Отговори
# 375
  • София
Забрави да сложиш едно "Приятна вечер" или "Get a life" emoji.

...В превод, поискай си заключване на темата. Няма нужда да  обиждаш четящите, те и без това се чувстват наранени.

# 376
Не са нито гадни, нито злобни, нито обидни мненията, напротив, така точно се прави. Директно разтърсване, че и без друго много ценно време е загубено. Злобен, лош,      гаден човек не би ви говорил въобще директно истината. Всички се опитват да ви помогнат, защото някои са били в такава или подобна ситуация. Ако сте мъничко умна ще използвате тези мнения, защото са много добри. Вие сте във вашия си свят от илюзии, но с този мъж нямате никакво бъдеще, той не иска да има нормална връзка с вас, как тогава ще ви се получат нещата. Той е дечко, независимо от годините си, отказва да поеме отговорност. Тъй като в момента сте в момента, няма как да го прецените реално, вие сте като омагьосана. Но мненията са наистина много полезни. От вашата воля буквално зависи живота ви. Има хора с десетилетия се надяват на уважение и обич, а получават едното нищо само, пропиляват си живота. Имаме и публични личности на това дередже, на много повече години от вас. Много е важно да се измъкнете, много е важно, защото той ще си продължи с този начин на живот още много време. Хората ви помагат, вие не го виждате, но сте затънали и сега много, а какво остава още някоя годинка да сте в това положение.

# 377
Принципно въобще не ми пука за хорското мнение а за анонимно такова пък още по-малко. Иначе ми беше интересна дискусията и мненията на странични без пристрастни хора, нищо че повечето са груби злобни и откровено нападателни и обидни. Ще сложа още една емотиконка в този дух 🩷😁
Напротив. Много точни съвети ти се дадоха, но ти отказваш да вденеш.

# 378
Бабри, ама стига сте се припознавали, де, ее значи, човек да не каже нещо. Sweat SmileSmile
Вие сте специални, а ти още повече. BlushFlowers Bouquet
Уж "пипам с роза", ама понякога явно е бодлива. Flowers RoseWink

Извинявай, пошегувах се, не се сдържах Laughing

# 379
  • Out of the Mix
Знам, и аз не се сдържам в много моменти за много неща, то извира ли извира..Joy

# 380
Катрин, истината е, че хората тук искат да ти помогнат - всички.
Някои стават по-директни, защото ами... откровено не вдяваш нищо от написаното.
За мен имаш някаква склонност към някакъв вид психически мазохизъм.
Задължително потърси психолог, защото тук няма как да ти помогнем.
Ти се съгласяваш с всичко и в момента, в който онзи ти звънне ти ще зарежеш всичко и пак ще му легнеш в леглото.
Е какъв е смисълът от темата?!
Избоде ми очите едно твое изказване как си била на косъм да се изнесеш с нормален и свестен мъж, но след като онзи пак е закъсал за безплатен секс ти си зарязала всичко и хукнала обратно?!
Няма да си вечно на 27.
След няколко годинки съдбата такъв шамар ще ти удари, че ще се чудиш от де ти е дошло.
Опичай си акъла - зодиите не са оправдание за всичките ти решения.

# 381
  • Обран бостан ;)
Принципно въобще не ми пука за хорското мнение а за анонимно такова пък още по-малко. Иначе ми беше интересна дискусията и мненията на странични без пристрастни хора, нищо че повечето са груби злобни и откровено нападателни и обидни. Ще сложа още една емотиконка в този дух 🩷😁

E, кво ти пука, като не ти пука. Wink

Колко точки събра ?

# 382
Ами безпристрастни сме, доколкото можем - не сме ти секс бъдито, нито роднини, нито приятелки. Всеки тук пише с най-добри чувства според мен, защото е бил на твое място или има приятелка/роднина, която е била на твое място и е  останала сама и сега проклина живота, хороскопа и мъжете за собствените си решения.
Нямам обяснение как ще тръгнеш да се местиш при мъж в друг град, тоест нещата са били сериозни, и ще се откажеш заради секс среща и после пак кой откъде е. Повечето жени се измъкват от обсесията като си легнат с друг.
Мисля си, че те е страх от обвързване повече и от този мъж. Добре ти е така. Знаеш, че има и друго, което е в реда на нещата -  брак, семейство, деца, битовизми, свекърви, семейни почивки, но не го искаш.

# 383
Това с местенето при друг малко го поизмосли, или преувеличи, ми се струва, за да те покани някой да живееш с него, все пак трябва да сте осъществили сериозна връзка,  за доста време и да сте се опознали,  освен ако и той не е някой хахо, да кани първата срещната у тях.

Но както и да е, авторката е още  влюбена в Желязко, и тъй като не  се виждат постоянно, ще и трябва още време да и омръзне.
Имам една любима книга от българска авторка, която разказва за дългогодишната си връзка с един мъж, който ме е неин, та тя има едно разсъждение, че чувствата имат срок на годност, да кажем 7 години, да, обаче ако сте заедно с обекта,  а ако се срещате и разделяте тоя срок, пак от седем години,  се разтегля, разтегля, докато пак станат толкова обаче календарно може и десетилетия да минат. После чувствата изфирясват. И ти, авторке, сама ще се чудиш, какво толкова ти е въздействал тоя  селски пияница, но вече ще си загубила доста време, което , за нас жените, не е хубаво. Но няма какво да се направи, щом си го искаш Желязко, за момента това е  положението. З,вложи поне в учене или кариера, да имаш пари, след като реално има вероятност да живееш сама.

# 384
А аз някъде бях чела, че влюбването траело 3 години.
Най-напред е годината на страстта, после годината на нежността, накрая годината на скуката.

# 385
  • Обран бостан ;)
Най-напред е годината на страстта, после годината на нежността, накрая годината на скуката.

Месеци по-точно. Wink

# 386

Месеци по-точно. Wink

Е, в моя случай и 3 часа са били много ама ей го на.

# 387
Колкото и да звучи невероятно тва с връщането от новия мъж в София, напълно възможно е. Подобни неща съм виждал при приятелката ми, говорим си, всичко разбира и осъзнава съвсем ясно, в момента в който и се обади веднага обръща плочата. Толкова пъти съм го гледал тва, че въобще не съм изненадан, не София, ами океан биха прелетели за златния.
Най тъпото от всичкото е, че след години в тая схема (или може би е вродена склонност) нормална връзка им се струва скучна и си търсят отново тръпката и драмата дори и с нов човек. Не знам какво е решението, някои порастват и успяват да създадат нормална връзка, други цял живот гонят някакви такива невъзможни несподелени любови

# 388
  • Бургас
Е, в моя случай и 3 часа са били много ама ей го на.
Значи, замисли се дали това не те устройва реално? Всъщност дали наистина искаш обвързване, а по- скоро те плаши? Доколко ти си склонна да се довериш, разкриеш, разчиташ на някого ? Може да си избягващ тип привързаност.  Типът привързаност се формира  още в детството, има много материали из нета по темата, прочети. Възможно е въобще да не виждаш никой като надежден партньор, бавно и трудно се доверяваш/май нещо спомена за трудности с приемане на нови хора/. Въпреки че хората с избягващ стил на привързаност са независими и най-удобно разчитат на себе си, повечето не са самотници . Те често са мили, услужливи, внимателни, но ако се приближим твърде емоционално, ще им стане неудобно и дават назад. На такива хора им е трудно да поискат помощ,  затова се опитват да направят всичко сами /и затова вероятно работят и на три места..../. Отстрани това изглежда като силно, независимо, поведение. В действителност те често не осъзнават чувствата и нагласата си.

# 389
Ти не си влюбена. Просто си зависима емоционално а може и да си привързана. Но това не е любов.

Общи условия

Активация на акаунт