🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 698
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 370
За мен много по-неприятни и опасни за обществото са Любомира и Косара.
Даниела открито заявява какво иска, държи се добре с останалите и поведението й засяга нея. Ако има мъже, които биха я избрали, на кого и с какво вредят?
Косара и Любомира обаче са друга бира. Подмолни, играещи невинни, злобни и със самочувствие, което се надявам общественото мнение да приземи. Така ми паднаха в очите, че войните по света да спрат, няма оправяне.

# 2 371
  • Варна
Защо ви дразнят хората със самочувствие?

Кое им е подмолното и злобното?

# 2 372
Стига да е с покритие - няма проблем. Това на Косара не е.

# 2 373
  • Sofia
Е, стига де! Косара, Ана- Мария, Любомира и Даниела са един дол дренки злобни клюкарки! Разликата е, че последната се е научила как да се представя пред околните. И номерата й минават, вярно не пред всички, но винаги ще има и такива, които да й се вържат.

# 2 374
  • Варна
Стига да е с покритие - няма проблем. Това на Косара не е.
И затова трябва да и се натрие носа? Това самочувствие се базира на нещо, досега щом не са я приземили, може пък и да има покритие
Е, стига де! Косара, Ана- Мария, Любомира и Даниела са един дол дренки злобни клюкарки! Разликата е, че последната се е научила как да се представя пред околните. И номерата й минават, вярно не пред всички, но винаги ще има и такива, които да й се вържат.
Току що описа всички ни тук.

# 2 375
От личен опит. Такива хора трудно можеш да ги приземиш. Те си мислят, че са най-най. И аргументи да им даваш и в ситуации да са, където си личи, че нямат уменията, които си мислят, че имат - пак не им пука. Надменни и все те всичко най-разбират, най-умеят, най-знаят, най-красиви...

# 2 376
  • # супернатурална #
Даниела е полезна за обществото с дискусиите, които предизвиква. Тази провокативност, според мен, е нарочно търсена. Малко като семинарите/книгите  "как да станеш богат и известен" и един наистина става богат и известен от тях. Авторът.
Наистина ли ще обвините Даниела за краха на момичетата-златотърсачки/компаньонки? Та той е предварително предначертан.

Косара освен фон-дьо-теново покритие друго няма. Даниела поне се е потрудила да изчисти речта си и да рафинира държанието си.

# 2 377
Защо ви дразнят хората със самочувствие?
А, точно хората със самочувствие могат да бъдат много харизматични и големи омайници. Но това, за да се получи, трябва това, за което е самочувстивето, да се припокрива с показаните качества.

Примерно някой има голямо самочувствие, че е егаси шофьора. Качвате се в колата му, и той почва едно супер гладко каране, страхотно контролира колата и вие се казвате - браво, пич. Обаче представете си как се е представял за добър шофьор, качвате се в колата и почнете да подскачате всеки път, когато натисне спирачката, и на няколко пъти се разминавате на косъм от катастрофа. Как няма да ви подразни тогава?

# 2 378
Масово сега младите жени имат  онлайн “бутици” за дрехи, техните собствени, които са носили един два пъти🫣 Скоро срещнах млада жена със заможни родители, ами единствената ѝ работа да си продава  дрехите, и да си купи нови.

# 2 379
Даниела е полезна за обществото с дискусиите, които предизвиква.
Звучи странно, но съм съгласна. Същото важи за Любомира, Косара, Мартина и т.н. Дори в известен смисъл искам да са по телевизията. Сега, докато децата ми все още са под моя покрив и мога да дам нагледен пример защо такова поведение не е ок в дългосрочен план и каква цена могат да платят за изявите си… Най-лошият вариант е да няма такива хора в публичното пространство и някой ден дъщеря ми да се запознае с тях в дискотеката, например, да не разпознае знаците и да тръгне по този път, защото не ѝ е показано навреме.

# 2 380
И златотърсачките хитреят, не само богаташите Grinning Като не могат да изкрънкат кеш, искат чанти и после тихичко ги връщат в магазина с непокътнати етикети и си прибират кеша. Съответно някои брандове са се усетили и трудно одобряват връщания.

Другата врътка е да ги препродават в Пошмарк и подобни.
О, да. За второто се сещам за една участничка от първи сезон. 😁

# 2 381
Даниела е полезна за обществото с дискусиите, които предизвиква. Тази провокативност, според мен, е нарочно търсена. Малко като семинарите/книгите  "как да станеш богат и известен" и един наистина става богат и известен от тях. Авторът.
Наистина ли ще обвините Даниела за краха на момичетата-златотърсачки/компаньонки? Та той е предварително предначертан.

Еми да, както главният виновник за всяка финансова пирамида е този на върха, който се възползва от човешката глупост и алчност. Това нейното си е вид пирамида, както курсовете на Капитонова тип “как да станем богати, продавайки курсове как да станем богати”.

# 2 382
Хората могат да са глупави, колкото си искат. Оставете ги  - може пък евентуално да се научат от грешките си.
Аз понякога се уча от моите. 😐

# 2 383
  • Варна
От личен опит. Такива хора трудно можеш да ги приземиш. Те си мислят, че са най-най. И аргументи да им даваш и в ситуации да са, където си личи, че нямат уменията, които си мислят, че имат - пак не им пука. Надменни и все те всичко най-разбират, най-умеят, най-знаят, най-красиви...
Еми значи кауза пердута.. Нека си имат самочувствието, пък всеки сам си преценЯ.

# 2 384
Проблемът не е самочувствието.Със или без покритие нека си го има. Проблемът е когото тези хора мачкат хората без самочувствие. Което Косара и Любомира направиха.

Общи условия

Активация на акаунт