Живот на кантар - тема 4

• 33 462
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Ако са в калориен дефицит и продуктите са хубави, не виждам проблем и дюнерче да си спретнат с месо и зеленчуци.

# 181
Благодаря ви за отговорите.
Да, пълнежа е важен, ако има калорични, мазни сосове и мазно месо, еле пък картофки пържени, то това вече е хранителна вакханлия. Joy
Аз се поинтересувах за самата питка, защото и в тик ток гледам доста нарочени за диетични рецепти с лаваши и тортили и се зачудих доколко са диетични, явно биха могли.

# 182
Не вярвах, но и на мен ми повлия предаването Smiley Започнах повече да внимавам какво ям, че даже и си готвих пилешко филе /за мен готвенето си е прецедент Satisfied/. А късно снощи пак изгладнях много, обаче по това време даваха точно как влачат бутилките с вода вместо мазнините им от преди, и някак си ми мина глада Joy Май всяка вечер ми трябва такова предаване, че ми е голям проблем късното ядене.

И аз да попитам дали според вас оризовите вафли са диетични? Според мен имат вкус и вид на стиропор, но все пак е нещо поносимо за замяна на тестени продукти. Така изглеждат, ако някой не ги знае:

Скрит текст:

# 183
  • Някъде там
Аз си правя с бадемово брашно, яйце и вода питката и слагам печено месо и салата от зеле,  и краставички вътре.
Понякога и лъжица заквасена сметана. Вкусно ми е.
Случвало ми се е да си направя мусака без заливка и да напълня питката. Става вкусно и засищащо ( мусаката правя с домашна кайма, тиквички, гъби, ,лук,чушка и настърган домат или доматен сок и подправки)

# 184
  • София
Направи ми впечатление, че вчера показаха всички без Антонио, май правилно преценихме, че той си се отказа и не му се занимава, а не е само контузията. Дано все пак е започнал режим.

# 185
Когато се откажеш сам, не участваш в състезанието за "поощрителната" награда. Участват само отпадналите.

# 186
Не вярвах, но и на мен ми повлия предаването Smiley Започнах повече да внимавам какво ям, че даже и си готвих пилешко филе /за мен готвенето си е прецедент Satisfied/. А късно снощи пак изгладнях много, обаче по това време даваха точно как влачат бутилките с вода вместо мазнините им от преди, и някак си ми мина глада Joy Май всяка вечер ми трябва такова предаване, че ми е голям проблем късното ядене.

И аз да попитам дали според вас оризовите вафли са диетични? Според мен имат вкус и вид на стиропор, но все пак е нещо поносимо за замяна на тестени продукти. Така изглеждат, ако някой не ги знае:

Скрит текст:

Ориза си е ориз.
Бърз въглехидрат е.

# 187
Лаваш, тортила, галети (показаните оризовки) са въглехидрат. В балансирани режими, в ограничено количество са възможни, въпреки че в една тортила има бая въглехидрат. Иначе Лаваш е идеална база за пица. Например в зоната има закуска с 2 оризовки, малко моцарела, 2 ореха и една идея мед.

# 188
Всякакви режим може да си направи човек.
Друг е въпроса дали ще работи.
Минала съм през такива глупости  като оризовки и вафли за диабетици Joy
И на работа имам колеги все ги ядат и все са дебели.

# 189
Тези оризовки са ужасни на вкус,нищо полезно няма за мен в тях.Опитвала съм веднъж,не бих повторила.
Аз съм си в зоната година и половина вече,ползвам царевична тортиля или спаначена,на всичко си ги правя-пица,тортиля,дюнер,с яйце,вариации много.Н е идеално здравословно разбира се,но е в пъти по добър вариант от хляб във всякакви вариации.
Още не съм гледала снощния епизод,но видях Рая,страхотно изглежда.

# 190
А за какво са тия оризовки?
Взимат ги хора, които нон стоп трябва да лапат нещо.
Ами аз не съм преживно животно и ям 2-3 на ден, през останалото време давам време на стомаха да обработи предишното ядене.

# 191
  • Наблизо
Има и безвъглехидратни тортили,ако чак толкова.
Доста добър вариант са за бързо хапване да си занесеш в офиса.Дорини “въглехидратните” влизат в зоната.
Оризовките също,аз си взимам такива с царевица ,те са ми за всеки случай ако ми прегладнее ,а е рано за обяд и не съм закусвала.Две засищат прекрасно,а са няма и 40 калории.Но са за спешни неща,наистина нямат вкус.
Радвам се,че Деян ,Сонай и Марийка са отслабнали о отслабват.За Деян не вярвах,но ето.стреснал се е.Дори и само наградата да ку е стимул,все е нещо.

# 192
Дали продават безвъглехидратни тортили (Боже, самото съчетание ми звучи неестествено) и къде?!
А в домашни условия как да си направим, с бадемово брашно ли?
Аз с овесени трици съм правила експерименти, но те са далеч от тортила.
То, може да са и бавновъглехидратни Wink, не е задълже да са безвъглехидратни.
Пп Ориза съм го изключила изцяло под всякаква форма, както и картофите, зрелия фасул, лещата.

# 193
Феновете на ориза сигурно са неволни любители на арсена...

# 194
Дали продават безвъглехидратни тортили (Боже, самото съчетание ми звучи неестествено) и къде?!
А в домашни условия как да си направим, с бадемово брашно ли?
Аз с овесени трици съм правила експерименти, но те са далеч от тортила.
То, може да са и бавновъглехидратни Wink, не е задълже да са безвъглехидратни.
Пп Ориза съм го изключила изцяло под всякаква форма, както и картофите, зрелия фасул, лещата.

Ох, сложна работа.
Трябва да експериментираш.
Но е възможно питката да не ти стане като обикновена.
А ще се рони. Може да опиташ да я стегнеш с желатин.
Примерно яйце и желатин хубаво разбъркваш и слагаш бадемово брашно.
Аз палачинки си правя с бадемово или кокосово. Или и двете. Но ги правя малки, защото ако са на цял тиган трудно ги обръщам, ронят се.
Иначе соленки си ги правя.
Аз съм мързелива в готвенето, обичам бързите неща и няма как да седна да ги правя, но бих изяла с кеф.
За съжаление никъде не се продават все още кето дюнери. Бих хапнала Joy

Общи условия

Активация на акаунт