Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • пловдив
Да,веригата е пловдивска,магазина в ТЦ Гранд.Там за първи път виждам такова разнообразие на душ геловете на марката.

# 451
  • Deutschland
Като знам как грабят тук, евентуално и до мен нищо няма да достигне.

Да,веригата е пловдивска,магазина в ТЦ Гранд.Там за първи път виждам такова разнообразие на душ геловете на марката.

Страхотно. Лятото ще си накупя.

# 452
  • пловдив
Като знам как грабят тук, евентуално и до мен нищо няма да достигне.

Страхотно. Лятото ще си накупя.
Надявам се да ги подържат като наличност,а да не е някакво временно явление 😁

# 453
Не е временно, Лекси е много добре зареждана верига.
Аз нямам търпение да видя какво ще пуснат на Балеа.

# 454
  • Deutschland
Ще си настроя алармата

# 455
  • оттам, откъдето започва България
При нас е утре лайфа.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 20:56 от Ранобудна

# 456
Да, само че нашият лайф е само за марката NYX.

# 457
Аз много харесвам нещата на NYX, имам доста продукти и ми допадат. Дано се сетя да пусна лайфа. Че аз по това време вечерям 🤣, па заради NYX да не взема да умра от глад яяя

# 458
  • оттам, откъдето започва България
Да, само че нашият лайф е само за марката NYX.

Като с всичко в БГ и лайфовете са различни и цените.

# 459
Тук в БГ всичко ни е по-скъпо незнам защо все така се получава, аз затова като идем някъде винаги се прибирам с един куфар мазила и гримове. Да видите само на летището във Париж как цялата лента на секюритито беше с моите гланцове, кремчета и т.н. хахаха половин час немога да ги прибера обратно. Ще ходим в Барселона началото на юли, та ще се мъкне пак...

# 460
  • София
Само душ геловете има на Тезори, като гледам. Мен ме вълнуват повече дезодорантът и тоалетната вода сякаш.

# 461
  • Deutschland
Няма нови продукти Балеа, поне в лайфа показват разни от серията Beauty expert, пилинг някакъв, пистачио маската и балсама за устни, неща, които вече знаем. Излагация. Можеха да пуснат някоя серия.
Получих обаче 15 % отстъпка за марката.

# 462
Утре ако дадат за NYX 15% ще ходя пак да троша пари за излишни неща, които много, ама много ми трябват 😉

# 463
GoSSipSs, ама разбира се, че ти трябват. Аз уж се мъча да намалям запасите… и чакам една пратка от Нотино.

# 464
Днеска тръгнах към дм, излезе ми, че има наблизо. Обаче се усетих и видях, че е в мола (наблизо верно, ама е галамация да влизам в мола, после докато разгледам и изляза) 😀 викам си няма да е дм. Ще ходя в лили. 😀 ама накрая си казах, я си стой😀
Не за друго, ама нещо ми се засили шопинг манията за козметика.
Вчера например взех маска за устни на катрис, крем за лице на микса и озаряващия буустер за лице на есенс.
Стига толкоз! 🥲 забранявам си да влизам вече в такива магазини (иначе ходих до аптека и си взех неща за домашна маска за коса) 😆

Общи условия

Активация на акаунт