Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Не е много по темата, но влезнах преди месеци в една феисбук група за корейска козметика, незнам ползвате ли. Жената поръчва от някакви сайтове и после праща. Поръчах зи 2 бр слънцезащити на Скин 1004 за 40лв., тези със синята капачка. Диставката е дълга аз не помня кога ги поръчах май беше края на май. Утре ще ги взема от спидито. А днес се сдобих с тези

Да знаеш, че в barecare пускат добри промоции. Не знам дали за тази говориш, но гледам и тук е на сходна цена. Аз дебна и поръчвам, понякога има 2 на цената на 1.
Скрит текст:

# 256
Даже жената каза, че може да се подменя пълнителя, ама дали ще го правя, то все нови и нови ще има..
Нека да стигнем до там, че преди тази спирала чакат три други нови. 😃

# 257
  • Стара Загора
Може ли да се използва пълнителят на Max factor false lash effect supreme самостоятелно или трябва задължително да е "облечен" в опаковката? 

# 258
Незнам довечера  като се прибера ще пиша, не съм я даже отворила още, прибрах се, оставих всичко и излезнах.

# 259
Корейска козметика и аз само от barecare поръчвам.

Днес бях в Дм, взех си спиралата на ГР Iconic lash, че я хвалеха в темата за спиралите, руж и контур на trend it up, набарах и големи опаковки на душ гелите на Dove от 750мл за 9 лева.

# 260
Да се включа и аз за спиралите. Вчера вече точно реших, че L'Oreal Telescopic изобщо не ми харесва. Оставя тъмни следи под очите и най-ужасното - слепва миглите.

# 261
Telescopic и на мен не ми допадна. Като бонус на горното мнение ми се и ронеше.

# 262
Може ли да се използва пълнителят на Max factor false lash effect supreme самостоятелно или трябва задължително да е "облечен" в опаковката? 
Трябва да е е опаковката, преди малко тествах, понеже имам и пълнител, и спирала. Аз не успях да отворя пълнителя без опаковката.

# 263
Тази спирала е уникална пробвах я първо с бялото на sky high и после тази на макс фактор. Страхотна е просто.

Изобщо не разбрах кое как се маха, гледам натискам не става. Жената там ми го извади това, ама...
Харесвам я хубава е определено. Аз съм с много дълги мигли по принцип, сега направо си ги виждам като мигам хаха ужас

# 264
  • София
Изгледах няколко тик ток видеа, но защо ми се струва, че слепва тая спирала? Права ли съм? Предстои ми да си подновя спиралата (ползвам само Lash Sensational) и се зачудих дали да не пробвам тази. Но четката ѝ няма логика - в средата да е по- тънка. Логиката е във вътрешния ъгъл да е по- тънка.

# 265
Аз едно време ползвах само Телескопик, не знам колко бройки съм измазала. После 2000 калории на Макс Фактор. След тях хипоалергенната на Буржоа. Така серийно си ползвах по десетина бройки една след друга в годините. Колкото пъти по време на това серийно ползване съм купила друга, съм оставала разочарована. Сега е така с Лаш сенсейшънъл на Мейбълин. Откакто е излязла, тя ми е най-добрата, но пак купувам разни да експериментирам и естествено, отново съжалявам. Пробвах Скай хай, не ми хареса. Пробвах и Парадайз преди нея, и тя не ми хареса. Сега ме чака нова Телескопик и тази новата на Макс Фактор. Ще видим...

# 266
  • София
Да, и аз като съм експериментирала, винаги остават разочарована.

# 267
Аз пък за спирали изобщо, ама изобщо не съм за слушане, ползвам много рядко. Слагам си сигурно 5 пъти в годината. Имам много дълги и гъсти мигли и от спирали ми сълзят очите, та като казвам, че тая ми направи миглите огромни, та ги виждах чак то е защото са ми дълги. Не ми слепи, ама аз сложих малко. И онова бялото скай хай отдолу да има. Пък защо си мислех, че ще е бяло незнам. Хареса ми на мен, ама като се знам каква съм няма и да я слагам. Но да имам все може да се наложи..

# 268
И аз като Dia,  но повече не мисля да експериментирам, вчера си поднових Лаш сенсейшънъл отново. Изключително доволна съм.

# 269
До скоро ползвах Max Factor Curl Adikt https://www.maxfactor.com/en-gb/eyes/mascara/2000-calorie-curl-addict-mascara и бях много доволна, но напоследък не я намирам на достъпни за мен места и реших да сменя.След много неуспешни опити си взех Panorama на Loreal и съм изключително доволна. Избрах я след като видях ревютата и в ДМ, Много лесно и бързо се нанася и прави миглите ми кукленски, бързо съхне и не се рони и размазва. Мисля, че се води тюбинг спирала, т.е наслоява се около косъма. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-spirala-za-migli-p … ma-p30149649.html

Бихте ли ми препоръчали хубав богат околоочен крем, както и крем за шия подходящи за 45+, по възможност и със хубав състав. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт