Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Взех и един серум-праймер за мигли, който е като спирала черен, понеже досега или все серуми с четка за нанасяне вечер или бяла праймър-серум съм взимала, а така ще мога в ежедневието да си нося хем спирала, хем с грижа.
Кой е праймърът?

# 556
  • Deutschland
Тарталета, тук ли си?
Имаш ли идея дали на Aveo лосионите за тяло са хубави и нямат химичен аромат?
Следобед ще ида за тетрадки от Мюлер и искам да взема лосион.

Изтървала съм питането ти, Фрау. Ама и без това техни лосиони за тяло не съм ползвала. Пазарувам много от Мюлер, ама просто не съм стигнала до лосионите им, все имам запаси в излишък. Ти какво взе? Пробва ли някой техен?

Не, не взех лосион. Търсех нещо да ухае на лимон, но не намерих. Някой ми беше казал, че Aveo имат такъв, но не видях.
И аз ходя там често. Имат Миша маски, каквито по другите дрогерии няма. Имат и учебни помагала и играчки и козметика и какво ли не.

# 557
Взех и един серум-праймер за мигли, който е като спирала черен, понеже досега или все серуми с четка за нанасяне вечер или бяла праймър-серум съм взимала, а така ще мога в ежедневието да си нося хем спирала, хем с грижа.
Кой е праймърът?
На Евелин секси 2в1 розовата опаковка. Не съм го пробвала и нямам идея как е, че днес съм лилава. 😁

# 558
Има кафява Cabaret. Аз я използвах миналото лято, много приятна, не слепва, не се разтича и се сваля лесно и цената й е добра.

# 559
Изхабих предния крем за крака, та вчера си взех този:

Определено това остава за постоянно! Ароматът е доста по "мой", омекотява и хидратира, количеството е прилично.

# 560
  • София
Аз подуших новото Тезори. Но имаше само голяма разфасовка от 500 мл за близо 15лв и не го взех. Не ме впечатли прекалено

# 561
Момичета, тази маска хубава ли е? Далеч ми е от бюджетна и дрогерийна, но видях една инфлуенсърка да я хвали и се замислих.

# 562
Да, аз съм много доволна от нея.
Доста е икономична предвид цената си. Ползвам я всяка седмица от доста време и все още имам доста.

# 563
  • Deutschland
Аз подуших новото Тезори. Но имаше само голяма разфасовка от 500 мл за близо 15лв и не го взех. Не ме впечатли прекалено

500 мл. душ гел или? За Икигай ли става въпрос?

# 564
Момичета, тази маска хубава ли е? Далеч ми е от бюджетна и дрогерийна, но видях една инфлуенсърка да я хвали и се замислих.

Аз обратно на всички хвалебствия ще кажа, че за мен не е нищо особено😀
Едвам я свърших, беше ми жал да я хвърля.
Единственият плюс за мен е, че не засъхва грубо на лицето и горе долу по-лесно се измива.
Но за дълбоко почистващи маски си ползвам други две, от които съм безкрайно доволна и ги въртя. Simple Smile

# 565
Би ли споделила кои са двете маски, от които си доволна?

# 566
  • София

500 мл. душ гел или? За Икигай ли става въпрос?
Ами, май се водят пяна за вана, но аз лично не съм намерила разлика между тези от 250 мл и тези от 500. Да, за него.
Отидох до Младост Joy

# 567
Зелената маска със спирулина от зоя и домашна маска с нийм си правя също. Последно време нападам билките на прах за коса и лице и съм много доволна.
Ако ще си правите такива маски препоръчвам да не чакате изсъхването им, защото се махат трудно и заради това преди не ги харесвах преди, докато не осъзнах, че изобщо и не трябва да се чака изсъхване. Плюс, че и не ми пресушават кожата толкова.
Че и по-евтино ми излиза и се ползва доста време.

# 568
И аз харесвам маската със спирулина, често ползвам глинени маски, след тях слагам и шийт маска.
Лесно ги отмивам с тези гъби, не е задължително да са от ДМ, има подобни в Лили и други козметични магазини.

# 569
Тази маска от Зоя ли препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт