Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 40 165
  • 794
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Не съм правил профили за и против еврото, Гого беше. После иди разправяй, че нямаш сестра.

Аз си мисля, че AI ще доведе до депресии защото нито ще знаеш дали това, което виждаш и чуваш е истинско, нито ще имат хората мотивация да правят нещо. Поезия, книги, филми, песни, картини и какво ли не....всичко ще може да се прави с AI и то така, че на 100% да наподобява човек, защото в момента си личи, но скоро няма.

И какво ще правим ние? Какъв ще е смисълът от всичко?

Дори хора като психолози и всякакви консултанти ще изгубят работата си защото какво е консултантството освен една огромна база данни, която прилагаш при среща с обстоятелствата на ответната страна...

Е какъв е смисълът да пишеш книга като можеш да нахвърляш синапсисите и AI ти направи връзките между тях, проучването и.т.н, кой ще ги чете тия милиони книги?

# 481
Скаридка, целта за в бъдеще е не да имаш свободно време и пари, по-скоро е да нямаш пари, да си зависим от управниците и да нямаш свободно време да мислиш за "глупости". Почти съм сигурен, че в бъдеще хората ще получават пари(или еквивалент), които ще са със срок на употреба (както сега са купоните за храна, ваучери и т.н.) за да не се натрупват и да не забогатяваш. С влизането в ЕС направо препускаме да ни сложат още хомоти и да сме послушни роби. Според мен нищо хубаво не ни очаква.

# 482
В телеграм групата на чички с шапки от фолио-копейки-възраждане ли сме или във форум за имоти?!

# 483
Скаридка, целта за в бъдеще е не да имаш свободно време и пари, по-скоро е да нямаш пари, да си зависим от управниците и да нямаш свободно време да мислиш за "глупости". Почти съм сигурен, че в бъдеще хората ще получават пари(или еквивалент), които ще са със срок на употреба (както сега са купоните за храна, ваучери и т.н.) за да не се натрупват и да не забогатяваш. С влизането в ЕС направо препускаме да ни сложат още хомоти и да сме послушни роби. Според мен нищо хубаво не ни очаква.

Ники, някои сме живели и по комунизма, така беше тогава - всички да са равни,  от всекиго според възможностите, на всекиго според нуждите.  Мнозина сега си го искат този строй Simple Smile само, че да дойдел от Русия.
Kaто нямаш пари се занимаваш с допълнителни неща като самозадоволяване с плодове и зеленчуци. Позаитересувай се защо са раздавани т.нар "лозя". 
Масите са голяма работа и всеки се съобразява с тях
Стига бълвахте едни и същи глупости, запознайте се с идеята за Wero, защо се налага да се въведе и какво ще представлява. Нима в любимата Русия и Китай платежните системи държат хората роби?

# 484
Ох,то пък като останем с лева,все едно бедните сега ще забогатеят изведнъж. Бедни сме и с лев и с евро,защо се спори не разбирам наистина. Да бяхме силна икономика,да си избираме,пък то на гол гъз....

# 485
  • Варна
Направо чувам 1393та  някой страж на портите как е казал...абе дали ще сме с грошове или лири все тая...отваряйте вратите на крепостта.

# 486
Можете ли да ми предложите адвокат за разглеждане на договор за покупка на зелено?

# 487
В момента има ли някакви проекти на зелено близки до параметрите на Лабиринта? С подобна отдалеченост от центъра, размери и качество.

# 488
Параметрите на Лабиринта са трагични.
Пожълтяла фасада, лющеша се на места. Високи такси подръжка, мутреси съседки...ще спра да не ме изтрият.

Може би питате за добри квадратури и скъпо строителство с надежда да е добро.

# 489
Пожълтяла фасада, лющеша се на места. Високи такси подръжка, мутреси съседки...ще спра да не ме изтрият.

Но трагичното не е ли нормално за стандартите на България? Защото повечето са по-лоши, което прави трагичното добро един вид. Но добре, дайте примери кой затворен комплекс е отличен във Варна?

# 490
  • при Arctic Monkeys
Преките чужди инвестиции са намаляли за 2024 година с 56 процента. Мнооого ми е интересно като се въведе прословутото евро как ще се стимулират, защото постоянно за това се блее. Ще се подобри законодателство, инфраструктура, конкуретноспособност, производителност? Това е някаква безумна гавра с тая клета държава…

# 491
Тогава си ми безполезен и няма нужда да ти отговарям повече. Искам отговори само с имена и местоположения аз, другото е спам.

Така или иначе основно към този пост ми бяха насочени въпросите.

# 492
На първо четене се сещам за Азурите на Св. Константин. Но там не знам продава ли се нещо.

В града читав комплекс не мога да се сетя.

# 493
Не съм запознат с тези комплекси, може да са много качествени но в Константин и Елена са по като за второ ваканционно жилище, а и са изкупени отдавна, 2020 са се продавали. На Лабиринта ми харесва местоположението и също комплекса изглежда добре за българските стандарти, затова нещо подобно търся но още не построено. Сега ако има по-хубаво естествено още по-добре.

# 494
  • 🌊
За Сити парк ми разказваха, че имали схема с наемането.
Иначе ние започнахме ново търсене

Общи условия

Активация на акаунт