Отговори
# 360
На мен ми се въртеше деня около това дали ще се чуя и видя с онзи. Ставах супер тревожна. Не си правех планове, щото ако съм навън и той ми пише, ще каже добре, щом си навън ще се видим друг път.
Ужасна зависимост беше.

# 361
  • Out of the Mix
Именно. Веднъж седмично с паузи от по седмици и месеци не е точно умопомрачаващ сексуален живот, от който не можеш да се откажеш.
Такъв може да е ежедневен, с разнообразие от всичко по много.
Тогава се свиква, влиза в кондиция, работиш и живееш с постоянна приповдигнатост, тонус и ще нещо.
Навикване, свикване тогава може да има.
То е все едно тренирането, или хоби, в което ставаш все по-добър, особено физическото натоварване, свикваш и искаш още, и още, да си вземеш дозата, да усетиш адреналина, цялото тяло да се тонизира. Влезеш ли в такъв режим, после не се чувстваш добре, ако застоиш. Да кажем зимата ми е по-тегава, защото не обичам и не ходя по фитнеси, има едни 2-3 м., когато са ми едни мързеливи, но сякаш при повечето хора е така.

Пропуснала съм много възможности. Даже по едно време се запознах с едно момче и отидох при него в София с мисълта да се местя там, с багаж със всичко… Онзи ми писа и на другия ден се прибрах. 🙂🙂🤡🙂🙂
Я пак, тук абсурд след абсурд. Или ни взимаш за калинки, минзухари, или наистина нещо ти има, съвсем сериозно се замисли. Как ще се виждаш с други, ще се сваляш, ще пътуваш до друг град по секс срещи, свалки, мисли да се местиш в друг град, и в същото време ще си във връзка, влюбена, и ще мислиш постоянно за маминия синковец? Реторичен е въпросът.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:03 от Revoker

# 362
Е как да попита, като знае какъв отговор ще получи и хич няма да и хареса? За това се наслаждава на моментите, когато той я потърси все едно си взима дозата, колкото повече е чакала, толкова по силно е усещането. Както казах тва съм го гледал от първи ред. Струва ми се авторката вече се е примирила с положението, което е и нормално предвид 5-те години, при приятелката ми нещата бяха доста по динамични, с много драми и сълзи. За крайният резултат вече и аз имам заслуги, което няма връзка с настоящата тема.
Катрина може да се замисли дали наистина не е пропуснала доста по добри възможности, за които по късно да съжалява когато в даден момент всичко приключи по един или друг начин с този човек. Че тогава става още по криво.
Пропуснала съм много възможности. Даже по едно време се запознах с едно момче и отидох при него в София с мисълта да се местя там, с багаж със всичко… Онзи ми писа и на другия ден се прибрах. 🙂🙂🤡🙂🙂
Ти верно си изкукала тотално.
Извинявай, ама по- добра възможност от клин, клин избива няма, поне за мен е било така.
И като си пропуснала всичките шансове с други мъже, ще си стоиш и чакаш за трохата внимание.
( иди в есграуна и се отпиши от зодията си, моля те) Не овен, а овца.

# 363
Аз се отписвам от темата.  С тия емотиконки имам чувството,че овците сме ние.

# 364
Еххх, аз що не мога да намеря един такъв дето е ОК да се виждаме веднъж в месеца и да не ме занимава през другото време,а все привличам някакви като обсебени стават..... Rolling Eyes

# 365
Еххх, аз що не мога да намеря един такъв дето е ОК да се виждаме веднъж в месеца и да не ме занимава през другото време,а все привличам някакви като обсебени стават..... Rolling Eyes
Ще намериш. Всичко с времето си.

# 366
Еми опитвала съм да излизам и с други. И нищо не изпитвам, това ми беше мисълта.

# 367
Приключи всичко, заинати се, избиий си го тоя от главата ( воля се вика, която трябва да имаш) и ще видиш, че има и друг тип мъже.
Дай шанс на други, дори и да не изпитваш същото и ще видиш, че има и друг живот.

# 368

Е, този има време за още една мацка май, та може да намажеш, ако авторката ти даде координатите

# 369
  • Най-красивата страна
Според мен,ако една връзка няма развитие до 2 или най-много 3 години-да живеете заедно да имате дете,да сключите брак,значи няма  смисъл да продължава.
За него ти си от онези ,,приятелки с привилегии,,.Дано да греша.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:07 от Veronikaaa

# 370
  • Пловдив
Цена ??

# 371
Авторке, не позволявай другите хора да ти слагат цена. По всичко прочетено, не само от теб, но и от другите за теб е само обидно за теб. Тук те направиха на нищо, че ти си на повикване, а ти седиш и се смееш.
Повечето хора, може да се смеят за астрологията, но тя е наука и аз видях, че ти си оставила личните си данни тук, (което е лошо, ако са верни, бъди по-внимателна).
Та, направих си труда да ти видя картата и обяснението ми е, че причината да ти се получава така, не е въобще заради този мъж, а от теб самата, венерата ти е в 7 дом, което е дома на другите. Не си свързана със своите желания и означава, че позволяваш другите хора да определят кои са ценностите ти и ти самата каква стойност имаш. За жена това е трудна позиция, но ти ще се измъкнеш от това и ще срещнеш друг тип човек, когато постигнеш професионален успех, (при теб заради високата позиция на слънцето и асцендента). Развивай се в кариерата.

# 372
  • Out of the Mix
Вълчева, бисерът на днешния ден е твой. Trophy

За тия хороскопи не се ли искат лични данни? Joy

# 373
Принципно въобще не ми пука за хорското мнение а за анонимно такова пък още по-малко. Иначе ми беше интересна дискусията и мненията на странични без пристрастни хора, нищо че повечето са груби злобни и откровено нападателни и обидни. Ще сложа още една емотиконка в този дух 🩷😁

# 374
  • Пловдив
Принципно въобще не ми пука за хорското мнение а за анонимно такова пък още по-малко. Иначе ми беше интересна дискусията и мненията на странични без пристрастни хора, нищо че повечето са груби злобни и откровено нападателни и обидни. Ще сложа още една емотиконка в този дух 🩷😁

Всъщност голямата част от мненията не са нападателни и обидни.Това е твоята проекция срещу истината. Истината рядко се приема лесно , още по малко се разбира и преглъща. За да се случи това трябва някъде да си преглътнеш егото и да приемеш и простиш на себе си ,че си сбъркала.

Та ....не са грозни коментарите.Даде ти се истинатата , без да е захаросана.
Ако искаш може да приемеш ,че сме гадове и ти завиждаме , но ако искаш може и да мислиш .Избора и решенията са си твои!

Общи условия

Активация на акаунт