Отговори
# 75
Каква пък е тази нова билет а система? :0

# 76
# 77
  • Варна
Ммм 7 милиона как ще окрадат...пу, пу да не им е уроки...И като видите тъпо изглеждаща физиономия с явна липса на интелект, но за сметка на това с агресивни черти зад предното стъкло на хубава кола и се чудите вие с 5 езика що не карате такава....ми лош кариерен избор

# 78
Aйде да си поговорим за бюджета на Варна
2,5 млн за рехабилитация на улици
7млн за нова билетна система
и 1 млн за ремонт на зала Пленарна Simple Smile Все за народа мислят завалиите
Тази зала Пленарна със златни кюлчета  ли ще я  застилат?😁Не че нещо, ама с толкова раздута администрация се чудя какво точно работят тези госпожи в Общината?😁

# 79
  • Варна
Абе има и свестни хора там, но повечето не решават проблемите, за които са поставени там защото ще останат без работа, а и системата като е прогнила на най-високо ниво то цялото отношение и настроение се прецежда по веригата надолу - не говоря за общинско, а направо за държавно ниво.

И нещо интересно от Възраждане са предложили изграждане на нов квартал до Казашко, нещо за което говорим, но никой за 35 години не е предложил дори.

# 80
Te всички СО  край Варна са предвидени за благоустрояване до квартали и то не от Възраждане, ама пари нема за улици, улично, и т.н
Сещам се чие предложение е дори, на един велик градоустроител на гр. Бяла, който направи квартал и от Паша Дере

# 81
  • Варна
Едно е да "предвидиш" нещо по соца, когато се е работило, друго е да го изнесеш като предложение на пресконференция. Има много голяма разлика. Виж сега аз не съм запознат със случая в Бяла, нямам и намерение защото се начетох и нагледах на дезинформация отвсякъде. Гледам реално какво се прави и какво се случва, даже и не слушам какво се говори вече. Реално са го обявили на пресконференция, за момента толкоз. Нещо повече е отколкото всички други пундьовци за 35 години са направили в тази насока.

https://www.chernomore.bg/a/2-varna/283776-predlagat-da-se-izgra … kvartal-vav-varna

# 82
Ами правилно съм заподозряла градоустроителя, аз и рисувачите на този квартал мога да ти кажа кои са и кой ще сгъне парата за проектирането и до там.  Точно това се е случило със СО с предния ОУП, отделят пари за ОУП и ПУР и дори не започват отчуждителни процедури за реализацията на улиците.
Но тук се сещам и за едни други рисунки от предизборни кампании
https://varnautre.bg/2024/04/20/628483-lekoto_metro_po_bul_tsar_ … richeski_avtobusi

А да не забравяме и преките им конкуренти от Величие с проекта Град в града
https://novavarna.net/2024/09/03/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D0%B2 … 0%B9%D0%BB%D0%BE/

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:12 от скаридка

# 83
  • Варна
И все пак аз имам много силно развито чувство и интуиция и общо взето като гледам всички партии ми намирисват, обаче Възраждане не ми се струват долни и цинични продажници като всички други, според мен защитават националния интерес. За Величие нямам мнение и съм много разочарован, че се счепкаха една друга с Възраждане, като цяло хората от Неофит Рилски са си продавачи каквото и да казват, което не изключва нещо хубаво да произтече от дейността им. Дразни ме Капитал и оня журналист дето никой не му помни името общо взето оклепа цялата работа, даже ме съмнява, че е поръчка, а просто оня го е видял като кариерно развитие и като гледах филма на Жечев, ами журналиста едно твърдение не можа да направи обосновано, той и не посмя де. И други абсурди имаше във филма - дават фирма на загуба и се чудят ама как..., а не отчитат че заплатата на собственика я изкарва счетоводно на минус, а тя реално не е....ама то това, че си журналист не значи, че разбираш от пари.

Преди сме спорили за Исторически парк и аз като цяло продължавам да държа теорията, че не правят нищо по-различно от това което се прави по борсите за акции по света, където гаранция няма за нищо. Едва ли някой е давал парите си там с опрян пистолет в главата, по-скоро лакомия и финансова неграмотност. Въпреки, че самият парк го намирам за хубаво място и той съществува и е на лице и един ден може да носи дивиденти, но не е краткосрочна инвестиция да изкяриш бързо.

И не виждам нищо лошо някой да изразява мнение и отношение към партиите, защото понеже "не политизираме" и затова ония си дерибействат на воля. Няма срамно да се интересуваш от политика защото красивия и спокоен град в който искаме да живеем няма да дойде ей така от въздуха. 

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:11 от Penkoman

# 84
Айде бе, наистина ли съществува варненец, който живее с мисълта, че Исторически парк съществува без благословията на ТИМ и ГЕРБ? Вие съвсем ги погребахте тия наши организации.

Иначе, за Възраждане всеки си има мнение. За мен са агресивни и цинични.

# 85
savii, aз затова казах да погледнат чии са подписите под ОУП и ПУР  на местностите Simple Smile

Костя обиколи какви ли не партии, накрая някой от изток му кихна парици да направи своя и да му изпълнява повелите

# 86
  • Варна
https://www.dnevnik.bg/gradska_sreda/2025/04/11/4768648_uchilish … si_vhod_za_da_ne/

Ей ви българска градска среда, какви 2.50лв...в София е, но нашите бессъвестници не са по-различни.

# 87
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pp-db-predlagat-6-m … avedeniya-pushene

Това ако се приеме и се спазва заведенията във Варна ще понамалеят рязко.

# 88
  • Варна
Глей ""това е пореден удар срещу трудолюбивите хора" и за морал говорят. Какъв морал има в това да си непушач, да искаш да отидеш на заведение и заради това, че някакви безсъвестни "хора" искат да си правят кефа да те тровят и да ти развалят преживяването? А, децата които се тровят? А, персонала? Или те не са хора, важното е покварата и разврата да върви...? За морал говорят тия...не ги е срам...вярно много нагли хора има. "Но здравето на икономиката, на обществения морал и на човешкото достойнство също са важни".

И като знам повечето заведения на кого са където се пуши успех с тоя политически елит нещо да се случи. Докато няма "тотално изриване на сегашното статукво" няма как да се случи.

Ей това е урок по вулгарност и циничност и трябва да влезе в учебниците на 3ти клас за да се учат децата какъв лицемерен е света. Ще ми говорят за човешко достойнство. Какво достойнство има в това ти да решаваш какъв въздух ще диша някой около теб?

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 18:46 от Penkoman

# 89
Пенко, на това училище директорът е за бесилката. Интересно кой е платил проектирането на новия вход, няма да се впечатля и ако няма проект.

Общи условия

Активация на акаунт