🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 716
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 175
Не е по сценарий хлътването на Мартин, лапнал е по Даниела, поне докато са били там. Като са се прибрали вече, може и да се е опомнил. 😀 Иначе аз ги харесвам, но това в реала не знам дали може да просъществува.
От друга страна, как я брани Даниела от злостните коментари в инстаграм! Може и да има все още нещо…

# 2 176
Аз гледам на всичко като на филм. В един любовен филм знам, че героите не са се влюбили наистина, но ми е готино и романтично да гледам. С Ергена е същото - знам, че никой не е влюбен, но ми е приятно да гледам как някакви хора се правят на такива. Не ми харесват извън предаването нито Мартин, нито Даниела. Но те и актьорите често не ми харесват в реалния живот, така че всичко е точно.

# 2 177
От 19 до 24 не можеш да си смениш из основи манталитета. Да, попиваш от чуждата култура, но не е като всички българско да ти е чуждо. Най-малкото е завършила в България, имала е приятелки, ходила е по купони. Знае каква е комуникацията между младите хора. За Александра културният шок със сигурност е голям, но за Росица - не. Може да е позабравила някои неща, но не са ѝ непознати.

# 2 178
Оф , да наричаш психично болно и откачено , едно младо чувствително момиче , само заради това, ми говори за психични отклонения и липса на елементарна емпатия. Кога откачихме толкова , че проявата на емоция , когато си нападнат да ни се струва ,като голям порок .

# 2 179
Коментирали ли сте познанството на Даниела с други момичета от първия сезон на Ергена? Да не каже някой после, че не е нагласено.

Скрит текст:

# 2 180
Васил няма да избере Косара... Бих се обзаложила за прилична сума.
И Александра не е неадекватна.
Аз виждам точно адекватни неща в тези, които "програмираните" виждат неадекватност...
Какво например?
Намирам я интересна, защото изглежда авантюристична и отворена към света, но си е странна на моменти.

# 2 181
Какво да коментираме... Всички по форматите са ей така
Скрит текст:

# 2 182
Не е само Даниела - много участнички имат близки от предишните сезони. Малка държава сме и в средите, в които се бутат, всички се познават. Иначе за нагласено, баш заради Гърдева - едва ли. Най-малкото продуцентът този сезон е друг.

# 2 183
Коментирали ли сте познанството на Даниела с други момичета от първия сезон на Ергена? Да не каже някой после, че не е нагласено.

Скрит текст:

https://youtu.be/X4kcgCMbAOE?t=1295

в тези среди е дори задължително да се познават (друг е въпроса дали все още се понасят)

# 2 184
"Емануела е пълна скандалджийка, която му е късала нервите. Видяхме и Йоана колко злобна и отмъстителна може да бъде.

Не се знае кой на кой е късал нервите, а пък Йоана дори Инстаграма си е закрила и не е излизала никъде без него, за да не ядоса принца Мартин,който секса с други мацки го има за спорт..

# 2 185
По повод тенденциозното търсене на по- тъмен тен, някое  от излезлите момичета беше споменало, че Косара си слага инжекции меланин. 😵💫😵💫😵💫

# 2 186
Йоана не си е закрила инстаграма, напротив. Заключва го от време на време - това е трик за набиране на повече последователи. Иначе рекламира всякакви боклуци в момента и монетизира здраво на гърба на Мартин. Той сам го намекна в едно стори. Беше написал нещо от сорта на “Да, тя влезе за любов - питайте ПР агента ѝ”. 😁

# 2 187
По повод тенденциозното търсене на по- тъмен тен, някое  от излезлите момичета беше споменало, че Косара си слага инжекции меланин. 😵💫😵💫😵💫

Чудничко. Виждам аз, че нещо блондинките не са на мода напоследък...Ама все пак се чудя защо ли? Тъмни жени дал Господ, естествени блондинки няма! Имаше по едно време мода черните да си слагат сини и зелени лещи. Те така или иначе носят перуки (в Щатите всички черни жени са с перуки по цял ден), но и цветни лещи слагаха. А сега виждам, че жените гонят черен имидж. Ми не ми харесва!
Съжалявам, но Даниела направо се е загрозила по този начин.

# 2 188
  • България
В сезона на Алек блондинките бяха на мода. В този Ива е блонди. Вече не е модерно платиненото русо.

# 2 189
Освен това момичетата хващат тен, докато са там.

Общи условия

Активация на акаунт