Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 32 354
  • 740
  •   2
Отговори
# 375
Момичета излезна ми резулатата и не мога да си намеря място от щастие, ЧХГ 349 на 9ти ден след трансфер на две пет дневни снежинки. Мисля че резултата е добър и се чудя да пускам ли пак в понеделник.
Честито ,този резултат си мирише на близнаци 🍀🍀

# 376
Благодаря, и на близнаци няма да се разсърдя 😁

# 377
За съжаление при мен е неуспешен пореден опит - 0,6 на десети ден... не мога да повярвам при наличие на изследван ембрион, на лепила и на какво ли не.... 

# 378
Jalana, от моя опит ще попитам имате ли направена имунология? Аз за 4 години имам 4 бременности, 3 от които биохимични. Понеже сме с МФ докторите обвиняваха мъжкия фактор, че е зле, но в Турция имахме здрав ембрион с ПИД и отново се получи БХ. Тогава записах час при д-р Михайлова, тя ми пусна КИР профил и НК клетки и лъсна истината. При следващ трансфер ще съм на вливки и дано да е успешна вече бременността.
Winter, супер е резултата

# 379
Selsera, знаете ли дали кир профил и крос мач тест се припокриват като изследване или са съвсем различно. Ще обсъдя с доктора, но искам да разбера дали са едно и също и ако не са, кое е по добре да се направи. Ние също вече сме в момент, в който не знам какво още може да се направи, ако имате съвети моля да пишете. До тук освен рутинните- хормони, цветна снимка и спермограма, сме правили кариотип (нормален и при двамата), тромбофилии (нямам), хистероскопия, микробиология, имунологични кръвни (всичко е в норма), имплантационен прозорец, имунологична биопсия (имаше отклонения които лекувах 3 месеца с R1 и PBMC), ПИД на всички ембриони. Въпреки, че уж всичко беше наред, отново опитът ни бе неуспешен.. Въобще няма имплантация..
Jalana, от моя опит ще попитам имате ли направена имунология? Аз за 4 години имам 4 бременности, 3 от които биохимични. Понеже сме с МФ докторите обвиняваха мъжкия фактор, че е зле, но в Турция имахме здрав ембрион с ПИД и отново се получи БХ. Тогава записах час при д-р Михайлова, тя ми пусна КИР профил и НК клетки и лъсна истината. При следващ трансфер ще съм на вливки и дано да е успешна вече бременността.
Winter, супер е резултата

# 380
Im blue,  а хистероскопията непосредствено преди опита ли беше? Аз имам история с полипи. Предният месец ми беше трансфер уж с перфектен ембрион. Смених докторката. И в този месец направихме  пункция на естествен цикъл и след това ми изписаха едни хапченца за да не расте лигавицата и след 10 дни Т.е, днес лъснаха три полипа. Извинявайте, че се намесвам в темата така. Искам да кажа, че хистероскопията според мен трябва да върви ръка за ръка с ин витрото. Лошият ми опит това показва. И операторът трябва да е много добър. От личен опит казвам.

# 381
За съжаление при мен е неуспешен пореден опит - 0,6 на десети ден... не мога да повярвам при наличие на изследван ембрион, на лепила и на какво ли не.... 
Много съжалявам 😞 Имате ли други ембриони ? Дават ли някакво обяснение защо не се получава? Да опитате другаде освен.. Много съжалявам 😞

# 382
Да, хистероскопията ми беше непосредствено преди трансфера, но не в същия месец. Според доктора всичко в матката изглеждаше добре. Със сигурност преди следващия трансфер ще направим отново всички биопсии, ще говоря евентуално и за хистероскопия пак, но се чудя какво друго може да направим като изследвания. Ако всичко е наред планирам трансфера да е есента, така че ще обсъдя с доктора, да видя какво ще предложи и той.

Im blue,  а хистероскопията непосредствено преди опита ли беше? Аз имам история с полипи. Предният месец ми беше трансфер уж с перфектен ембрион. Смених докторката. И в този месец направихме  пункция на естествен цикъл и след това ми изписаха едни хапченца за да не расте лигавицата и след 10 дни Т.е, днес лъснаха три полипа. Извинявайте, че се намесвам в темата така. Искам да кажа, че хистероскопията според мен трябва да върви ръка за ръка с ин витрото. Лошият ми опит това показва. И операторът трябва да е много добър. От личен опит казвам.

# 383

Много съжалявам! Salsera е дала доста добри насоки. Не знам я коя клиника сте, може и да правят всичко по силите си, но можете да обмислите и други клиники.
Горе главата! Пожелавам ви следващият път да е вашият!

# 384
Здравейте, бяхме на преглед и видяхме жълто мехурче и пулсации ❤️ все още не смея да се зарадвам докато не мине и другия преглед и не се види пулса официално.. 🍀 обаче имам проблем и не знам дали е нормално, храня се с всичко като предимно протеини, кисело мляко, плодове, зеленчуци, избягвам пържено, сладко, кафе, не употребявам алкохол и цигари, но почти всяка вечер и всяка сутрин от близо 10 дни имам спазми в корема, които от време на време са малко по-силни.. понякога отминават за 10мин, друг път времето е повече.. доктора е запознат като ми е предписал нош па и магнерот.. но все пак ги има. Дали наистина е нормално? Благодаря 🫶

# 385
Здравейте момичета . Моята подготовка за трансфер започна . Приемам окол 10 хапчета на ден витамини , днес почвам и Натаспин и Аспирин протект .. На 13 - ти съм на преглед. Акушерка сметна че трансфера се пада след две седмици а на мен вече ми е лошо от всички лекарства .
А при вас как мина подготовката ?
Толкова много медикаменти ли приемате ?

# 386
Да, така. Всички приемат много лекарства,такъв е протокола. След Т ще имате включени още. Не се притеснявайте, резултата е важен! Аз съм леко отчаяна. Днес 10 ден след ЗЕТ 5 ден бластоцист пуснах пиклиив тест с много бледа втора чертичка. Пуснах и кръвен, да видим до края на деня. Но имам симптоми на ПМС🥺

# 387
Симптомите на ПМС са нормални. Проследете резултата и след 48ч.
Успех! 🍀

# 388
Здравейте, много съм притеснена и ако някой е бил в подобна ситуация би ми помогнало много.
На кратко, трансфер на 22.04 на 2бр 6дневни ембриони. 11дни след трансфер чхг 41, 13 дни 89 и 15 ден 113 което тук не се удвоява. На 15тия ден на обяд получих и ярко червено кървене което през деня намаля на зацапване. Притеснява ме извънматочна.
Лекаря ми каза да не си спирам лекарствата, само фраксипарина и ме вика  на преглед на 24.05.
Според вас има ли някакъв шанс за нормална бременност?
Ivka, какво се случва с теб? Как се развиват нещата?

# 389
Sisi New York стискам палци всичко да е наред ❤️

За съжаление на нас днес ни се обадиха от ембриологията, че другите два ембриона са спрели развитие и няма какво да замразим. Доста съм притеснена, но се надявам това, което върнаха да ни е на късмет и всичко да е наред 🙏

Общи условия

Активация на акаунт