Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Купих я. 😅 До сега не съм купувала козметика от Лидл, май само пасти за зъби. Загледах, че има лосиони за тяло, масла за тяло. Имате ли впечатления?

# 241
Вчера в магазин видях, че от тази серия балсамът отново е зареден, но е само той за сега:
Скрит текст:
Тези два дезодоранта миришат много приятно, този в дясно е лимитиран, но и другия е нов мисля, извинявам се за качеството на снимката, нямах място и снимах през месинджър на бързо:
Скрит текст:
Следващото ми ниво е за 700лв., но реших да не прекалявам с покупките. Въпреки, че комбинирах хем талон за РД, хем тези от лайф и още един ми бяха пратили за 15% на техните марки, защото не съм била пазарувала отдавна Sweat Smile
Харесва ми също, че талоните хващат и намалени вече продукти в аутлет секцията.
Ще видим дали ще има разнообразие и по-достижими нива в продължението на лоялната програма.

# 242
И от мен глас за маската от Лидл, страхотна е.

# 243
  • Русе
Какво да очаквам от балсам за кестенява коса и аз видях , че има само една бройка и веднага я грабнах ?

# 244
Според мен - нищо, но пък страшна много жени го харесват. Simple Smile

# 245
Аз все още нямам побелели корени, тук там по някой бял косъм. Косата ми става по-бляскава, подсилва естествения ми цвят, колежки са ме питали дали съм я боядисвала. Но чак да покрие бели корени, едва ли. От време на време ползвам и техните сашета оцветяващ шампоан, който също вече е внесен в българските филиали.

# 246
  • Русе

Този ли ? При мен не покри нищо. А ползвах по -тъмния цвят като за мен.  Но си купих и на Виктория и те покриха до второто измиване. 😁🤣🫣 И мисля да приключа с оцветяващите шампоани . Остана ми само на Марион да тествам . За него съм чела хубави отзиви.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:05 от lorito5678751

# 247
Остана ми само на Марион да тествам . За него съм чела хубави отзиви.
Редувам го с готова къна, върши работа. На не толкова побеляла коса (имам два доста дебели сивеещи кичура) ефектът ще е по-добър, но съм доволна.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:57 от Фея Таралежка

# 248
Продуктите са брюнетки са ми любими! Дано наистина ги заредят в България вече! Косата ми е подхранена, лъскава и мека след тях. Много, много по-хубави са за моята коса (естествена брюнетка, не се боядисвам) отколкото някои профи продукти.

# 249
Да, това е шампоанът. В Германия го имат и в тубичка.
Както балсамът, така и този оцветяващ шампоан придава блясък и на моята коса, при мен успява да покрие единичните ми бели косъмчета, но за побелели корени сигурно е слабо.

# 250
  • Deutschland
Аз съм ползвала веднъж боя за коса Reelle и ми предизвика страшен косопад. Бях ползвала тониращия шампоан в цвят шампанско и ми хареса как освежи косата ми, та взех и боя. Уви, докара ми косопад.

# 251
  • Стара Загора
Продуктите са брюнетки са ми любими! Дано наистина ги заредят в България вече! Косата ми е подхранена, лъскава и мека след тях. Много, много по-хубави са за моята коса (естествена брюнетка, не се боядисвам) отколкото някои профи продукти.

Подкрепям! Косата ми не става по-кафява Simple Smile но я усещах подхранена и по-плътна, когато ползвах продуктите.
Радвам се, че са върнали балсама, дано и малката маска, която беше в пакетче.

# 252
Не е много по темата, но влезнах преди месеци в една феисбук група за корейска козметика, незнам ползвате ли. Жената поръчва от някакви сайтове и после праща. Поръчах зи 2 бр слънцезащити на Скин 1004 за 40лв., тези със синята капачка. Диставката е дълга аз не помня кога ги поръчах май беше края на май. Утре ще ги взема от спидито. А днес се сдобих с тези

# 253
И аз си взех спиралата на Max Factor.

# 254
Даже жената каза, че може да се подменя пълнителя, ама дали ще го правя, то все нови и нови ще има..

Общи условия

Активация на акаунт