Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 188
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Няма смисъл да се обсъжда политика тука, гледам всичко е надлежно изтрито където сме изразявали мнения за събитията от последната седмица..., върнахме се 5г. назад...

Иначе да и на мен ми е смешно като видя грийн, гардън, вю и всякакви такива. Но няма проблем, и така се продават..., като спрат да се продават и започнат да се конкурират реално ще се сетят да платят на някой да им брандира проектите, защото видно самите строителни фирми не се справят добре.

p.s. Да добавя нещо от последният час ..."Опппаааа, стана тя....каквато стана..." нов обрат в събитията.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:32 от Penkoman

# 721
А ние от къде да знаем какво стана? Grinning

# 722
Привет, аз нахлувам в темата с цел да разбера това ,което търся има ли го изобщо на пазара. Около базар Левски- сп. Явор многостаен, дори панелен ,но от голвмите - над 90 кв. - с асансьор и паркомясто/ свободно паркиране. Завършен също да е.

# 723
Привет, аз нахлувам в темата с цел да разбера това ,което търся има ли го изобщо на пазара. Около базар Левски- сп. Явор многостаен, дори панелен ,но от голвмите - над 90 кв. - с асансьор и паркомясто/ свободно паркиране. Завършен също да е.

На Базар Левски има жилищна сграда в строеж - фирма Руник, два 4-стайни апартамента по 232,000 евра свободни в сайта, иначе скоро започва нов строеж точно до дерето на ул. Мадара, но не мога да кажа кой ще е строителя

# 724

На Базар Левски има жилищна сграда в строеж - фирма Руник, два 4-стайни апартамента по 232,000 евра свободни в сайта, иначе скоро започва нов строеж точно до дерето на ул. Мадара, но не мога да кажа кой ще е строителя
Благодаря,  малки са, пък и ми трябва да е готов Wink

# 725
Влезте във фейсбукгрупата на квартала и питайте там.
Другата ви опция е да ангажирате брокер, препоръчан такъв и той да търси.

аз намирам това в имота
https://www.imot.bg/obiava-1d174144620894140-prodava-chetiristae … arna-bazar-levski

# 726
  • Варна
Под булеварда ще е зелена зона, а панелките нямат частни паркоместа, така че може би трябва да се насочите към ново строителство или да търсите паркомясто или гараж за закупуване отделно. Само вторичен пазар, щом трябва да е готово.

Доста тесен периметър сте посочили. Може да пуснете обява точно какво и къде търсите и който има, ще ви звънне.

# 727
Точни в този район се изкупуват само чрез познати. Колега купи панелки и за двамата си синове точно пл съседски

# 728

Нова сграда във Възраждане

Поредната гардън...гриийн...вип...вю... резиденс на кална нива и на кален път.

В кое Възраждане е?

# 729
ж.к. Възраждане IМладост под ул.Здравко Чакъров и ул.Иван Кацарски,  но от години няма път и улично осветление там....дано поне сега се сетят!

# 730
Някой знае ли, какво се случва със Зелена-та зона? Знае ли се, кога влиза в сила (ако въобще се предвижда да се “пусне”)?

# 731
  • Варна
Оф и аз се чудя. Снощи търсих нещо друго и попаднах на официален пост от пролетта на 2022-ра, че се предвижда да заработи ноември същата година. Joy Тя маркировката се изтърка вече…

# 732
Оф и аз се чудя. Снощи търсих нещо друго и попаднах на официален пост от пролетта на 2022-ра, че се предвижда да заработи ноември същата година. Joy Тя маркировката се изтърка вече…

Последното, което четох бе статия от преди няколко месеца, където ставаше дума за обжалване на една от фирмите за доставка и подръжка на софтуера. Но нищо повече от тогава.
Все се надявах за това лято да е в сила вече, че пешеходни зони и зелените площи, ако въобще ги има, са в плачевен вид…

# 733
Общината избра изпълнител за надграждане на софтуера с новата платена зона през май 2025, конкурентна фирма обжалва избора, КЗК отхвърли обжалването преди 2 седмици и сега може да има обжалване на отказа за разглеждане на обжалването или да се пристъпи към изпълнение да поръчката което ще отнеме 3 или 4 месеца, не помня срока. След това не съм запознат каква е следващата стъпка.

# 734
Някой има ли представа какво се случва с Акт 16 на Варна сити парк юг +?

Общи условия

Активация на акаунт