Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Леле! Явно в Германия е фурор. Тук не знам дали се изчерпват с такава скорост.

# 121
# 122
Фрау, ако не си я пробвала, погледни тази

# 123
  • Deutschland
Всичко съм пробвала от Плекс серията. Взех друг продукт, после ще снимам. Грабнах и два заека.

Взех това, имам и терапията, но още не съм я пробвала.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:26 от Фрау С

# 124
Много харесвам моливите за устни на Импала. Имам няколко. Все се каня да си направя голяма поръчка от сайта им, но в момента съм натрупала доста и се въздържам.
Ако си от София, на Женския пазар има едно малко магазинче с козметика. Случайно го открих. Има червила, моливи за устни на Импала. Има и тестери на червилата. Може и други неща да има на марката.

# 125
  • София
За безистена на Пиротска ми става дума или друго визираш?

# 126
Магазинът на Пиротска не го знам. Този е на Женския пазар, тръгваш посока пазара, вляво има магазинчета. Малко невзрачно магазинче, но добре заредено. Има и българска козметика.

# 127
  • София
Благодаря. Този, за който аз говоря, е преди Лили-то на Пиротска, като тръгнеш надолу от гръцката сладкарница. Има един безистен, влиза се вътре и вляво има също такова магазинче с неща на Импала.

# 128
Благодаря, но не съм в София. При нас знам за едно магазинче, но ми е далеч. Пък и искам да съм сама да си разгледам спокойно. С две малки деца се сещате какво е влизането в магазини. Затова доста пазарувам онлайн.

# 129
Много, много отдавна на Импала имаше едно светлорозово червило със златист оттенък номер 36 или 37 беше. До минала година го пазих, въпреки че беше гранясало, да търся същото, но без успех. Не намирам такова дори и друга марка. Някой дали е срещал нещо подобно?

# 130
Много, много отдавна на Импала имаше едно светлорозово червило със златист оттенък номер 36 или 37 беше. До минала година го пазих, въпреки че беше гранясало, да търся същото, но без успех. Не намирам такова дори и друга марка. Някой дали е срещал нещо подобно?
Предполагам, че е от тези, но са налични само цветовете до 33
https://www.starcorp.bg/productbg/1629
Иначе имат много неща на Импала.
https://www.starcorp.bg/searchbg?search_string=impala&param= … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 131
  • София
Golden Rose имат такова - както и Ревлон -Soft Silver Rose

# 132
Нещо подобно беше

Смесица между двете червила. Първото е много златисто, а второто е много тъмно. Но нещо ориентировъчно. Тези снимки са от Тему. Не съм пазарувала досега оттам и не знам какво може да е качеството и покривността им.

# 133
  • София
Номер 60 визирах, но май не е такова.

# 134
Мацки,
Откъде мога да си купя читава кинези лента , за да опитам прословутия тейпинг за лице, с надежда да намаля назолабиалните и гневни бръчки?

Общи условия

Активация на акаунт