За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 114

• 24 955
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Синсей имат някакъв контрол понеже се произвеждат в европейският съюз (Полша).
Пепко се хвалят с нещата си от органичен памук и наистина имам за мен доста тениски и не са мръднали. Не съм сигурна къде ги шият, но дори да е в Азия поне са официален брант и е по-безопасно от поръчка през шейн/тему.
Взимала съм както и други каза костюмчета за снимка на бебето. Неща за цел ден по-скоро не бих.
+1 за H&M особено по време на промоция. Сега имат и купих 6 неща за 35лв.

# 361
  • София/Севлиево
Да,от Лидл са хубави,също и от Кауфланд.Някои ромпъри наистина са по-тесни,но като цяло са ок.НМ( и Зара ) никога не са ми харесвали -поне това, което се предлага в България,сестра ми е в Англия и от там ми е пращала много хубави техни неща(от НМ) ,но тук в колкото магазина влязох не ги открих.Много майки харесват и Джордж,но на мен не ми допаднаха особено -или са твърде тънки или твърде дебели материите и размерите нещо не успях да напасна(примерно едни комплекти от панталони и блузи ги взех размер 12-18 месеца,а на малкия му ставаха в периода 7-15 месеца).Праймарк и Фред и Фло повече ми харесаха(пак изпращани от сестра ми).

# 362
Имат и хубави и кофти дрешки. Най-добре на живо да се пипне. В Кик също, Пепко на много умалени все попадам. LCwikikki биват също.

# 363
  • София
За Омега3 ли става въпрос? Давам под формата на сироп Möllers от пети месец някъде. След препоръка на дерматолог и консултация с педиатъра.
Да , иска ми се да почна да му давам,  но и аз ще говоря с педиатърката преди това.
Много е злояд, направо се виждам в чудо.

# 364
Синсей имах от приятелка и бях доволна. Това за първите размер 56/62, явно и по-стара колекция. Сега имам дрехи 74/80 размер, които изглеждат доста захабени от няколко носения. Вярно е, че детето се движи, но все пааак. Синсей стават за първите месеци като бебето е буквално неподвижно и няма какво да направи на дрехите.

# 365
  • София/Севлиево
И за ясла и градина стават,за там просто не си заслужава да се купуват скъпи дрехи, защото много се цапат,а понякога и късат.

# 366
  • Пловдив
От тему гледам състав и мерки.
В Синсей за мен са умалени и купувам по-голям размер. От Пепко за мен си отговарят на размера. От Уайкики купувам на намаление.

# 367
  • София
От тему гледам състав и мерки.
В Синсей за мен са умалени и купувам по-голям размер. От Пепко за мен си отговарят на размера. От Уайкики купувам на намаление.
От Wikiki купих много сладурски летни дрешки на бая ниски цени.
За бебето съм супер доволна, за баткото (8 г)обаче върнах почти всичко, което поръчах.Не бяха хубави материите им.
Това са тези, които си оставих.

# 368
Здравейте мами, писах и в друга тема, но без отговор засега. Някоя от вас ползвала ли е шише с лъжичка и биберон за хранене Stew Дали са добра идея. Благодаря за мненията предварително Flowers Hibiscus

# 369
Не съм. Вижда ми се тъпо 🤣 Какъв е смисъла? Нека да си яде с лъжичка и по-течна храна, да свиква. Не знам, някаква изгъзица ми се вижда това. Или е шише, или е  лъжичка. Не ми е и хрумвало да ползвам такова, а май съм виждала. Не съм и срещала по темите някой да препоръчва такова.

# 370
Здравейте мами, писах и в друга тема, но без отговор засега. Някоя от вас ползвала ли е шише с лъжичка и биберон за хранене Stew Дали са добра идея. Благодаря за мненията предварително Flowers Hibiscus

Не съм и не бих. Дори не си го представям това шише с лъжичка, какво му е идеята?

# 371
В началото на захранването обмислях да взема, но реших, че няма смисъл. Миенето ще е досадно, храненето също.

# 372
Аз също не виждам смисъл. Пюретата не са течни и могат да се кусат с лъжичка. Аз дори не бях купила купички, а използвах чашките за съгранение на кърма (дето са за многократна употреба). Не виждам смисъл да се дават излишни пари.

# 373
https://www.youtube.com/results?search_query=bottle+with+spoon+for+babies

Ако някой иска да види. От моя опит днес мога да твърдя, че храненето е по-бързо, но цапането е същото Satisfied

Пътували ли сте на дълъг път с кола с бебе. На колко време правихте бебешки почивки и в това време слагахте ли бебето да си легене по гръб някъде Animal Hatching Chick

# 374
По принцип не намирам за редно да се храни бебето бързо. Така се създават грешни навици. Не трябва да му се излива храната в гърлото и да бърза да яде като мисирка. Нека се храни бавно и с желание. Абсолютно зарежете тая глупост.

Общи условия

Активация на акаунт