Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 33 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Изследвайте отново след 48 часа. Удвояването е на 48 до 72 часа.

# 196
Нисичко е ,но го следете на 48 ч
Здравейте момичета. На 10.04 на 12ти ден след трансфер на тридневен ембрион, стойността на ЧХГ е 222. Днес на 12.04 стойността е 401. Не се удвоява и това ме притеснява. Вие какво мислите?

# 197
Преди доста години,на 12 ден на 2 тридневни моят резултат беше 200,след два дни беше 396,т.е нямаше точно удвояване.Всичко се разви както трябва,имам дъщеря на 6.Успех 🙂

# 198
Преди доста години,на 12 ден на 2 тридневни моят резултат беше 200,след два дни беше 396,т.е нямаше точно удвояване.Всичко се разви както трябва,имам дъщеря на 6.Успех 🙂
Благодаря ви за окуражителния отговор. Дано и при мен всичко да е наред.

# 199
Здравейте момичета. На 10.04 на 12ти ден след трансфер на тридневен ембрион, стойността на ЧХГ е 222. Днес на 12.04 стойността е 401. Не се удвоява и това ме притеснява. Вие какво мислите?
Според мен се удвоява, но не разбирам много. Иначе  401 за 14 ден на 3-дневно изглежда супер.
Здравейте днес е 10 след трансфера на 5 дневен ембрион това са ми резултатите как мислите ?
Супер ви е ЧХГ. Аз бях с 360 на 12 ден. Казаха ми да не се изследвам повече и не съм. Сега съм в 5 месец. Но посетете ендокринолог за дозата на еутирокса, ако трябва да я коригира.

# 200
За 12-ти ден на 3-дневен стойността е даже висока (поздравления!), дори и ако не броите деня на трансфера за първи. Удвоява се отлично. Както са споменали по-нагоре, удвояването е на 48 до 72 часа, а не на 48-ия час да ти е точно удвоено.
На мен на 14-ти ден (броя деня на трансфера за първи) на 5-дневно ЧХГ ми беше 933, което при теб би било около това число. На някои хора с успешна бременност ЧХГ на този ден им е доста по-ниско. При жена ми на този ден ЧХГ беше 350, и все още всичко е наред, вече е в 6 г.с., има си сак, жълтъчно тяло и ембрион. Според мен не само всичко е наред, ами дори може би е момиче, заради по-високото ЧХГ.
Успех Hug

# 201
За 12-ти ден на 3-дневен стойността е даже висока (поздравления!), дори и ако не броите деня на трансфера за първи. Удвоява се отлично. Както са споменали по-нагоре, удвояването е на 48 до 72 часа, а не на 48-ия час да ти е точно удвоено.
На мен на 14-ти ден (броя деня на трансфера за първи) на 5-дневно ЧХГ ми беше 933, което при теб би било около това число. На някои хора с успешна бременност ЧХГ на този ден им е доста по-ниско. При жена ми на този ден ЧХГ беше 350, и все още всичко е наред, вече е в 6 г.с., има си сак, жълтъчно тяло и ембрион. Според мен не само всичко е наред, ами дори може би е момиче, заради по-високото ЧХГ.
Успех Hug
Може ли малко повече информация относно по-високите нива на ЧХГ и пола на бебето? Има ли научни данни и изследвания за това?
Например в 6 г.с.  резултат от 766 miu/ml високо ли е? И в 4 г.с. 251 miu/ml? Говорим за нормално заченати бебета. Какво говори този резултат за пола, според това, което сте чели?

# 202
Si_mo_na, не съм експерт в никакъв случай, четох миналата година покрай моята бременност, защото тук във форума някой го спомена. Бяха пуснали официална научна статия, в която се описваше връзката между по-високото ЧХГ и женския пол на ембриона. Обаче го има фактора, че при всяка жена по принцип нивата на ЧХГ са различни. Докато при една жена ЧГХ 600 ще покаже момче, защото с момиче ЧХГ-то ѝ би било 1000, то при друга 600 показва момиче, защото по принцип с момче щеше да ѝ е 200. Така че е трудно да се каже дори на 90%, че определена стойност на ЧХГ означава определен пол, много си зависи от физиологията на жената. Моето ЧХГ беше 933 и бях чела тук, че бременните с момичета имат ЧХГ към 1200. Е, и моето се оказа момиче. Сега МЖ с това 350 за мен си е чисто момче, но предстои да видим.

# 203
Si_mo_na, не съм експерт в никакъв случай, четох миналата година покрай моята бременност, защото тук във форума някой го спомена. Бяха пуснали официална научна статия, в която се описваше връзката между по-високото ЧХГ и женския пол на ембриона. Обаче го има фактора, че при всяка жена по принцип нивата на ЧХГ са различни. Докато при една жена ЧГХ 600 ще покаже момче, защото с момиче ЧХГ-то ѝ би било 1000, то при друга 600 показва момиче, защото по принцип с момче щеше да ѝ е 200. Така че е трудно да се каже дори на 90%, че определена стойност на ЧХГ означава определен пол, много си зависи от физиологията на жената. Моето ЧХГ беше 933 и бях чела тук, че бременните с момичета имат ЧХГ към 1200. Е, и моето се оказа момиче. Сега МЖ с това 350 за мен си е чисто момче, но предстои да видим.
Всичко да е наред пожелавам , пола не е от значение.
Загубих две бебета заради извънматочна бременност и все още го изживявам, въпреки, че минаха две години от първата загуба. Не спирам да мисля, какво е можело да бъде. Много тежко беше за мен, видяхме сърдечна дейност и изобщо много трудно го преживях...
Успех на всички желая и дано Бог да бъде с нас 🙏❤️

# 204
Здравейте, на 02.04 ми беше ЗЕТ на 2бр 5 дневни на ден 7 чхг беше 9,87 днес ми е 11 ден и чхг е 86,73 как ви се струва

# 205
Здравейте, на 02.04 ми беше ЗЕТ на 2бр 5 дневни на ден 7 чхг беше 9,87 днес ми е 11 ден и чхг е 86,73 как ви се струва

Удвоява се, въпреки че е ниско. Има реален шанс да дръпне, проследете след 48 часа. Успех!

# 206
Момичета, жесток запек ме мъчи вече 4-5 дни, не знам от прогестерона ли е от какво е, храня се добре и балансирано, но съм като козите хахахха  утре ми е теста и ще разберем. Малко тъп въпрос, но дали напъването може да окаже някакво негативно влияение при имплантацията?

# 207
Момичета, жесток запек ме мъчи вече 4-5 дни, не знам от прогестерона ли е от какво е, храня се добре и балансирано, но съм като козите хахахха  утре ми е теста и ще разберем. Малко тъп въпрос, но дали напъването може да окаже някакво негативно влияение при имплантацията?

Щом утре ти е теста, значи времето за имплантация е отминало.

# 208
  • София
Здравейте, на 01.04.2025 г. ми беше ЗЕТ на 1 бр. 5 дневен. Правен е ПИД - Балансиран е. Бях решила, че чинно ще си чакам датата за теста и няма да правя домашни или да пускам кръвен по-рано. Днес ЧХГ е 5.33 - отрицателен тест, пуснах си на своя глава и Прогестерон, който е 20.73 ng/mL. Според вас ако пусна контролно ЧХГ на 16.04.2025 г. дали ще даде допълнителна информация на лекарите? Най-малкото ще се види дали пада.

# 209
Моя приятелка е бременна вече в 18 г.с. и доктора ѝ разрешава да яде ЛАКСАТИНИЛ ФРУКТ МАРМАЛАД, който съдържа Тамаринд. Аз също имам сериозен проблем със запека и се чудя дали по време на стимулация може да се приема 🤔

Общи условия

Активация на акаунт