Отговори
# 90
  • Somewhere far away
5 години се познавате и ти не знаееш дали има деца!??
Е не. тва не е сериозно.

# 91
Не, всъщност имам само него, ако може да се нарече имане. Иначе тези неща че за 5 г хората деца имат не само, че живеят заедно съм ми ги казвала ама хънка мънка и нищо смислено не чувам в отговор. Което пак си е отговор де

П.С - няма деца бре, нищо няма. Само работа и детска стая 😄

# 92
Не, всъщност имам само него, ако може да се нарече имане. Иначе тези неща че за 5 г хората деца имат не само, че живеят заедно съм ми ги казвала ама хънка мънка и нищо смислено не чувам в отговор. Което пак си е отговор де

П.С - няма деца бре, нищо няма. Само работа и детска стая 😄

Нямаш майка, баща, баба, дядо, леля..
Нито брат, сестра, братовчедка..

Нямаш колежка, съседка, един човек поне? Невероятно..
И ти е смешно 🤔 Добре.

# 93
Не знам защо ти е смешно. Честно. Явно не осъзнаваш, че няма да си все млада.
Той, щом е на 35 , така ще си откара. Има такива мъже, егоисти, дето все си мислят,че никоя не е добра за тях, ползват такива балами за секс като теб редовно, отделно живеят като за последно  , докато не станат на 50 и не се усетят, че той влакът вече дерайлирал.
Точно , защото съм била в подобна ситуация, ти се карам и ме ядосваш. Той ти подхвърля трохи, оправдания, ти не питаш, защото няма да ти хареса отговора.
Продължавай така и ще се сетиш на 35 , че искаш дете и стабилен мъж. Междувременно, трудно ще го  намериш, щото заради този- няма да вярваш в никой , и всички мъже ще са еднакви , ииии един мармот развива шоколад!
Това жените, верно сме много,много тъпи. Сори.

# 94
Не , не ми е смешно но си осъзнавам пропиляното време но след дъжд качулка.
Имах приятели преди, които още в началото ми казаха да не се занимавам с него и така нататък , но аз естествено продължих и накрая им писна да слушат за него и се отдръпнаха.

# 95
Ами, бий му шута. Млада си, здрава, права, толкова ли да му е златен пък на този?

# 96
Аз имам въпрос, извинявам се ако е писано вече:

Колко мъже те заговарят/флиртуват с теб средно на седмица (или месец, както ти е по-удобно)?

# 97
Не си водя статистика, а и не обръщам внимание на всяко “Здравей, много си сладка” примерно

# 98
  • Out of the Mix
Малката, но сладката. Joy

Катрин, в кой град се развива действието?

Какво, като сподели на родители, приятелка, леля, или братовчедка, като тя е влюбена и не чува, и вижда.
Трябва да се опари нещо, да светнат червените светофари по едно време, за да се оцафари. Sweat Smile

# 99
Катрин като писане и отговори прилича  на автор мъж в търсене на персонаж...

# 100
Катрин ♈, имам приятелки с доста подобни истории, но няма да ги споделям в детайли, защото една май е във форума и ако чете темата, ще се разпознае.

От това, което съм виждала, такива отношение дори и да стигнат по-далеч не са удовлетворителни за жената. Ако ти харесва вечно да бъдеш така в ролята на пренебрегнатата и получаваща от дъжд на вятър отношение, продължавай връзката. Казвам го сериозно, защото мисля, че има хора, които ги влече към самосаботаж и сами не искат да бъдат щастливи.

# 101
  • Somewhere far away
Не си водя статистика, а и не обръщам внимание на всяко “Здравей, много си сладка” примерно
В днешно време никой не подвиква така, поне ако е малко интелигентен и самоосъзнат.
Що за простащина  е това - ходиш си ти спокойно и някой ни в клин ни в ръкав да подвиква след теб, все едно сме на мегдана през  1405 г. Как го виждате това като нормално поведение изобщо?
Тотална простащина.

# 102
Повечето пишат така онлайн. Но мисълта ми беше, че аз като не виждам друг освен “любовта на живота ми” 😂, не обръщам внимание кой ми е писал, как ми е писал и какво е казал…. И като излезем на кафе, вечеря или просто разходка - ми то няма химия, няма нищо. Аз много трудно си харесвам някого и все е грешния.

# 103
  • Пловдив
В днешно време никой не подвиква така, поне ако е малко интелигентен и самоосъзнат.
Що за простащина  е това - ходиш си ти спокойно и някой ни в клин ни в ръкав да подвиква след теб, все едно сме на мегдана през  1405 г. Как го виждате това като нормално поведение изобщо?
Тотална простащина.

Сега се реаква на сторито в Instagram и се слагат сърчица .....
Учете ги тези  работи .....2025 сме .....поне на календар

# 104
Що за простащина  е това - ходиш си ти спокойно и някой ни в клин ни в ръкав да подвиква след теб, все едно сме на мегдана през  1405 г. Как го виждате това като нормално поведение изобщо?
Тотална простащина.

Сега се реаква на сторито в Instagram и се слагат сърчица .....
Учете ги тези  работи .....2025 сме .....поне на календар

Особено пък на профилната като са с жена си е най-трагично …

Общи условия

Активация на акаунт