Отговори
# 495
Да, и аз не бих издържала на такова приятелство особено ако за нищо друго не се говори. То просто в един момент писва да ти надуват главата с едно и също, уж да искат съвет, а всъщност само си търсят оправдания и да ти се ядосват и карат на всичкото отгоре

# 496
Че тука се опитва да ни строява, че сме й непознати .. 😆😆😆 не знам у дОма какво ще е.

# 497
Сега пък приятелството на това за кой мъж говоря ли се основава.. 🤣

# 498
Не, но явно има причина да им писне от твоето приказване за него. То и на нас вече ни се изчерпва търпението.
Виж, непознати сме, прекарахме 33 страници в съвети.
И вече ни заминава търпението, няколко дни дефакто. А ти си в това положение пет години?
Не смяташ ли, че трябва да отработиш границите си, принципите си?

# 499
Ааа ама те още в началото ми казаха да не се занимавам с него, че не е стока ама аз викам аз си го харесвам и няма да слушам хората.. пък май е трябвало де но, уви.

# 500
То и аз не слушах, та две години пропилях. Те хората (даже неговите приятели) като ме виждаха с него, видимо и открито ме съжаляваха и се чудеха какво правя с него. Понякога е хубаво да се вслушаме в чуждото мнение. Може да не е безпричинно негативно. Wink
И онзи точно и с наркотици и казина и какви ли не неща се занимаваше.
А аз съм против тези неща. Опитах да говоря нормално, видях, че не става и казах адиос. За какво ми е? Една пишка ли да ме ощастливява? Ми ако бях сглупила да забременея от него? А ти даже и не мислиш за бъдеще, ти просто си знаеш, днес и толкоз. Ама от това минава време.

# 501
Ааа ама те още в началото ми казаха да не се занимавам с него, че не е стока ама аз викам аз си го харесвам и няма да слушам хората.. пък май е трябвало де но, уви.

То и сега трябва, ама явно е по-лесно да вдигнем ръце и да се оставим по течението.
Сега пък приятелството на това за кой мъж говоря ли се основава.. 🤣

Ако само за него дуднеш нон стоп, на всеки ще му писне.

# 502
  • София
По-нагоре някой написа да си хване друг, пък наща "ама как без либов, аз искам този". Ми ей така, лесно. Избираш с ума, внимателно, пък любовта идва с времето, комуникацията, грижата и секса.

Не е нужно да избира с ума. Любов можеш да имаш и с напълно нормален човек, който те обича и цени. Даже не знам за какво любов може да става дума св противен случай. Сексуален сърбеж, вманиачаване, инфантилни емоции на емоционално нестабилен и незрял човек, да, но не и любов. Авторката също не го обича. Никаква любов не виждам. Навила си го е на пръста и се тръшка като малко дете, на което му отказват играчка.

# 503
Вече съм убедена,че Катрин ни пусна по пързалката.
То бива да си тъпа, ама....

# 504
Еее аре стига вече обиди, а? Вие па сте Айнщайн. Ай заключвайте темата

# 505
Ох, отдъхвам си !

# 506
Защо да е пързалка? Нито е първата, нито е последната в такава ситуация

# 507
Защото се държи ехидно, нагла е , хем пише пълни глупости. То от километри се вижда колко е нереално всичко. И истина да е, още по- зле.
Интересно защо скочи за заключване, щом споменах пързалка.
Досега беше горда от себе си и си списваше редовно.

# 508
До тук с тази тема. Предполагам за някои хора е трудно да разберат сложна емоционална връзка, когато са свикнали да комуникират предимно с мъжете си чрез ‘пусни пералнята’ и ‘дай дистанционното’

# 509
До тук с тази тема. Предполагам за някои хора е трудно да разберат сложна емоционална връзка, когато са свикнали да комуникират предимно с мъжете си чрез ‘пусни пералнята’ и ‘дай дистанционното’

Разбираме, що да не разбираме

Общи условия

Активация на акаунт