Отговори
# 345
  • По света и у нас
Това “рибата” ти ли е? Защото ако е рибата, значи втора тема пускаш за същия и ние ти казахме да се измиташ от там.
Да 5 години секс без етикет си е прости удобство … за кого обаче ти ще обясниш, май за теб.

# 346
Катрин, послушай леля Доки, точно ти е написала нещата, както и Бабри. Никой не ти се подиграва, дамите са много точни и адекватни.

Ревоукър, ако ме сложиш и мене при лелите, ще те удуша с голи ръце да знаеш! Laughing

# 347
  • Обран бостан ;)
А.., "той бил мъж имал си нужди." Тя на 27 няма ,така ли? Секс от дъжд на вятър не е на добре..да не говорим, че е непълноценен.

Ами толкова и е нуждата. Ако беше повече отдавна да е намерила помагач.

# 348
  • Out of the Mix
Бабри, ама стига сте се припознавали, де, ее значи, човек да не каже нещо. Sweat SmileSmile
Вие сте специални, а ти още повече. BlushFlowers Bouquet
Уж "пипам с роза", ама понякога явно е бодлива. Flowers RoseWink

# 349
  • София
Момиче, трябва тотално да промениш понятието си за връзка. Ти питала ли си се какво точно е сериозна връзка?
Какво например се случва всяка седмица в една сериозна връзка?
Какво би трябвало да се случи след 5 години?
И едно правило, което научих от Форума:
Ако не сте заедно всяка събота вечер , значи не сте заедно.

Едно време някой се опита да го оспори, обаче за мен е абсолютно. Има ли си човека "друга работа през уикенда", просто не е с жената.

# 350
Аз а чопля, а той налива сярна киселина в нея. Нищо де ще ми мине все някога, няма нищо вечно.
Не го оправдавам, но той вина няма. Не ти е обещал нищо, ти не питаш, не изискваш. Примиряваш се ,да си под прикритие и на повикване. Пак ще ти го повторя за последен път. Ако ти беше казал, че повече от секс не може да предложи и ти си се съгласила на този вариант, той вина няма. Не си попитала за 5 години какви сте? Изчезва с месеци и ти като се върнеш ,щом те потърси, въпроси не задаваш ли? При моето приятелство с привилегии,имаше прекъсвания от по месец, два. И аз съм повдигала въпроса. Защото съм държала ,щом един от нас започне да прави секс с другия ,да го информира. Някак не съм ок , да деля един х.й с още бъдита. Смяташ ли, че той е бил само с мен? Естествено ,че не. И аз като теб по едно време си казвах, аз ще го накарам да се влюби в мен, да ме поиска за нещо сериозно.Ами, не. Такова животно няма. Или се влюбва един човек в теб още в началото, или е само секс наистина. Това, че жените влагаме емоции и рядко е само секс,си е наш проблем. Задоволила си се с трохи. И се запитай- това ли заслужавам? Аз срещнах човек, с който получавам и давам любов. А сексбъдито продължава веднъж в месеца да предлага - Да се видим! И за какво? С него никога не отидох никъде, не ме почерпи едно кафе. И си дадох сметка колко не съм се уважавала. Търси си нов човек, понякога клин клин избива. И когато видиш какво можеш да имаш, ще си дадеш сметка, с колко малко си се задоволявала. Не си първа младост, след 5 години за деца ще се замислиш. От този нищо не чакай. Зарязвай го, той семейство няма да създаде. Виновна си,че си приела тази позиция и на никакво развитие не се надявай. Той ако е искал ,за 5 години, вече да сте заедно, ама истински. Тонове се изписаха, ти поука не си взе. Хабиш си младостта с лека ръка, а тя отлита.

# 351
А.., "той бил мъж имал си нужди." Тя на 27 няма ,така ли? Секс от дъжд на вятър не е на добре..да не говорим, че е непълноценен.
Именно. Веднъж седмично с паузи от по седмици и месеци не е точно умопомрачаващ сексуален живот, от който не можеш да се откажеш.

# 352
Не съм допускала  да отлетят 5 години в поддържане на подобни отношения. Но за малко се бях поизгубила с подобен на описания от теб човек. Много наситени кратки моменти есенция и в промеждутъците едно увиснало мълчание и очакване за нещо си.
Някак си чак ме болеше от това чувство.
Обяснението, което аз си дадох, че човекът е в етап на търсене на себе си и не иска да завлича и други , не държи на дългосрочни отношения за момента или по принцип, макар и инстиктите му на моменти да му говорят друго. Нямах време и желание да го анализирам повече и да инвестирам още време.
А ти за 5 години не го ли попита как се вижда занапред? Ако не можете да го изговорите, значи чак такава близост освен секса нямате и ако искаш нещо повече - слагаш картите на масата. Ако ли не - следващият.

# 353
Е как да попита, като знае какъв отговор ще получи и хич няма да и хареса? За това се наслаждава на моментите, когато той я потърси все едно си взима дозата, колкото повече е чакала, толкова по силно е усещането. Както казах тва съм го гледал от първи ред. Струва ми се авторката вече се е примирила с положението, което е и нормално предвид 5-те години, при приятелката ми нещата бяха доста по динамични, с много драми и сълзи. За крайният резултат вече и аз имам заслуги, което няма връзка с настоящата тема.
Катрина може да се замисли дали наистина не е пропуснала доста по добри възможности, за които по късно да съжалява когато в даден момент всичко приключи по един или друг начин с този човек. Че тогава става още по криво.

# 354
Не съм допускала  да отлетят 5 години в поддържане на подобни отношения. Но за малко се бях поизгубила с подобен на описания от теб човек. Много наситени кратки моменти есенция и в промеждутъците едно увиснало мълчание и очакване за нещо си.
Някак си чак ме болеше от това чувство.

Болднатото и маркирането е много важно!
Защото и аз съм го чувствала.
Истинската любов не боли и не те кара да се чудиш дали си достатъчна за този човек.
И аз съм се чувствала така в токсични взаимоотношения - мислех си, че е нормално.
Еми не е.
А авторката няма да го разбере докато не излезе от тази отровна игра (то и връзка не е).

# 355
Е как да попита, като знае какъв отговор ще получи и хич няма да и хареса? За това се наслаждава на моментите, когато той я потърси все едно си взима дозата, колкото повече е чакала, толкова по силно е усещането. Както казах тва съм го гледал от първи ред. Струва ми се авторката вече се е примирила с положението, което е и нормално предвид 5-те години, при приятелката ми нещата бяха доста по динамични, с много драми и сълзи. За крайният резултат вече и аз имам заслуги, което няма връзка с настоящата тема.
Катрина може да се замисли дали наистина не е пропуснала доста по добри възможности, за които по късно да съжалява когато в даден момент всичко приключи по един или друг начин с този човек. Че тогава става още по криво.
Пропуснала съм много възможности. Даже по едно време се запознах с едно момче и отидох при него в София с мисълта да се местя там, с багаж със всичко… Онзи ми писа и на другия ден се прибрах. 🙂🙂🤡🙂🙂

# 356
Да, такива хора са добри в манипулацията. Само че, аз от златната рибка, доста бързо се превръщам в ината коза и запъна ли крак, с топ не може да ме мръдне от мястото ми. Камо ли да му отида на крака да го почеша, дето го сърби. Винаги съм била царицата на отрязването като горчива краставица.

# 357
То това при теб си е като наркозависимост. Хем не изпитваш онова удовлетворение, което искаш да получиш, хем ако не вземеш дозата страдаш. И, ако не преодолееш абстиненцията, няма изход. И колкото по-бързо, толкова по-добре.

# 358
Пропуснала съм много възможности. Даже по едно време се запознах с едно момче и отидох при него в София с мисълта да се местя там, с багаж със всичко… Онзи ми писа и на другия ден се прибрах. 🙂🙂🤡🙂🙂

Ами така си заблудила и другия човек. След токсични отношения трябва наистина време да се излекуваш. При всеки вече е различно. Ама ако не си сигурна, че си приключила с оня галфон, не се вкарвай в отношения с други. Не си помагаш нито на теб нито на тях. После има дежурното ‘ много си добър и мил, но аз не съм подходяща за теб’.
Пък никой не е длъжен да страда заради теб, че не знаеш какво искаш.
Казвам го, щото съм го играла тия мач както казах и аз. Уж съм приключила с онзи, след известно време започвам нови отношения, онзи ми пише и аз приключвам със свестния, щото видиш ли може да е било истинска любов с онзи и да е последен шанс и .. бла бла. Пълни глупости.

# 359
  • София
Оф, и аз съм го играла това. Имаше интензивна връзка, голяма любов една година. Познавах майка му, брат му, приятелите му. И след това - виждане по един път в месеца. Точно колкото да ме държи на куката. По едно време ми дойде акъла на място. Но си ходех по срещи и излизах с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт