Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 33 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, предстои ми ембриотрансфер и трябва да пътувам със самолет час ,чудя се колко време след него да пътувам.Същият ден или няколко дни по-късно ,за да не попреча за имплантацията.Моля,пътували след трансфер и успешна бременност да пишат.Благодаря!

# 151
salsera Предстои ми ЗЕТ живот и здраве другия месец. Аз нямам чак такава история като твоята, за което ти се възхищавам на ввярата и мотивацията да продължиш напред, но имам един мисед в 9 г.с( липса на сърдечен пулс) и една ИМБ - с обяснението яйцеклетката така е решила. Можеш ли да ми кажеш какви имунологични изследвания си правила? Консулта ти е бил с доц. Михайлова - някакъв контакт имаш ли? Как става записването? И последно направи изследванията и така отиде на консулт или имаше два прегледа - преди и след? Аз не съм обсъждала с док. Какво му е мнението и дали приема тези изследвания и назначена терапия, но бих искала да минимизирам възможността отново да имаме неуспех. Благодаря предварително!

Буболина, записах си час при д-р Михайлова в МЦ Калчев и тя ми назначи изследванията. Правят се в Александровска болница. Все още чакам коментар, че тя беше болничен доста дни. В момента контактувам с нея само чрез МЦ Калчев. Може и през Медрек, но няма часове скоро. Преглед не прави, носиш всички документи, които имаш, разказваш си историята с аборти, инвитро, оцелели ембриони, ПИД ако сте правили, какви терапии си имала. То на АГ-тата не им харесва ако си правиш изсл-я без да ги питаш, но както казах на наш гръб си е, ще си пускаме каквото решим, ако от него ще зависи успеха ни. Та при назначена терапия от имунолог, те са длъжни да се съобразят с нея преди ЗЕТ.

# 152
Здравейте днес ми е 6 ден от трансфера на 5 дневен ембрион от кога мога да си пусна тестове

# 153
Здравейте днес ми е 6 ден от трансфера на 5 дневен ембрион от кога мога да си пусна тестове

Доколкото знам от утре, но ще трябва да се повтаря, за да се проследява. Лично аз съм за по-късното тестване, за да се спести стрес. Успех

# 154
Здравейте момичета. ЧХГ на 14 ден 1342. Според вас може ли да приключи с биохимична? Опитвам се да съм спокойна, но единствения симптом, който имам са болезнени гърди. И от време на време болката отшумява и почвам да си мисля разни неща.

# 155
Здравейте момичета. ЧХГ на 14 ден 1342. Според вас може ли да приключи с биохимична? Опитвам се да съм спокойна, но единствения симптом, който имам са болезнени гърди. И от време на време болката отшумява и почвам да си мисля разни неща.

много хубав резултат Тихичко честито

# 156
Здравейте, предстои ми ембриотрансфер и трябва да пътувам със самолет час ,чудя се колко време след него да пътувам.Същият ден или няколко дни по-късно ,за да не попреча за имплантацията.Моля,пътували след трансфер и успешна бременност да пишат.Благодаря!
На мен изрично ми казаха да почивам в деня на трансфера и да не пътувам. От следващия ден може да се пътува

# 157

И на мен ми е 6ти ден ,в понеделник на 01.04 ми беше на трансфера на 5 дневен ембрион и доктора ми каза в понеделник или вторник да пусна тест .А преди все ми казваше след 14 дни .И се чудя дали да го пускам утре или да изчакам .

# 158

И на мен ми е 6ти ден ,в понеделник на 01.04 ми беше на трансфера на 5 дневен ембрион и доктора ми каза в понеделник или вторник да пусна тест .А преди все ми казваше след 14 дни .И се чудя дали да го пускам утре или да изчакам .

Ако нямате доверие на лекаря си и бихте се доверила на непознати и анонимни лица във форума, сменете си лекаря.

# 159

Ако нямате доверие на лекаря си и бихте се доверила на непознати и анонимни лица във форума, сменете си лекаря.

Охх мерси ,че ми казахте .ха ха ха

# 160
По принцип денят на трансфера не се брои, така че може би по-добре във вторник да пуснете, на 7ми ден. Трябва да покаже дали има имплантация Simple Smile

# 161

И на мен ми е 6ти ден ,в понеделник на 01.04 ми беше на трансфера на 5

Охх мерси ,че ми казахте .ха ха ха

Явно има причина да го иска - например дали има имплантация.

# 162
По принцип денят на трансфера не се брои, така че може би по-добре във вторник да пуснете, на 7ми ден. Трябва да покаже дали има имплантация Simple Smile
В болница "Надежда" го броят, питала съм изрично репродуктивния си лекар, една сестра от манипулационната и при втория трансфер преди 2 седмици - една от акушерките по горните етажи. Също в статията, от която е взета информацията в първия пост, също пише, че първи е денят на трансфера, а следващият ден е втори.

Няма голямо значение, но който иска да се тества по-рано, е хубаво да знае кога може да очаква резултат.

Добавям, сега проверих и ChatGPT, според него също се брои денят на трансфера. Което вероятно означава, че всяка болница го брои. Питайте лекарите си какво ще кажат, аз моя го питах.

# 163
В моята не се брои, денят на трансфера е нулев ден.

# 164
Денят на трансфера е ден 0 навсякъде ( освен може би в Надежда), и в Бг, и в Турция, винаги е ден 0.

Общи условия

Активация на акаунт