Отговори
# 105
  • Пловдив
Хайде сега .....в съседната тема , една мацка откровено се предлага и не я отразяват - драма .
На теб ти пишат...ти влюбена-загубена (извинявай) пак драма

Ей....няма угодия😄😄

# 106
Е то ми пишат предимно идиоти с извинение… от трън та на глог ли да скоча

# 107
  • Пловдив

Е за 5 години трън , новият глог може и да е по добър .
Не е висока летвата 🤭🤭🤭

# 108

Е за 5 години трън , новият глок може и да е по добър .
Не е висока летвата 🤭🤭🤭

😂😂😂😂 Абе не е сигурно, винаги може и по-зле да стане.

# 109
Да класифицирате мъжете като идиоти...
Вие май още не сте осъзнала,че вие сте идиота в цялата история.
И да попаднете на глог ще е по-добре от трънчето.
На трънчето откровено не му е до любовни романси с вас,задоволява нужди,не че не ги задоволява и с други,но вие сте му удобна и винаги на линия.

# 110
Kathrin, първа връзка ли ти е? В противен случай, при най-добро желание, не мога да си обясня какво виждаш в него?

# 111
Kathrin, първа връзка ли ти е? В противен случай, при най-добро желание, не мога да си обясня какво виждаш в него?

Да

# 112
  • Сф
На 27 години не е никак младо и неопитно момиче. Ако мъжът не е наясно какво иска, жената е. Мисля , че  ни пързалят или става дума за някаква задкулисна история с намесени чувства от нейна страна.

# 113
На 27 години не е никак младо и неопитно момиче. Ако мъжът не е наясно какво иска, жената е. Мисля , че  ни пързалят или става дума за някаква задкулисна история с намесени чувства от нейна страна.

Висша проява на пируетното изкуство 🕺

# 114
Разбирам я авторката какво и е да ходи по срещи без да е емоционално необвързана. Всички не стават, не са достатъчно готини или просто не те привличат. И там е грешката, трябва да приключи по някакъв начин с този и тогава ще и се получи. Как да стане това не знам, но определено няма да стане ако продължи да си ляга с него. На чисто биологично ниво сексът влияе на мозъка, отделят се хормони ( допамин), които привързват към човека, с който го прави. При различните хора е в различна степен, при авторката обаче изглежда е доста силно и си търси дозата всеки път. Това сме и коментариали в темите за секс бъдитата.
Иначе аз пак не разбирам кво му е не човека,  живее така както му изнася и очевидно му се получават нещата щом младо гадже се чуди как да го обвърже. Пък той грам да не си дава зор дори да я излъже нещо да я задържи или не му е особено потребност, или лесно ще я замени. А тва че някои бг мами се напъват да го заклеймяват много ме съмнява да го трогне

# 115
Точно това е. Но съм опитвала да не се виждам с него с месеци, както споменах и дори когато ми пише да го игнорирам. Ами нямаше промяна, дори със ходене по срещи с други мъже. Както каза съфорумката не съм емоционално необвързана

# 116

Да

Това обяснява всичко - колкото и да си влюбена (а според мен ти не си толкова) трудно би останала в подобни незадоволителни отношения цели пет години, ако имаше база за сравнение.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 18:21 от Анонимен

# 117
Пак съм аз Simple Smile идвам с мир.

Хипотетично, колко време (години) още би изтърпяла това, преди да кажеш "достатъчно, край"?

Би ли чакала този изискан мъжки екземпляр, да речем още 5 години, евентуално да се наживее и да ти пристане?

# 118
Човек може да хлътне жестоко по някого и когато е емоционално обвързан с друг.

А тази емоционална обвързаност на авторката дали не е следствие на емоционалната необвързаност на въпросния господин?

Хората подсъзнателно търсим определени отношение.

# 119

Срещал съм жени, разбира се по-зрели самодостатъчници, свикнали си дотолкова сами, че не могат да битуват с друг, такива много трудно, почти невъзможно да създадат трайна връзка с цел семейство. Затова се казва "до определени години" преди всеки да се е изградил вече, като личност, навиците, че после трудно се променят. А в съчетание с най-важното - характерът, още повече.

То и подобни мъже има.
Мамини синчета, цял живот при мама и тати. И един ден мама си отива и бащата почва да пили как трябвало този 43 годишен да има вече жена и деца. Намеква му, че трябва някой да чисти, готви, пере. Че досега майката е правила това и на тия двамата големи "мъже" им идвало нанагорно Joy
Еми не успя да намери никоя. То просто няма отношение, поведение, не знае как да се държи с жена. Имал някакви краткрайни връзки за едното чук и бег и това е.
И се озлоби. Стана женомразец, всички жена си еднакви к*чки и к*рви Joy
Е, има някои си намират мама. Но не винаги.
И тоз рано или късно ще се усети, ама дали ще има късмета да открие някоя залупена да му върже.

Катрин, казах ти. Нали знаеш - далеч от очите, далеч от сърцето.
Блокираш отвсякъде. Соц. мрежи и телефон.

Общи условия

Активация на акаунт