Досега винаги съм била в Райфайзен, сега в ОББ (вече не съм доволна) и никога не съм търсила в други банки.
Коя банка ще ми препоръчате , къде става бързо ?
изряден платец съм , никога не съм закъснявала. Трябват ми допълнително пари, но ОББ ми дават много неизгодни условия и иска м да ги сменя? Кредитът съм го теглила в райфайзен преди 3-4 години
Кои банки бихте ми препоръчали за ипотечен кредит като търся лихва от 2.5-2.7% , 20 год.
Здравейте,
Благодаря, че се обръщате за съвет към мен. Съжалявам, че не сте доволна от сегашната Ви обслужваща банка. Хубавото е, че на пазара има достатъчно други банки, които биха могли да Ви предложат отлични условия. Това, че сте изряден платец, Ви дава сериозно предимство за рефинансиране при по-добри условия, включително и с допълнителни средства. Разбира се, за да бъда конкретна, ми трябва повече информация за вида и размера на кредита, Вашия доход, обезпечението по кредита и др.
Тук, във форума, е трудно да Ви дам коректна препоръка, без да навлизам в детайли, но ако желаете, мога безплатно да разгледам ситуацията Ви индивидуално и да Ви ориентирам кои банки биха били най-подходящи за целта Ви (вкл. дали диапазонът 2.5–2.7% е постижим във Вашия случай).
Ако прецените, можете да ми пишете на лично съобщение, за да обсъдим възможностите.
Поздрави,
Вероника