Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 33 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Много благодаря за окуражаването. Днес пак пуснах ЧХГ и стойността беше 1000. Много бих се зарадвала на момиченце. Надявам се всичко да е наред и другата седмица на преглед. Стискам палци на всички.
Здравейте момичета. На 10.04 на 12ти ден след трансфер на тридневен ембрион, стойността на ЧХГ е 222. Днес на 12.04 стойността е 401. Не се удвоява и това ме притеснява. Вие какво мислите?
За 12-ти ден на 3-дневен стойността е даже висока (поздравления!), дори и ако не броите деня на трансфера за първи. Удвоява се отлично. Както са споменали по-нагоре, удвояването е на 48 до 72 часа, а не на 48-ия час да ти е точно удвоено.
На мен на 14-ти ден (броя деня на трансфера за първи) на 5-дневно ЧХГ ми беше 933, което при теб би било около това число. На някои хора с успешна бременност ЧХГ на този ден им е доста по-ниско. При жена ми на този ден ЧХГ беше 350, и все още всичко е наред, вече е в 6 г.с., има си сак, жълтъчно тяло и ембрион. Според мен не само всичко е наред, ами дори може би е момиче, заради по-високото ЧХГ.
Успех Hug

# 211
След три неуспешни трансфера с 0 имплантация, за първи път виждам нещо различно от нула, но не смея да се зарадвам… Гледам пише 3 седмица от 5-70 и медиана 17… Моето е нисичко, дали има шанс..?

# 212
Здравейте, на 01.04.2025 г. ми беше ЗЕТ на 1 бр. 5 дневен. Правен е ПИД - Балансиран е. Бях решила, че чинно ще си чакам датата за теста и няма да правя домашни или да пускам кръвен по-рано. Днес ЧХГ е 5.33 - отрицателен тест, пуснах си на своя глава и Прогестерон, който е 20.73 ng/mL. Според вас ако пусна контролно ЧХГ на 16.04.2025 г. дали ще даде допълнителна информация на лекарите? Най-малкото ще се види дали пада.

Нани, няма нужда от повече тестове, за 14-ти ден след ЗЕТ е отрицателен. Има вероятност да е била биохимична и сега да пада хормона. Затова и тестове се пускат след 8-ми ден, за да се види дали е имало имплантация.
Прогестерона е висок , защото го приемаш на лекарства/ инжекции. Не знае защо толкова късно са ти назначили тест. Повечето доктори искат най-късно на 11-12 ден тест и ако е отрицателен спират лекарствата.

# 213
  • София
Нани, няма нужда от повече тестове, за 14-ти ден след ЗЕТ е отрицателен. Има вероятност да е била биохимична и сега да пада хормона. Затова и тестове се пускат след 8-ми ден, за да се види дали е имало имплантация.
Прогестерона е висок , защото го приемаш на лекарства/ инжекции. Не знае защо толкова късно са ти назначили тест. Повечето доктори искат най-късно на 11-12 ден тест и ако е отрицателен спират лекарствата.
Благодаря ти. На инструкциите, които получих в деня на трансфера пише, че тест се прави минимум 12 дни след него. Това ми беше първи трансфер. На място акушерката ми каза, че се пада на 13-ти да пусна, но понеже е Неделя, по-добре на 14-ти да пусна и така. За следващия опит ще го имам предвид и ще пусна един тест на 9-ти или 10-ти ден след трансфера. Лекарствата ги спрях още вчера, след разговор с акушерката от болницата.

# 214
Имам останали лекарства, които искам да подаря- програф 1опак, 2 инж. пролутекс и малко естрофем. Годни са до 06,25, така че ми се иска да отидат при някое момиче, което скоро ще прави трансфер.
Имам и зарзио- 5 деления, от тези в спринцовка, на която ти сам си слагаш нови игли, така че е ок откъм хигиенна точка. Годно до 2026,  но тъй като се съхранява в хладилник, предполагам, че е добре да се вземе от момиче от София

# 215
Имам останали лекарства, които искам да подаря- програф 1опак, 2 инж. пролутекс и малко естрофем. Годни са до 06,25, така че ми се иска да отидат при някое момиче, което скоро ще прави трансфер.
Имам и зарзио- 5 деления, от тези в спринцовка, на която ти сам си слагаш нови игли, така че е ок откъм хигиенна точка. Годно до 2026,  но тъй като се съхранява в хладилник, предполагам, че е добре да се вземе от момиче от София

Пролутекса би ми бил полезен, или вие искате всички да ги дадете на един човек.

# 216
Дами,минавам да кажа,че моят ЗЕТ мина  на 14.04 и сега съответно се започва голямата "драма" ..... казаха ми да пусна тест на 25.04, но да попитам нетърпеливите мами дали са имали резултат по рано от 11 ден
Върти ми се нещо в глава като за 22.04,но ме е страх да не избързам! За сега имам странни придърпвания и ПМС, но мисля,че е нормално след ЕТ

# 217
Дами,минавам да кажа,че моят ЗЕТ мина  на 14.04 и сега съответно се започва голямата "драма" ..... казаха ми да пусна тест на 25.04, но да попитам нетърпеливите мами дали са имали резултат по рано от 11 ден
Върти ми се нещо в глава като за 22.04,но ме е страх да не избързам! За сега имам странни придърпвания и ПМС, но мисля,че е нормално след ЕТ
Май има значение и на колко дневни ембриони са трансферите.
По принцип знам, че кръвен се пуска на 12сти ден след трансфера, като трансфера е ден 0.

# 218
Допълвам,че снежинката ми е 5 дневна Hug

# 219
Момичета 14-ти ден 465 чхг

# 220
Здравейте,борбени момичета ! Heart
На 14.04 беше моя трансфер на две 5 дневни снежинки . За сега лека тежест и от време на време къркорене,но нищо особено. Обещала съм си този път никакви пикливи тестове...директно кръвен ( дано да издържа до 23.04 😁)
IvanovaLub здравей ....с теб ще си чакаме заедно. Стискам палци и дано заедно да се местим от група в група.. 🤞

Yolanthe - Честитоооо! Страхотен резултат !! 🫄

# 221
Здравейте, момичета.. Записвам се и аз в темичката… Днес ми е 3 ден от трансфер на 5 дневен ембрион .. Изпълнена съм със страх, но и с голяма надежда.. Искам да ви попитам има ли запалени пушачки в темата 🤣? И пушите ли след трансфер? Мъча се да не пуша, но е доста трудно от 1 1/2 кутия все пак ги смъкнах на 4/5 цигари..

# 222
Здравейте, момичета.. Записвам се и аз в темичката… Днес ми е 3 ден от трансфер на 5 дневен ембрион .. Изпълнена съм със страх, но и с голяма надежда.. Искам да ви попитам има ли запалени пушачки в темата 🤣? И пушите ли след трансфер? Мъча се да не пуша, но е доста трудно от 1 1/2 кутия все пак ги смъкнах на 4/5 цигари..

Аз на първия трансфер пуших по 4 цигари на ден... и нищо. Сега ми казаха само да ги намаля и нали гледам да съм ги намалила, ама някой път с кафе като се отпусна Grinning иначе с кафето внимавам аз, понеже и от него пиех по 3-4 на ден.

# 223
Относно цигарите аз си реших проблема с вейп и течност без никотин вече 10 дни дори не съм се сещала за цигари,а си попушвах по 1 кутия в деня

# 224
Аз си пуша вече близо 2 години от 2 до 4 цигари има дни в които пуша и само по 1. Тенденцията ми е да си преместя фокуса от тях имам и дни в които не паля. Естествено след като разбирам за положителния тест единия път от раз си казах , че няма да пуша...въпрос до усещане.

Хубаво е да не се пуши , но ако е в рамките на разумното в случай, че наистина не можем без... добре е да се ограничат.

П.П. МОЛЯ НЕПУШАЧИТЕ ДА НЕ НИ НАПАД И ДА НЕ НИ ПОУЧАВАТ. БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт