🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 430
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 595
Може да не е очаквала толкова да се задържи там. А може и да не е имала средства за голяма подготовка. Това не бих съдила, колкото че се вкара в много чужд филм.

# 2 596
Силвия е от Бургас и работи като сервитьорка. Лятото е топ сезон и със сигурност няма време за плаж от бачкане.
За какво са ѝ няколко сета бански. Сега поне в Шри Ланка си почина и понапече.

Тук разбирам за някакъв лигльо дето се хвалил, че спал с нея. Ако разбира се въобще е вярно, най-вероятно не е вървежен и добър в леглото, защо иначе да се хвали.

Не виждам Силвия някаква ценна информация да е предала на Мартин, която той да не знае.
Силвия харесва много Мартина и лобира за нея пред Мартин, но тези неща не се случват с препоръки.

# 2 597
На мен Силвия ми е симпатична(като покрие челото Simple Smile)Беше качила стори с благодарност към всички ,които са я  нагушкали когато плачеше за Диана.Марто го беше споделил,че го има и него.А и Рачков в Капките имаше стори(нали го споменават,че не е дал роза на бившата)и беше написал "ше ме обидят".Joy
Този жмульо е показал капацитета и простотията си,по никакъв начин не е уличил в нещо лошо Силвия.Всички имаме право на лош вкус.Много важно.

# 2 598
  • Варна
От договор по голям проблем кое е?
При наличието на фактическа раздяла и липсата на деца и общи отговорности, не е проблем.
Само ако тя забременее междувременно, децата ще се водят на съпруга.

# 2 599
Анонс за епизодите тази седмица.
П.С. Маги пак ще прави психаротерапия. Disappointed Relieved
Скрит текст:

# 2 600
Голям проблем си е бракът на Ива, освен, че ако забременее, детето ще се води на съпруга, онзи може и да се запъне и да не иска да се развежда, да прави мръсотии, да драпа за имущество и т.н. Те цяла година дремали и не се развели, тепърва ще се развеждат... нещо не го вярвам. И в добри отношения били, бъбрят си сладко с кафето.

# 2 601
Диана е в Надкаст. Стигнах само до жаба в банята, стана ми лошо и го спрях. За луканките се шегуваха, че Ферай била същинското рекламно лице.

# 2 602
Clare, не са двойни стандарти,  а психология на социума, в частност народопсихология. Болшинството мнения се формират под тяхно въздействие. Този, който изпъква, задължително не заслужава, има далеч по-достойни. Подсъзнателно- аз. При Елена се получи малко по-различно, тъй като и тя бе уж почти до края избраница. Там все още нямам съвсем избистрено обяснение за вълната от подкрепа и съчувствие, която отключи, въпреки споменатите от теб и още много други явни кусури. Иначе - за Надежда-като по калъп. Тя беше една от избраниците, нали? Не следях предишния сезон.
Аз ще ти отговоря на въпроса като почти безпристрастна, защото във втори сезон симпатизирах най-вече на Мика, а сега всички са ми еднакви. Една от основните причини за огромната подкрепа преди към Елена и сега към Мартина е неприятното излъчване, характер и поведение на тогавашната и на сегашната първа. Има, разбира се и такива, които харесват Валерия и Даниела, но в мнозинството зрители те предизвикват неприязън. Като изключим каузата и последните изяви на Валерия, които аз лично подкрепям, аз също не ги харесвам и двете.

# 2 603
Диана как се лендзи на въпросите на Неделчо за конфликт на интереси.
Цялото интервю потвърждава, че е леко заспала.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 15:05 от Linda*kiss

# 2 604
  • София
Анонс за епизодите тази седмица.
П.С. Маги пак ще прави психаротерапия. Disappointed Relieved
Скрит текст:
Ужас !
Но нека бъдем толерантни - и тя трябва да заслужи почивката 😉

# 2 605
Дами. Защо писателката е ходила на сватба с бившият си? Така като гледам са били заедно лятото, а срещите са били кога? Дали това нещо не е промоция и за двамата и накрая да има обрат? Той или тя да си тръгне и до там? Така де, ясно е че всичко е промоция ама дали не е уговорка между двамата той да се прави на влюбен и тя да му се дърпа. Нещо да стане на края и да излязат и двамата от ситуацията
Срещите са били на 19, 20, 21 декември. А иначе тази сватба е била през лятото, но преди няколко години.

От 2024 година е. Демек края на лятото все още заедно. Дори да имат общи приятели, има снимки от почивки на едни и същи места. Цялото е просто реклама

# 2 606
Ама кой се е хвалил, че е спал със Силвия, че изпуснах връзката?

# 2 607
Гледах в ютюб някакво интервю с Даниела от преди много готини по повод нейния бутик. Там тя е без корекции в лицето, с нейната си коса, с много дебели черни вежди, неотиващи на нищо. След това интервю, установих, че тя е била симпатична, но напълно безлична в лицето. Понастоящем е значително по-впечатляваща и красива - това по повод изказванията, че била грозна сега и колко си била хубава преди. Ами не, била е невзрачна. Говори стегнато, делово, сериозно, чудесна дикция има, много приятна за слушане. Лишена от всякакъв чар обаче ми се видя. На въпрос какво учи, каза, че с курсове се занимавала само. И се замислих за следното - много е възможно, идвайки от малък град, да й се наложило буквално да работи само, без да може да учи в началото ( каза, че много неща е работила). Имам едно смътно усещане, че животът й не е бил цветя и рози изначално в големия град и такива хора наистина умеят да мечтаят на много едро. Готови са на всичко. Когато много си нямал, много искаш да имаш. Но категорично смятам, че тя е амбициозна жена, макар и в смисъла на това да гони собствената си визия за външността си и за живота си, включайки богат мъж. А що се отнася до задълженията - все пак и мащабните корекции по тялото струват пари, и то не малко напоследък. Иначе, на 32 е за мен млада жена, въобще не я виждам като изпуснала какъвто и да е влак, но тези корекции определено са я направили да хваща сериозно окото - дори и да не се харесва, просто са ефектни спрямо предното положение.

# 2 608
Дами. Защо писателката е ходила на сватба с бившият си? Така като гледам са били заедно лятото, а срещите са били кога? Дали това нещо не е промоция и за двамата и накрая да има обрат? Той или тя да си тръгне и до там? Така де, ясно е че всичко е промоция ама дали не е уговорка между двамата той да се прави на влюбен и тя да му се дърпа. Нещо да стане на края и да излязат и двамата от ситуацията
Срещите са били на 19, 20, 21 декември. А иначе тази сватба е била през лятото, но преди няколко години.

От 2024 година е. Демек края на лятото все още заедно. Дори да имат общи приятели, има снимки от почивки на едни и същи места. Цялото е просто реклама

С кой бивш е била Даниела на сватба? И на кого е била сватбата, на Бачорски или някои други?

т.е. Даниела е казала на гаджето си Влизам за реклама, малко ще се поцелувам, но това е само актьорска игра. Нищо, че хората ще си мислят, че сме скъсали.
Ако е така жалко, че той не се е навил да влезе, като Йоана.

# 2 609
Гледах в ютюб някакво интервю с Даниела от преди много готини по повод нейния бутик. Там тя е без корекции в лицето, с нейната си коса, с много дебели черни вежди, неотиващи на нищо. След това интервю, установих, че тя е била симпатична, но напълно безлична в лицето. Понастоящем е значително по-впечатляваща и красива - това по повод изказванията, че била грозна сега и колко си била хубава преди. Ами не, била е невзрачна.
...
Joliette, предполагам, че това "преди" повечето визират периода около 2021-2022. Имала е далеч по-малко и добре направени корекции - ринопластика и евентуално устни.

Общи условия

Активация на акаунт