Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 300
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
Аз също пробвах да открия цени и видях че от периода на зелено цените са варирали 650-850 евро, дори и 900 да е, пак е са с отлична печалба тези хора. И апартаменти им все още са по-скъпи от на останалите понеже са югозиточни. Не виждам причини за оплакване, пък то как са ги рекламирали е все тази, нали и Редбул го рекламират че дава крила. Не вярвам някой да е купил с идеята за вечна гледка.

# 526
На Сити Парк Юг  не бих купила, не за друго, а защото там се изредиха какви ли не строители, на единия блок куража на едната плоча подаде и вместо да коригират и излетят наново го поремонтираха частично. За частично леене на плоча и колони може да питате всеки инж конструктор какво ще ви каже

# 527
То само гледката да беше, там имаха големи ядове със минералната вода, таксите за поддръжка и събираемоста им...гледката да им е дерт.

# 528
Добре де, сити парка е в историята, вече е построен и изкупен, хубав или лош това е положението. Кой не изкупен блок или комплекс в момента е хубав? Астрал тауър е на хубаво място но хем не е ясно кога ще го почнат хем е почти изкупен и той.

# 529
Няма как да е изкупен, като няма нито РС, нито проект, нито нищо.

Това, че някакви хора са дали на някакви брокери, някакви пари за "капаро" нищо не означава.

# 530
Аз също пробвах да открия цени и видях че от периода на зелено цените са варирали 650-850 евро, дори и 900 да е, пак е са с отлична печалба тези хора....

atom3, ти си гений. Според теб излиза, че всички останали хора, които са си взели апартаменти в други части на града, не са на печалба и са се набутали Joy

И за да си оправиш илюзиите : преди 7-8 г си дал 100к за апартамент, сега ще дадеш 250к за същия апартамент. Извода - и преди и сега  имаш само 1 апартамент,на никаква печалба не си.
Даже напротив,при по-скъпия апартамент с тази разлика от 30к е можело да се купи нормален апартамент с два гаража, където сега сметка щеше  да е с минимум 60-70к отгоре. Sunglasses

# 531
Няма как да е изкупен, като няма нито РС, нито проект, нито нищо.

Това, че някакви хора са дали на някакви брокери, някакви пари за "капаро" нищо не означава.

Видя ли сайта им? Какво казваш сега, че ще пуснат в бъдеще целия блок за продажба ли, или какво? Нещо вътрешна информация ли имаш. Понеже само по себе си първото ти изречение иначе е грешно.

# 532
Ахаха, Астрала ми го предлагаха преди 3г Simple Smile. Брокерчето буквално го посрах с информацията, която имах че няма да мине изменението на ОУП и няма да им дадат да го строят. Мястото и инфраструктурата са отделно.
Тогава се говореше, че и в двора на Окръжна ще се събарят сгради и ще се строят блокове.. Не знам само кой ще си купи апартамент до инфекциозно и спешен център Simple Smile

# 533
Много хора ще купят стига да се построи някоя от сградите. Пак питам кой предстоящ строеж е хубав? Кой не е хубав и децата могат да казват.

# 534
На кое казвате Астрал?
Небостъргача до АГ ли?

# 535
https://vsk-bg.com/astral-tower-sales
Това което предлагат на сайта им, не е небостъргач, обикновена сграда, закъсняват нещо със строителството и на нея обаче.

# 536
Това което предлагат на сайта им, не е небостъргач, обикновена сграда, закъсняват нещо със строителството и на нея обаче.
Не започват, защото чакат с надежда за небостъргача.

# 537
Мястото изобщо не е подходящо за небостъргач. Няма нужните пътни артерии да поемат трафика, както и зона за паркиране.
Дано не им дадат РС, въпреки че кмета е пълен продажник!

# 538
Мястото изобщо не е подходящо за небостъргач. Няма нужните пътни артерии да поемат трафика, както и зона за паркиране.
на същото мнение съм, особено пък близостта със спешния център, но архитект наскоро ми обяснява, че отговаря на всичките законови изисквания, и рано или късно ще го разрешат Sad  и понеже варненци сме заспали няма никой да протестира ...

Лъки, тази информация за кмета ме озадачи. Не съм останала с такова впечетление.
Виж Общинака са всичките строителни инвеститори ....

# 539
  • 🌊
Небостъргачът няма да го разрешат докато кмета е този. Това му е коз докато всички го хапят за Хоризонт и общото състояние на Варна и презастрояването - "Ама вижте ние се грижим и се противопоставяме". Просто не може да си позволи втори дом Младост, защото ще го изядат с парцалите.

Иначе въпросните апартаменти ми ги предлагаха на 153к за тристаен, което на хартия е невероятна оферта, но всеки знаеше, че разрешение няма да получат. После гръмна новината, че получават уж разрешение и магически цените на всичко бяха със 100 хиляди отгоре, после директно от Нов Дом смениха на По Договаряне.

Общи условия

Активация на акаунт