Второкласници 2025/2026

• 8 323
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
На 30/09 имам издадена заповед за отпускането на въпросната помощ, но за сега само със заповедта си стоя Grinning

# 136
Вече имам превод. Подала съм заявлението на 16/09. Явно вчера като помрънках и Вселената ми помогна  Satisfied

# 137
И аз имам превод от днес Simple Smile

# 138
  • София
Аз днес получих превод. Около 20/09 подадох документи онлайн

# 139
  • София
Хахаха, прочели са ме 🤣
 И аз имам превод.

# 140
Здравейте, може ли да обменим инфо за обема домашни по БЕЛ и МАТ за уикенда при вашите второкласници - нашите са по 1 стр. на предмет - струват ми се малко, още повече, че през седмицата също нямаме домашни..

# 141
Моят второкласник пише по повече - поне по две страници в учебна тетрадка или помагало. Има и допълнителна математика и там има 10-на задачи, чиито решения пише изцяло.

# 142
Нямат домашна за уикенда, през седмицата имат всеки ден по 2 страници по БЕЛ и 2 страници по математика - едната от помагало, което сме купили, другата е разпечатана от госпожата.

# 143
  • София
Моята няма домашни. Пишат си ги в занималнята.

# 144
И при нас не дават домашни за уикендите. Все още много лежерно го дават. По БЕЛ домашното е основно препис на текст. А като чувам от познати, чиито деца са в други училища по колко домашни ги товарят независимо дали е за делнични дни или почивни, децата си имат домашни и то сериозни задачи и упражнения. Сравнение с нашето училище което изглежда е вятър работа.

# 145
Няма домашни от училище, само от извънучилищните дейности.

# 146
  • Враца
Домашно имат всеки ден за занималнята. За събота и неделя им дават диктовка от 4-5 изречения. Като цяло повече пишат сутринта. По математика по 3-4 страници задачи плюс в учебните тетрадки. По български е по-леко, като имаме в предвид, че миналата седмица са ги изпитвали за азбуката, защото има деца, които не я знаят.
Мен друго ме притеснява. Госпожата най-редовно ги наказва без междучасие, защото някои деца не са внимавали в час или не са си решили задачите на време. Физическо от началото на годината са имали само 2 часа, пак заради някои деца или защото имат нов урок по математика. Иначе непрекъснато се говори за наднормено тегло при децата, че тичат в стаята като "кози" - думи на госпожата. Ами те няма къде да изразходват енергията си. Не може да ги държиш по 80 минути на чина, и после децата да се оплакват, че ги болят главите. Уважавам учителската професия, имам респект и уча децата си на същото, но това ми идва в повече.

# 147
Моята няма домашни. Пишат си ги в занималнята.

Същото е и при нашия.

# 148
И ние така, ама почна и английския и там им дават доста

# 149
  • София
Нямат домашни през седмицата, за събота и неделя имат малко.
Но като слушам другите класове колко сборника имат и колко учат, нашите нищо не правят.
Аз събота и неделя допълнително го занимавам, решава задачи основно и ходи на  математика.Но с българския нещо го закъсва и ще трябва и там да сядаме.

Общи условия

Активация на акаунт