Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 49 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Виждам, че говорите за Tesori, аз тествах наскоро новата им серия Ikigai (още я няма в България доколкото знам), мнооооого ми хареса. Ухае супер готино на черешов цвят и пудра, трайността, знаете, е завидна, тесвах тоалетната вода, но имаше само тестер и не я взех. Мисля си, че и душ гелът ще е топ. За мен е по-добра като аромат от серията на Rituals със същия аромат. Преди години Tesori имаха една серия с теменужка (Viola del Nepal), още страдам по нея, беше просто разкошна. Новите им аромати от последните години нещо не ме грабват, само горският душ гел ми е ок. Впрочем, харесвам омекотителите им, лятото често купувам този с аромат на мускус, ухае от километри.

# 406
Вчера споменах една лимитка с праскова на Алверде, виждам, че в немския сайт са пуснали отново лосион с праскова, но не е бронзиращ. Задължително ще взема, когато се появи в България.

# 407
На мен лосиона с череша не ми хареса. Пак изкуствена миризма, като при всичките им лосиони и някои душ гелове. Обаче пилингът за скалп на Балеа е абсолютен game changer. С последния купон си взех резервна опаковка, както и от пилинга на Алверде.

На мен ДМ ми е до работата и почти всяка седмица съм там, гледам да не е всеки ден Simple Smile. Овесеното ми мляко си купувам от там.

# 408
А моята коса е изрусена, суха и къдрава! Това си е малък ужас, обаче от всички налични мазила напоследък, виждам колко добре ми се отразява маската от Лидл. Първо косата се подрежда, къдрицете са добре оформени, има обем, изглежда добре. После проблемът на такива коси е като си легнеш. Обикновено на сутринта ставаш като кошница в главата и една къдрица не е останала... А аз много се въртя. Ами с тази маска като съм, на сутринта ставам, разрошвам леко с пръсти и съм готова. По принцип не се реша. Само след като си мия косата, на мокра още и това е до следващото миене. Просто е очевидна разликата с тази маска и с други неща, които слагам на главата си при измиване. Кремът без отмиване, който ползвам е един и същ, значи ефектът е от маската. Свършва ми, пак ще си я купя.
Моята е също изрусена ,сухи краища и къдрава. Обаче ако прекаля с маска или балсам не мога после да си оформя косата и не се задържа.

А коя е маската за която говориш на Cien?
Може ли снимка?

# 409
Предполагам, че става дума за тази маска, която е форумен любимец.

# 410
Благодаря!
От съвсем скоро започнах да се интересувам от козметика за коса и съм пропуснала! ☺️
Ще си я взема.

# 411
Тази маска наистина прави косата тежка, лъскава и обемна, давам и 100 от 10 , обаче така ми раздразни скалпа, че се наложи отново да мина на медицински шампоан (с уговорката, че аз си имам проблемен скалп) , така че имайте си едно на ум

# 412
Тази маска наистина прави косата тежка, лъскава и обемна, давам и 100 от 10 , обаче така ми раздразни скалпа, че се наложи отново да мина на медицински шампоан (с уговорката, че аз си имам проблемен скалп) , така че имайте си едно на ум
На мен ми трябва маска ,която да не утежнява косата.
Вече съм си набелязала една на Pantene от серията ,която вече купих.
Но исках и още една за да ги сменям.
В момента нямам нито една маска за коса.
Харесала съм си от маските на Гарние ,които се водят мултифункционални ,тази с диня.
Някой с опит с маските на Гарние?
Имам шампоана с диня и ми харесва много.

Предложения за маски ,които не утежняват?
С много тънък косъм съм ,който се утежнява много бързо.

# 413
  • София
Лотъсът ми остава фаворит още от едно време. Това е и най- често пръсканията ми дезодорант. И аз страдам по виолетката.

Имам един въпрос, докато сме на темата - B.U. са изкарали един нов аромат. - Vibe. Взех си дезодоранта така или иначе, но искам да знам кой известен парфюм наподобява. Не мога да се сетя и мира не ми дава. Grinning

https://cdncloudcart.com/16372/products/images/86296/bu-vibe-dez … 0.jpeg?1730734809

# 414
Не знам, но при мен парфюмната вода на Тезори Лотус хич не е трайна. Ще взема и дезодоранта. А знаете ли кой парфюм имитира?

# 415
  • София
Никой Simple Smile

# 416
mavina1380, освен маската, после обработвам косата с крем без отмиване. Ето този ми се отрази супер просто, това ми е втора туба и имам резервна.
https://www.notino.bg/cp-1/premium-silk-regenerirassha-grizha-be … /#pdReviewsScroll
Виждам, че тук има два отрицателни отзива, но аз съм на точно противоположното мнение.

# 417
DiaMia ,много благодаря!🌹
Запазвам си го ,защото имам много кремове за коса в момента и като приключа с някой ,ще си взема този.
В момента ползвам терапия за коса https://agorabbeauty.com/ampuli-za-kosa/vazstanovyavashti-ampuli … reatment-12h10-ml след нея пръскам със спрей за обем на Balea ,който прави косата мекичка ,след това нанасям крем за къдрици на Тафт https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-taft-stilizirasht-ba … teilen.laufend%29 ,фиксатор за къдрици https://shop.curly.bg/product/stilizirasht-losion-za-kadrici-inn … url-control-59-ml ,който чакам с нетърпение да свърши ,защото ми прави косата с мокър ефект и стои като мръсна ,иначе активира къдриците и ги задържа ,после Термозащита , https://shop.curly.bg/product/sprey-za-platnost-s-termozashtita- … -prep-spray-59-ml ,и накрая гел за коса на Тафт.
В момента ползвам много продукти ,но задължително ,ще ги намаля до минимум.
Като свършат активатора за къдрици и тази Термозащита ,ще си взема друга термозащита ,но активатора няма да го вземам.
Мисля като посвършат продуктите да ползвам само терапията ,крем за коса ,гел и термозащита. А сега ползвам поне 6-7 неща за коса и е много изнервящо.
Имам и пяна за коса ,която е за къдрици и още не съм я започнала.
Изобщо сега експериментирам и съм се задънила с много продукти.

Ако някой ползва минимум продукти да си оформи къдриците ,моля да сподели.

Фрау ,искам да ти изкажа огромни благодарности за препоръката ти за шампоана и балсама на Пантен. Днес ги пробвах за първи път и къдриците ми се оформиха перфектно. Утре ,ще взема и маската за коса. Както и някаква по-лека.
Но тези шампоан и балсам на Пантен са магически ,защото улесняват оформянето на къдриците и благодарение на тях ,ще намаля продуктите до минимум.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:25 от mavina1380

# 418
Аз ползвам само този крем без отмиване. И маската след шампоана. Нищо друго. 🙂
Скрит текст:

# 419
Маската за коса се нанася по дължините и краищата, как стига до скалпа, за да го раздразни? При мен подобни реакции стават само от шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт