Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
Има нови, лимитирани продукти на Sundance.

# 286
Олеее, голям майтап. Вчера пазарувах в Дм, но въобще не обърнах внимание колко ми остава до следващо ниво. И сега видях, че само 7 ст  не ми достигат. Предлагам си картата и наградата от следващото ниво - 20% на избран артикул.

# 287
Завърнали са се и серумите на sundance, помня, че бяха доста коментирани преди няколко седмици.

# 288
  • София
Tweety, защо не си купиш нещо дребно - едни кърпички, примерно. И да си ползваш отстъпката до следващо ниво. Все има какво да си купиш.

# 289
Нямам път тези дни, а нали в четвъртък се занулява. Който има нещо дребно да купи предлагам си картата и наградата след това Blush

# 290
И аз наскоро получих талон за 20% намаление.

Мислих, мислих какво да си купя, но нищо не си харесах. По-скъпите неща, за които намалението си заслужава ги намирам на други места така или иначе намалени.
Исках да си взема тониран крем с фактор - бях се насочила към Никс или Макс фактoр, но дори и с този талон пак ми идват по-скъпи отколкото в други сайтове/магазини.
Накрая си взех това, намалението му беше лев и нещо 😃:

Хубав е, обаче не знам какво съм гледала и съм си купила много тъмен цвят.. дано за лятото ми е ок, иначе трябва да го смесвам с нещо по-светло.

То затова сега съм се засилила към фдт на Никс - до края на месеца е намален в Лили, виждам, че има доста положителни отзиви в нета, вие имате ли наблюдения за него?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 22:32 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 291
Този ли матира добре?
Скрит текст:

Да този матира много добре, аз съм с мазна кожа в Т-зоната и си слагам от него само там, не нанасям по цялото лице. И изобщо няма лъщене, продуктите след просто не мърдат цял ден, а не ползвам фиксинг спрей.

# 292
Скрит текст:
Може ли да се използва пълнителят на Max factor false lash effect supreme самостоятелно или трябва задължително да е "облечен" в опаковката? 
Трябва да е е опаковката, преди малко тествах, понеже имам и пълнител, и спирала. Аз не успях да отворя пълнителя без опаковката.
[/spoiler]
В моя магазин спиралата не беше налична.
И аз точно това се чудих, дали без опаковката мога да ползвам само пълнителя и дали ако го отворя, после ще мога да го затворя. Взех го, но не съм пробвала да го отварям, имам 3-4 отворени спирали. Понеже съм в Германия в момента, проверих в немския ДМ налична ли е, тя пък тук е по-скъпа 15€ Sweat Smile
Също взех и тази с въртящата се четка, подобна на Буржоа съм ползвала.
Скрит текст:

# 293
  • Сливен
Понеже никога не съм ползвала праймер,първо е той , после слънцезащита и фондьотен?

# 294
  • Пловдив
Понеже никога не съм ползвала праймер,първо е той , после слънцезащита и фондьотен?
Обратно - първо слънцезащита, после праймър и фон дьо тен.

# 295
Това е страхотна ножичка за нокти. Много стабилна, остра и добре режеща
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ebelin-nozhichka-za-nokti-na-rat … 066447345537.html

# 296
Аз ползвам една ножичка бебешка на сhico май беше не помня от както синът ми беше бебе, а той сега е на 14 години 🤣😉🙄

# 297
В търсене съм на антицелулитен гел/крем от който сте видяли ефект ..не търпя много загряващите...

# 298
Cocosolis SKIN лилавият имам аз, за целилит незнам дали помага, слава богу поне това нямам, ама кожата ми става гладка като стъкло. Уникален е и мирише супер. Много го харесвам.
Честно казано незнам дали нещо за мазане би махнало целулит. Аз се мъча да пия много вода, направо по час. Тренирам 5 пъти седмично силови и мин. 15000 крачки на ден. Всъщност така боря ИР, уж,  макар че там нямам голямо подобрение, и резултатите са ми зле, ама поне целулит не се появява.

# 299
Днес бях в ЛИДЛ и забелязах, че имат два нови лосиони за тяло. Единият е с помпа, с арган, а другият е с кокос, но няма помпа.

Общи условия

Активация на акаунт