Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
DiaMia ,много хубави къдрици!
Определено ,ще намалявам продуктите за коса. Само да намеря моите.

# 421
Същата е и моята. Руса съм по дифолт, ама пак се изрусявам. Суха е, къдрава и без маска +финиш съм като разплетена кошница.

Ха-ха Разсмя ме.Аз пък съм естествено руса с къса права коса и нямам този проблем:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 422
  • Mediterraneo
Тази маска наистина прави косата тежка, лъскава и обемна, давам и 100 от 10 , обаче така ми раздразни скалпа, че се наложи отново да мина на медицински шампоан (с уговорката, че аз си имам проблемен скалп) , така че имайте си едно на ум
Маската за коса се нанася по дължините и краищата, как стига до скалпа, за да го раздразни? При мен подобни реакции стават само от шампоани.

И аз се зачудих как маската влияе на скалпа. Или не се нанася правилно, или не се отмива правилно. Ако я нанасяш на скалпа, ще му действа, вероятно. Ако, отмивайки, прехвърляш и мачкаш кичури, пак има възможност да стигне до скалпа. Ако я нанасяш и отмиваш както си трябва- по дължините и краищата само, проблемите не са от маската със сигурност.

# 423
  • София
Тази маска наистина прави косата тежка, лъскава и обемна, давам и 100 от 10 , обаче така ми раздразни скалпа, че се наложи отново да мина на медицински шампоан (с уговорката, че аз си имам проблемен скалп) , така че имайте си едно на ум
Здравейте,
Ама... Вие маската чак до скалпа ли я слагате? Тя се нанася само по дължините и не би трябвало да ви дразни Simple Smile
П.П Оказва се, че доста жени не знаят как да си мият правилно косата. Останах изумена, когато колежки веднъж споделиха, че слагат шампоан върху цялата коса. Съответно и маската по същия начин... И то не бяха една-две, хах

# 424
Аз не мога да сложа шампоан само на скалпа, задължително попада и на дължините. Косата ми вече е доста и се оплита като е мокра, не мога да я разделя и да слагам само на скалпа.

# 425
  • София
Аз не мога да сложа шампоан само на скалпа, задължително попада и на дължините. Косата ми вече е доста и се оплита като е мокра, не мога да я разделя и да слагам само на скалпа.
Е не, то идеята е да не слагате върху самите дължини, защото ще ги изсуши. Но това, което сте сте сложили на скалпа чрез пяната и стичането надолу по дължините, реално измива и тях. Не знам дали го обясних правилно Laughing
Въпросът е да не се слага шампоан върху цялата коса и да се "пере" като дреха, хах (щото аз така си го представям)

# 426
Е не, то идеята е да не слагате върху самите дължини, защото ще ги изсуши. Но това, което сте сте сложили на скалпа чрез пяната и стичането надолу по дължините, реално измива и тях. Не знам дали го обясних правилно Laughing
Въпросът е да не се слага шампоан върху цялата коса и да се "пере" като дреха, хах (щото аз така си го представям)

А за по-късите коси, как точно си предтавяте, че става нанасянето на шампоана?

# 427
  • София

А за по-късите коси, как точно си предтавяте, че става нанасянето на шампоана?
Ами аз не съм писала за къси Simple Smile

# 428
Слага се шампоан в шепата, разтърква се между ръцете да се разнесе и леко да се разпени и се плъзгат пръстите по скалпа на различни места докато обхване цялата глава. Разбира се ако е много къса коса, няма как да се избегнат краищата. Аз по-къса коса от до брадичката не съм имала и така съм процедирала досега.

# 429
  • София
Слага се шампоан в шепата, разтърква се между ръцете да се разнесе и леко да се разпени и се плъзгат пръстите по скалпа на различни места докато обхване цялата глава. Разбира се ако е много къса коса, няма как да се избегнат краищата. Аз по-къса коса от до брадичката не съм имала и така съм процедирала досега.
И аз така. Къса коса не съм имала никога (и не бих искала да имам), но все си мисля, че и маска не бих й сложила. По-скоро някакъв по-лек балсам. В противен случай ще се сдобия със залепена за скалпа...мазна коса Confounded

# 430
  • пловдив
Серията Ikigai на Tesori я има в България и наистина мирише страхотно.

# 431
И аз така. Къса коса не съм имала никога (и не бих искала да имам), но все си мисля, че и маска не бих й сложила. По-скоро някакъв по-лек балсам. В противен случай ще се сдобия със залепена за скалпа...мазна коса Confounded
Зависи какъв е шампоана. Онзи ден например започнах един дето въпреки, че преди това имах маслен серум маска в корените, ми прескърца косата от шампоана😀 та разнесох от маската и малко нагоре. Зависи и тя каква е. Ползвах преди маска за растеж и я втривах в скалпа и нея. Но да, обикновено маската я слагам от ушите надолу.

# 432
  • София
На какво мирише

# 433
  • Deutschland
Ухае пудрено, с роза за разкош.

Попаднах на това във ФБ и се познах. Колко ми говореха да не си пипам косата, ама аз кога ли съм слушала мнението на околните. Косата ми изглежда така без маска и финиш.

# 434
Мда като се среша на сухо и съм точно като глухарче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт