им, и е сигурна, че е наистина харесвана заради самата нея.
Даниела е егоистична и самовлюбена. Нито тя, нито Мартин са влезли в това предаване да търсят и намират любов. Всеки има собствените си подбуди. Нарекла е себе си ''писател'', просто, защото няма никакви умения. Направила си е тънки сметки, че пълчищата новоизлюпени материалистки имат нужда от наръчник и е решила да се позиционира в тази ниша. Мозъкът й щрака как ще напише някакви азбучни истини и полуграмотните Златки ще искат да прочетат книгата й. Защото е модерно, а и Хорхе Букай е позабравен. А и с тези заявени пред цяла България изисквания към мъжете, вече няма да има нужда да полага усилия да търси поредния заможен будала, а ще има списък на чакащите. Вероятно със заигравката си с Мартин понадразва и онзи чичко, собственик на ''Хепи'', за да се старае той още повече. Грозната й същност пролича, когато целуваше покровителствено рамото на Ферай, след разочарованието й от срещата с манипулатора Мартин. Дори го попита защо е разплакал младото момиче. Показвайки, че не смята Ферай за конкуренция, както и абсолютната си увереност, че тя е титулярката. Играе ролята си,  опитва се да контролира ситуациите и хората. Тя също не е особено умна, но е комбинативна и манипулираща. Прилича на кокошка, която бяга от петела и си мисли ''Дали не бягам прекалено бързо?'' А на Мартин малко му трябва. Той обича да гони фустите и да си доказва какъв голям мъжкар е.
Васил също е актьор. Личи му в моментите, когато с някоя мома му е скучно и досадно, как претупва срещите. Въпросите са му като от ученически лексикон. В очите му от време навреме проблясват насмешливи пламъчета към някоя ентусиазирана търсачка на любов. Има си отиграни реплики и засега работят. Работят благодарение на другите двамина пишман ергени, които успяха да превърнат риалитито в театрална постановка с един и същ сюжет и едни и същи участници. Eдиният в стил ''Дай си ми куклите, на ти си парцалите!'', а другия - ''Харесвам теб и още 5.''

# 2 017
Роси постъпи доста тъпо , че не прие розата на Васил , можеше да се амбицира Виктор .
По принцип , че Косара е смешна като мисли, че някой я коментира е така , но поведението на Росица е странно . Виктор не я харесва особено , момичетата -също , за мен е показателно .

# 2 018
  • here and now
Какво е постигнала Даниела до момента? Колие, гривничка, лошо направени пластични операции и доста голям дълг.
Тези, които си дават парите, за да я четат ги съветвам да бъдат внимателни Mr. Green
Някой нагоре писа, че имало истини в книгата ѝ(по отношение на насилие, токсични връзки и т.н). Моето мнение е, че тук във форума има много повече истини, получаваш обратна връзка и различни гледни точки, при това съвсем безплатно.
Обазалагам се, че ако ѝ провърви в живота и започне да изкарва парите си сама, ще обърне мисленето и съветите си на 180 градуса. Тя дори "работи" в тази посока.  Няма по-хубаво нещо от свободата и тя го знае, но не е в неин интерес да си го признае.

# 2 019
Само Мартин липсва. Ма той май не е по тренировките Joy

# 2 020
От това ,което съм гледала в инстраграма и Даниела не казва , че е хубаво жената да е зависима от мъжа , казва че жените трябва да имат изисквания . Не виждам какво лошо има , мъж да те вземе за среща , да плати сметката , да ти подари букет са минимални усилия.

# 2 021
Е как ще не е, всеки ден качва. И не, не седи само. 😁

# 2 022
  • here and now
От това ,което съм гледала в инстраграма и Даниела не казва , че е хубаво жената да е зависима от мъжа , казва че жените трябва да имат изисквания . Не виждам какво лошо има , мъж да те вземе за среща , да плати сметката , да ти подари букет са минимални усилия.
Този мъж, ако не е възпитан до момента да го прави, не залагам на успех да го превъзпиташ. За 15-20 годишни момчета съм склонна да се съглася, но за мъже над 30 е нелепо....
Не съм запозната с творчеството ѝ, но по това, което чета, нямам и желание... Умната жена си избира подходящ мъж, не изисква, не го възпитава. Представям си как ме канят на среща и аз "Купи ми цветя, ела да ме вземеш и ми плати сметката, иначе много ще ме нараниш" Mr. Green

# 2 023
Е как ще не е, всеки ден качва. И не, не седи само. 😁

Ши го обида.  Да ме прощава Joy

# 2 024
  • Be realistic - plan for a miracle.
Но ден за крака не прави 😁

Общи условия

Активация на акаунт