Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 32 343
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Sisi New York стискам палци всичко да е наред ❤

За съжаление на нас днес ни се обадиха от ембриологията, че другите два ембриона са спрели развитие и няма какво да замразим. Доста съм притеснена, но се надявам това, което върнаха да ни е на късмет и всичко да е наред 🙏

Първи траснфер ли е? Обосноваха ли се защо връщат на трето ден? Дано да ви е на късмет. Има не малко бебета родени от тридневен ембрион!

# 391
Sisi New York стискам палци всичко да е наред ❤

За съжаление на нас днес ни се обадиха от ембриологията, че другите два ембриона са спрели развитие и няма какво да замразим. Доста съм притеснена, но се надявам това, което върнаха да ни е на късмет и всичко да е наред 🙏

Първи траснфер ли е? Обосноваха ли се защо връщат на трето ден? Дано да ви е на късмет. Има не малко бебета родени от тридневен ембрион!
Първа стимулация, първи трансфер. Ембринолозите казаха само, че двата са с много добро качество, а третия със средно. Да говоря с доктора и той да прецени какво ще правим.
След това минах преглед - лигавицата беше 1,28 см и направо ме свалиха за трансфер.
Дано всичко да е наред 🙏

# 392
Imblue, нямам представа дали е едно и също, изследват се някакви КИР гени и HLA лиганди. Аз имам неблагоприятен КИР профил, а НК клетките също са ми повишени и ще съм на сериозна терапия. При вас какъв е проблема? Ако искаш ми пиши на ЛС

# 393
Днес пуснах пак ЧХГ 11ден 1035 на 9ти беше 349, нормално ли е да се е качило толкова?

# 394
Няма нищо притеснително, а и сте върнали двечки и е напълно нормално 🙂 Още първият път като писа за ЧХГ бях сигурна, че са две 😄

# 395
Днес пуснах пак ЧХГ 11ден 1035 на 9ти беше 349, нормално ли е да се е качило толкова?

И аз днес пуснах на 11 ден и 269 ,а на 9тия ден беше 75 .Още не смея да се зарадвам ,дано всичко е наред !🍀

# 396
Честито, много добър резултат, Даниела! Радвай се!

Winter, и на мен ми изглежда, че са се хванали и двете. 🤗

# 397
Winter^^ чудесни резултати 🍀 Интересно ми е имаш ли някакви симптоми или нищо не ти прави впечатление?

# 398
Благодаря момичета, към края на седмицата ме вика моята док и ще разберем колко са 😁

Miracle, нямах абсолютно никакви симптоми до 8мия ден след трансфер, след това започна да ме боли корема все едно всеки момент ще ми дойде, даже бях отписала опита, бях сигурна че пак нищо не е станало 🤣 За сега само от време на време ме стяга корема и съвсем леко гърдите, но като цяло се чувствам мн добре. При предните трансфери имах цялата гама симптоми и дори нямаше и имплантация.

# 399
Jalana, от моя опит ще попитам имате ли направена имунология? Аз за 4 години имам 4 бременности, 3 от които биохимични. Понеже сме с МФ докторите обвиняваха мъжкия фактор, че е зле, но в Турция имахме здрав ембрион с ПИД и отново се получи БХ. Тогава записах час при д-р Михайлова, тя ми пусна КИР профил и НК клетки и лъсна истината. При следващ трансфер ще съм на вливки и дано да е успешна вече бременността.
Winter, супер е резултата

Да имам точно при Михайлова, всичко беше наред. Просто неудомявам, как не се получава, мога да забременявам естествено, но губя бремеността в началните седмици, а когато пробваме инвитро нищо не става, дори и със здрав ембрион...

@Si_mo_na за съжаление нямам друг ембрион, от 4 опита инвитро, това беше единственият, който успяха да извадят читав, иначе съм в Надежда при д-р Стаменов, единствената причина е възрастта ми, която се посочва като причина и затова бях сигурна, че след като накрая успяхме да извадим един читав, няма как да не се хване, но уви.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:05 от jalana

# 400
Jalana, от моя опит ще попитам имате ли направена имунология? Аз за 4 години имам 4 бременности, 3 от които биохимични. Понеже сме с МФ докторите обвиняваха мъжкия фактор, че е зле, но в Турция имахме здрав ембрион с ПИД и отново се получи БХ. Тогава записах час при д-р Михайлова, тя ми пусна КИР профил и НК клетки и лъсна истината. При следващ трансфер ще съм на вливки и дано да е успешна вече бременността.
Winter, супер е резултата

Да имам точно при Михайлова, всичко беше наред. Просто неудомявам, как не се получава, мога да забременявам естествено, но губя бремеността в началните седмици, а когато пробваме инвитро нищо не става, дори и със здрав ембрион...

@Si_mo_na за съжаление нямам друг ембрион, от 4 опита инвитро, това беше единственият, който успяха да извадят читав, иначе съм в Надежда при д-р Стаменов, единствената причина е възрастта ми, която се посочва като причина и затова бях сигурна, че след като накрая успяхме да извадим един читав, няма как да не се хване, но уви.

Чета много добри отзиви за д-р Станулов. На ваше място бих опитала там.

# 401
Здравейте момичета имам въпрос относно какви генетични изследвания се пускат при неуспех . Минахме един рунд на ин витро като имах 23 Я от които 2 ембриона на 6-ти един , направихме два ЗЕТ-а без имплантация . С женски тубарен фактор сме имам и доказана ИР със СПКЯ . Какво на първо време трябва да се направи като генетични изследвания, освен нали да се проследя ИР да не се вдигнал инсулина. Този път не смятам да бързам , защото всичко това ми повлия много натоварващо психически.

# 402
Според мен подобри качеството на Я. Пий коензим. Имате ли мъжки фактор?

# 403
Здравейте момичета имам въпрос относно какви генетични изследвания се пускат при неуспех . Минахме един рунд на ин витро като имах 23 Я от които 2 ембриона на 6-ти един , направихме два ЗЕТ-а без имплантация . С женски тубарен фактор сме имам и доказана ИР със СПКЯ . Какво на първо време трябва да се направи като генетични изследвания, освен нали да се проследя ИР да не се вдигнал инсулина. Този път не смятам да бързам , защото всичко това ми повлия много натоварващо психически.
Може да пуснете тромбофилия основния пакет, сама по себе си тромбофилията не играе роля в имплантацията, но на по-късен етап може да бъде фатална за ембриона, също така кариотип за вас и партньора ви.

# 404
Можеш да изследваш щитовидни хормони, НК клетки, кариотип и ПИД на ембриони. Тромбофилия също би било полезно, за да знаеш как да процедираш при настъпване на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт