Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
днес видях, че това го има и май е новичко.
Има и един тонален крем, обаче нямаше тестер.
Изглеждат доста добре сякаш продуктите на алверде. Мнения имате ли?

# 481
Това на Алверде ми е много мазно и жълтее. По спомен, че не знам в кое чекмедже съм го завряла след едно носене.

# 482
Момичета харесала съм си този лосион за тяло, мирише вълшебно направо, нооо за сега се въздържам, запазила съм си го и когато изхабя няколко от наличните ще си го взема.
На Elizabeth Arden Green Tea Pistachio... уникален е
къде го има?
В Нотино го има и е 500мл.

Ето го.

# 483
  • Deutschland
Похарчих си купона за Балеа

Препоръка от личния ми лекар. Било уникално за суха кожа

# 484
Фрау, всички кремове с невен се водят голяма работа и наистина е така. Но все забравям за тях. Ще взема задължително за зимата, че такава студова алергия ме хваща втора поредна година...
Добре, че времето се затопли.

# 485
Аз съм доволна от микса крема, вече съм го споменавала, ама ми оправи ония бели крака  лющещи се. Вече се мажа 1 -2 пъти в седмицата ако се сетя. На ММ лактите са доста зачервени и загрубели, подпира се постоянно на тях на бюро и маса. Две намазвания и е като нов. 😄

# 486
Може ли да препоръчате някакъв ББ крем за мазна кожа, който да стои леко на кожата, без да омазнява и утежнява?

# 487
  • София
Фрау, всички кремове с невен се водят голяма работа и наистина е така. Но все забравям за тях. Ще взема задължително за зимата, че такава студова алергия ме хваща втора поредна година...
Добре, че времето се затопли.
Зимата при мен положението е до кръв направо и то при все, че почти не стоя навън и никога не излизам без ръкавици. И нищо не помага - пробвала съм какво ли не. Имаше единствено някакъв крем със змийска мас мисля, че беше. Мирише отвратително, но ми беше оправило отчайващо сухите ръце. Бяха ми подарили мостра. Трябва да потърся на коя марка е Simple Smile

# 488
  • Deutschland
Иначе имам Юсерин атопи контрол, изписан от друг лекар, но 5 минути след нанасяне, ръцете са ми с бели петна и зверски сухи. Крем Балеа за 80 цента върши по-добра работа при мен.

# 489
Може ли да препоръчате някакъв ББ крем за мазна кожа, който да стои леко на кожата, без да омазнява и утежнява?

Аз съм с мазна кожа и доволна съм от Lumene с розовата капачка. По-принцип, и Missha е добър, но пък се усеща по-тежко върху мазната кожа и седи по-блестящо

# 490
Пробвай това https://www.dm-drogeriemarkt.bg/wet-n-wild-tonirasht-hidratant-z … p77802140630.html

Да кажа, че тук е на половин цена и също така, пише че е за суха кожа. Не е. За мазна е по-удачен. За суха не е подходящ
https://www.notino.bg/wet-n-wild/bare-focus-tinted-hydrator-toni … zhata/p-16095037/

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:38 от DiaMia

# 491
  • София
Фрау,благодаря,че споделяш този крем на Балеа. Задължително ще си го купя още утре.
Днес си купих тази спирала

Много е хубава. Не ми дразни очите и стои естествено,ако харесвате разбира се такъв ефект.

# 492
Пробвай да ползваш под крема, който избереш, праймър за мазна кожа. Аз сега ползвам на катрис розовия pore filler имам и oil control. И двата са бюджетни, и двата вършат чудесна работа. Върху тях ползвам флуида на Юсерин с фактор и цвят, той също е oil control. Никакво омазняване. Но на мен кожата ми е мазна в Т-зоната и като цяло ползвам и измивни и маски за проблема.

# 493
Днес се напръсках със стар мой парфюм на тесори ориент. Бял мускус. Страхотен е. Припомних си аромата. Имам ище няколко техни, един от които е карма, за който четох възклицания, обаче за мен е остър, тежък и подходящ за друга възраст и сезон. Обаче вчера в лилито мирисах горските ритуали и драконовия плод и днес се изкушавам да купя един от двата. Вие ползвали ли сте някои от тях и как ви се струват?

# 494
Благодаря ви за препоръките момичета, ще ги проверя тези бб кремчета.

Общи условия

Активация на акаунт