Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
То за никъде не сме вече, онзи ден влезнах в аптеката да взема на детето смекта, че положението беше.... и бързам влизам, грабвам 2 термални води на авен и към касата. Ама да не излезна валат де...

# 466
Аз този месец съм кошмарна ..едно че бях рожденичка и получих талон с отстъпка ..пръснах пари мн над бюджета си и то не само в дм ..такава мания да пазарувам отдавна не бях имала ...

# 467
И аз онзи ден сложих няколко продукта в кошницата, после се сетих и си казах, че нямам нужда от тази козметика в момента. Но вчера пак нещо стана и направих поръчката буквално за три секунди. 🤪 Пак съм на загуба този месец. А в събота имам път до ДМ. Едва ли ще изляза оттам с празни ръце

# 468
  • В полите на Пирин планина
Аз вече съм на принципа, че докато не изхарча нещо от определен вид козмерика, не купувам нови количества, защото съм понатрупала доста неща.

# 469
Няма да коментирам с колко неща съм се заринала… 🤫
Обаче пусти му отстъпки и талони  😆
От лайфа имам талони за Никс и Мейбълин и отделно 3 лв остъпка, та за да си начеша крастата реших да си взема гел за вежди. Колебая се между тези двата:

На вас отварят ли ви се коментарите от др потребители в приложението на ДМ? При мен от няколко дни не се показват.

# 470
На вас отварят ли ви се коментарите от др потребители в приложението на ДМ? При мен от няколко дни не се показват.

Не, преди няколко дена и аз исках да видя отзиви на един продукт и не можах да ги отворя

# 471
  • София
Утре ако дадат за NYX 15% ще ходя пак да троша пари за излишни неща, които много, ама много ми трябват 😉
То и в момента има талон за Nyx 15%

# 472
Талонът е обявен и е 20%.

# 473
Да сега видях, че е пуснат суперрр, много харесвам марката и ще се пазарува.

# 474
Днес купих този спрей. Има ли доволни от него? Преди време имах златния елексир, но като че ли косата се омазняваше по-бързо.

# 475
Доволна, доволна...уж доволна съм. Ако не хубаво, то поне нищо лошо не видях от него 😅
Не омазнява косата, не я прави на клечки, не отнема от обема, омекотява и улеснява разресването. 😊

# 476
Спреят на Доори е хубав, слага се по дължините. При мен ме омазнява и не отежнява.

# 477
Момичета харесала съм си този лосион за тяло, мирише вълшебно направо, нооо за сега се въздържам, запазила съм си го и когато изхабя няколко от наличните ще си го взема.
На Elizabeth Arden Green Tea Pistachio... уникален е

# 478
  • Пловдив
Момичета харесала съм си този лосион за тяло, мирише вълшебно направо, нооо за сега се въздържам, запазила съм си го и когато изхабя няколко от наличните ще си го взема.
къде го има?

# 479
аз си взех парфюма, много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт