Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 40 194
  • 794
  •   1
Отговори
# 465
Скоро ще сме в сърцето на Европа и всичко ще се оправи. Имай търпение. Шиши е загрижен за теб и ще помогне ти да се чувстваш добре.

# 466
  • Варна
Честито, вече сме в клуба на богатите! Чувствате ли се забогатели? Абе като се замисля, то в клуба и прислуга си трябва, та ние май от входа за прислугата ще сме.... Обаче като се замисля нашите политици, наистина ли мислят народа за толкоз прост или те са някаква крайни дебили не знам...

# 467
Наистина има прости хора. Ето например много хора, които са против еврото и се аргументират икономически за позицията си, биват обявявани за копейки и ги пращат към Москва. Аз не разбирам защо двете неща трябва да са свързани. Да, определено има много копейки, които са против еврото, но със сигурност много хора, които са против еврото не са копейки.

# 468
  • Варна
Е, то това си е механизъм в боя, нещо като да хвърлиш шепа пясък в очите на противника си в двубоя. Не мисли, че тия дето са платените защитници на еврото и имат акъл наистина го мислят това. Чакам сега да обявят новият полски президент за копейка.

# 469
Според мен всички хора с модерни/офисни професии, всички с ипотеки, всички спекуланти и всички русофоби сто процента искат да приемат еврото.
От другата страна, националисти, патриоти, русофили, хората които мразят бг политиците, хората без ипотеки, хората с пари и тн са против еврото.
Може би всеки си гледа от неговата камбанария и предпочита еврото или лева в зависимост от това.

# 470
Ей пак сте оф топик и пак ще се трие. Хората недоволстващи от обсъжданите теми, искат за имоти да четат...но пък нищо смислено не пишат.
Иначе Гого и с еврото не си схванал идеята, нагласяш си нещата, както ти ги показват медиите политизирано, черно и бяло.

# 471
  • Варна
Не виждам нищо смислено никой да пише последната една година. Пазара узря, няма нови лица в групата, няма и кой знае какви въпроси. Да трият и да закриваме.

# 472
Ники, ти все критикуваш, но никога не обясняваш защо. Най-обичам така да ми сипват.

# 473
Очаквам сега, след като вече еврото официално ни е в кърпа вързано и измъкване няма, да има един пик в цените на имотите. Предполагам тези, които все още имат кеш под дюшеците и досега са се ослушвали, ще побързат да хванат последния влак.

# 474
  • Варна
Не е в кърпа вързано. Има гласуване след 1-2 месеца от членовете и там не се знае кой какво ще гласува. Също така до 01.01.2026-та има 180 дни, в които могат да се случат много неща, само да стъпят на криво и не се знае какво ще стане. А, те тия сегашните управляващи не е като да знаят какво правят.

# 475
Да,но пропускаш,че от 3 гласувани точки, само по една(курса на еврото) трябва да са единодушни. При останалите 2 се взима предвид мнозинството!

# 476
Пак ли сте оакали темата с политика! Пенко бъркаш профилите на хората за и против еврото Simple Smile  но ми харесва, че русофилите са за лева и суверенитета Simple Smile
Относно ИИ - заедно с него ще навлезе и безусловно базов доход, защото гладни и бездомни маси хора на управниците не им трябват. Като нямам работа в града, имам малък сигурен доход и свободно време, изобщо няма за какво да живея в скъпия град. Бягам от него на село, в планината и тн..
Виждам, че никой не се вълнува какво се готви с изменението на ОУП, важното е да има имоти за купуване, ама после кой ще дойде да ви живее по местностите без комуникации. Но в блокове и с улици по 6м

# 477
Виждам, че никой не се вълнува какво се готви с изменението на ОУП, важното е да има имоти за купуване, ама после кой ще дойде да ви живее по местностите без комуникации. Но в блокове и с улици по 6м
Какво се готви ?

# 478
Назад пуснах материал в скрит текст. В кратце е това, което написах в предния пост. Вдига се плътността на застрояване без да се увеличава ширината на улици, да се отделят парцели за училища, градински и тн.. Местностите стават със статут на квартали, но без удобства

# 479
И сигурно като с квартални данъци ....

Общи условия

Активация на акаунт