Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Аз никога през живота си не съм се рясала на сухо, с моята коса е невъзможно просто.

# 436
  • Пловдив
Аз така и не намирам нещо дето да подреди и да заглади мойта грива Confused та да мога само с четка на Ровента да я поизправя поне леко.
Една маска с кератин на собств.марка на Лили ми я прави най-мека и лесна за разресване...друго не.

# 437
Аз нямам проблеми с укротяването, ползвам различни шампоани и маски, но за моята коса са страхотни, пък и аз никога не бих я сресала суха. Ползвам една серия на Филип Кингсли, ползвам и серия на пантен, течни кристали понякога, и всяка седмица маска с масла по 6-7 часа. Косата ми е здрава, не цъфти, но я мажа редовно с маски и най-важното нито я зуша със сешоар, гледам пресата вече да е по-рядко (преди я изправях всеки ден), и също така никога не съм я боядисвала ( за сега нямам бели косми, но и баща ми е на 65 г без един бял косъм, ген..).

# 438
Аз пък разбрах, че не мога без сешоар – точно тогава косата ми става бухнала, както на онзи мем. Да не говорим какво става, ако си легна с мокра глава. Никакви продукти не помагат. Цял живот съм завиждала на стъкловидната коса, но и тя си има проблем – никакви прически не се задържат. Извод: каквато и да е ни косата, все ще се оплакваме 😁

# 439
Моята не бухва, понеже я мажа с пет неща..  иначе и аз не гаресвам бухнали коси, на хората може да седят добре, но аз немога да търпя такова нещо. Но и моята може да мине и за чуплива, не е кърлс дето се вика. Не е така навита, ако я скъся ще е по-къдрава, но ми е дълга и тежи, пък е и много. Иначе и аз с мокра коса не лягам, не да не бухва, ами ще съм болна на другия ден. Оправям я през деня и така съхне. Мажа сутринта изчистя пооправя из вкъщи, готвя след това влизам мия я и така за 2-3 часа изсъхва.

# 440
От последните неща, които ми помогнаха срещу бухналата коса – този крем. Ако се прекали с количеството, оставя мазни следи по кичурите, но когато свикнеш с него, прави чудеса. Не е подходящ за къдрави коси, но за леко вълнисти и порести е идеален

# 441
Икигай серията не намерих в сайтовете, а вчера търсих. Може би в Ивис ще я има.

# 442
  • Deutschland
Съфорумка беше снимала серията в България, значи има във физически магазин, но не става ясно в кой.

Серията Ikigai на Tesori я има в България и наистина мирише страхотно.

# 443
Аз видях, че само душ гела има в TT Market

П.С.: Веригата е Русенска, извинявам се 😅

# 444
  • Пловдив
Съфорумка беше снимала серията в България, значи има във физически магазин, но не става ясно в кой.

Пловдивска е веригата - Лекси.

# 445

Според етикетите трябва да са СУПЕРМАРКЕТИ ЛЕКСИ, които мисля са само в Пловдив.

# 446
Лекси са само в Пловдив

# 447
Да, видях поста на съфорумката, затова писах, че ги търся онлайн, защото тази верига не ми е позната. Но не ги намирам и предположих, че в Ивис ще я има.

# 448
  • Deutschland
Лекси ги знам, но не разпознах етикетите. Е поне душ гел има, тука в ДМ само парфюма.

Довечера има лайф в немското приложение, 30 години Балеа. Щяло да има по този повод нови продукти. Ако има нещо интересно, ще ви информирамм

# 449
Може би ще пуснат някакви лимитирани серии по повод 30г. Балеа. Да видим какво ще достигне до нас.

Общи условия

Активация на акаунт