Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 49 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, моля препоръчайте ми бюджетна, но качествена маска за коса и термозащита, която наистина работи. Благодаря!
Това препоръчвам. Изправям косата почти всеки ден. Тънък косъм, нежен. Предпазва ми добре. Дори фризьорката похвали косата ми , че въпреки изправянето изглежда много добре за такава коса.

# 541
Аз пък съм много доволна от този продукт. Ухае невероятно, косата ми блести след него и защитава много добре. Веднага след нанасяне косата изглежда слепната заради маслата в състава, което може да уплаши, но трябва просто да изсъхне — и тогава няма никакъв проблем.

# 542
Благодаря Ви!

# 543
Аз пък съм много доволна от този продукт. Ухае невероятно, косата ми блести след него и защитава много добре. Веднага след нанасяне косата изглежда слепната заради маслата в състава, което може да уплаши, но трябва просто да изсъхне — и тогава няма никакъв проблем.

Този спрей и аз го имам, харесва ми и на мен, макар че аз сега съм си наумила да не си 'тормозя коста' вече трета седмица не я изправям. Намачквам си я след баня и си стоя къдрава. Колкото издържа така все е от полза.

# 544
Нанасям го дори без да използвам топлинен стайлинг, понеже маслата в състава му страхотно омекотяват косата и после тя се разресва лесно. Напоследък съм свела продуктите си до минимум и използвам само това, от което виждам ефект

# 545
Аз по едно време ползвах доста на глис спрей-балсамите - бързо разресване, имаха топлинна. Ползвах го и като за навлажняване леко преди да сплитам косата си.

# 546
Забравих и това да предложа. Ползвах я преди показаната вчера от мен и също и от нея съм доволна много.

# 547
  • София
Бихте ли ми препоръчали, някакъв спрей или нещо друго за обем в корените, което наистина да има ефект?

# 548
# 549
  • В полите на Пирин планина
Бихте ли ми препоръчали, някакъв спрей или нещо друго за обем в корените, което наистина да има ефект?

Пудра за корени има. Наистина фиксира много здраво. Поне тази, която използва синът ми.

# 550
  • София
Благодаря за предложенията.

# 551
За спрей ползвам сега   Преди да суша косата, един спрей на Линеа био, пък в по-‘мръсните’ дни си взех батисте сух шампоан за обем, който верно прави обем😆 чак се учудвам, че на 3-4-5 ден съм с обем.

# 552
  • Mediterraneo
Тарталета, тук ли си?
Имаш ли идея дали на Aveo лосионите за тяло са хубави и нямат химичен аромат?
Следобед ще ида за тетрадки от Мюлер и искам да взема лосион.

Изтървала съм питането ти, Фрау. Ама и без това техни лосиони за тяло не съм ползвала. Пазарувам много от Мюлер, ама просто не съм стигнала до лосионите им, все имам запаси в излишък. Ти какво взе? Пробва ли някой техен?

# 553
Днес си взех спирала на Вивиен Сабо, лилава и ми е много приятна. По принцип исках зелената на голдън роуз, но я нямаше налична. Бордо също харесвам. Лилавата на Сабо добре ми се разнесе на миглите, не ги спласти. Не е ярко, личи се само на определена светлина/ъгъл.
Взех и един серум-праймер за мигли, който е като спирала черен, понеже досега или все серуми с четка за нанасяне вечер или бяла праймър-серум съм взимала, а така ще мога в ежедневието да си нося хем спирала, хем с грижа.

# 554
На Vivienne Sabo спиралата Cabaret е уникална! Отдавна не съм я купувала, но и не съм гледала, дали имат кафява. Трябва да видя следващия път

Общи условия

Активация на акаунт