Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Аз се отказах да пробвам спирала след спирала, миглите ми клепват много бързо. Затова само си извивам миглите и не нанасям нищо.

# 271
Засега съм най-доволна от спиралите на Maybelline. Но този път избрах си тази спирала, има и кафява, ще я пробвам. Рускоговорящи инфлуенсъри много я хвалят

https://makeup.bg/product/503641/#/option/1120323/

# 272
От месец време ползвам този серум за лице на Лореал:

Не лепне, не е мазен и тежък. Ползи за един месец употреба не съм видяла. Лошото при мен с този серум е, че върху него не мога да сложа друг продукт, тъй като всичко се рони отгоре и седи като трохи. А самостоятелно да го нося ми е недостатъчно. Днес се случи още по-силна такава реакция със слънцезащитния ми крем . Всичко се разрони и се наложи да го отстраня със салфетка, следователно слънцезащитата не ми е сигурна в момента. Този серум ще използвам само вечер, по всичко личи.
Умишлено не слагам пояснение каква е слънцезащитата ми, защото не е дрогериина.

# 273
За миглите мога да препоръчам нощния серум на Алверде с кофеин, като не ми се носи спирала, слагам от него. Плюс е, че е безцветен, което значи, че не белее, но подрежда миглите и придава лека плътност. На мен ми харесва как стоят само с него, или леко извити. За подхранващия ефект още не мога да се изкажа, прекалено малко време ползвам, за да преценя добре. Simple Smile Някой има ли отзиви?

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:20 от Анонимен

# 274
И аз съм си го набелязала тоя на Алверде, ама май при мен такива неща не работят. От години ползвам на Eveline като основа за под спиралата. Иначе за друго - файда йок.

В момента имам това:

# 275
За този на Алверде четох рецензия в сайта на ДМ, в която със снимки трябваше да се види удължаване на миглите, само че снимката беше само "след". Трябва да се има вяра на потребителката сиреч, но изглеждаше обещаващо. Затова реших да го тествам. Иначе аз един друг съм ползвала като база за грим и миглите ми бяха станали много хубави от него, докато го ползвах, след няколко месеца редовна употреба.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:42 от Анонимен

# 276
  • София
Значи, относно False lash effect supreme на Max Factor - на Сан Стефано няма бройки, нищо че в сайта дава наличност. На Джеймс Баучер има. За София това.

Не съм впечатлена. Не цапа и не се рони, но както подозирах, заради четчицата не разделя добре и моите мигли изобщо не станаха толкова дълги, колкото мога да ги докарам с Lash Sensational. Станаха една идея по- плътни (слепени), но по- къси. И това е чисто нова, отворена току- що. Ядосах се и се донамазах с Maybelline. Освен това, не разчитам изобщо на външната опаковка да издържи 5-6-7 пълнителя. Красива е, но сигурно ще се излющи. Ще кажа след няколко месеца. "Длъжна" бях да пробвам, но се излъгах. Вероятно ще я ползвам по- малко време, за да пристъпя към Мейбълинската, която имам в запас.
Пас от мен за Мах Factor.

# 277
DM все едно ме чуха и следващият лайф ще е с талон за продуктите им за домашни любимци на Dein bestes:

# 278
  • Пловдив
Може ли препоръка за крем за мазна кожа в Т зоната, който е и с фактор? Трябва ми и СС крем. Не ползвам грим, никакъв, но ми трябва за веднъж Simple Smile

# 279
Един праймър на катрис 9-10лв, крем на Миша към 15лв и една пудра примерно на wibo и си готова. Поне са евтини щом е за веднъж

# 280
Може ли препоръка за крем за мазна кожа в Т зоната, който е и с фактор? Трябва ми и СС крем. Не ползвам грим, никакъв, но ми трябва за веднъж Simple Smile
Матираща слънцезащита, примерно
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-matirasht-slantsezashti … 066447785845.html
Този ВВ, който има и фактор, и е подходящ за комбинирана кожа, ще е достатъчен. За веднъж не ти трябват повече и по-скъпи продукти.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-skin-naturals-bb-krem-li … 600542415071.html

# 281
Днес разносих тонираната на Sundance, 50 фактор. Лека текстура, лесно се разнася. Средна покривност. Но си трябва матираща пудра, иначе лъщи.

# 282
  • Пловдив
Един праймър на катрис 9-10лв, крем на Миша към 15лв и една пудра примерно на wibo и си готова. Поне са евтини щом е за веднъж
кой крем на Миша? А праймър е основа за грим, нали? Blush

# 283
Лилавия крем, по-лек е. Праймъра на катрис розовия матира супер. За мазна кожа  е идеален, пък и не ти трябва по-скъп щом ще е за един път.

# 284
Този ли матира добре?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт