Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм супер щастлива, че вече не се събуждам с подпухнали очи, мажа яко с крема  Взех си и дневен и нощен от същата серия. И аз мисля да изхабя нещо преди да купя ново, че имам многооо неща вече. ..

# 346
Кой е крема, че съм изпуснала? Благодаря!

# 347
И аз все си казвам да спра да купувам, обаче душ геловете и лосионите за тяло заминават бързо така или иначе, затова купувам по 1-2 бройки ако има намаление.

# 348
  • Mediterraneo
Пудрата я има в испанския Амазон, 6.29 евро. Заслужава ли си, някой ползвал ли я е вече за реални отзиви?

# 349
Някой да е взел прословутата гел пудра Катрис? Докато разбера, че я има и тя изчерпана.
Онзи ден и се чудех, видях я в близкия ми ДМ, където съм в момента, но не бях гледала видеа как се ползва. Иначе имаше поне 5 бройки, през Росман или Мюлер не съм минавала, да проверя налична ли е и там.

# 350
  • Deutschland
Катнис, благодаря. Има шанс значи да намеря някоя изостанала бройка из града.

В момента ползвам душ гел Talasso terapy на Тезори. Ухае много яко на мъжки парфюм, с богата пяна е. За съжаление не се задържа аромата, така както при червения, имитация на Бакара. Възможно е и аз да не го усещам.

# 351
Момичета, кой околоочен крем бихте препоръчали за жена на 37, която за сефте си взе на балеа с Урея околоочния, нямаше очаквания, не вижда и някакъв особен ефект, но иска вече нещо по-така, но не твърде така 😁
Със смесена тънка и дехидратирана кожа съм.Откакто използвам ампулата жълтата на Скин 1004 се родих - лека е, но някак кожата ми е в комфорт с нея. Та, слагам нея, отгоре околоочния на балеа и толкоз ми е вечерната рутина. Сутрешната е същата, но след околоочния слагам и синята слънцезащитна на скин 1004.
Та това е. Какво ви хрумва?

# 352
Момичета, кой околоочен крем бихте препоръчали за жена на 37, която за сефте си взе на балеа с Урея околоочния, нямаше очаквания, не вижда и някакъв особен ефект, но иска вече нещо по-така, но не твърде така 😁
Със смесена тънка и дехидратирана кожа съм.Откакто използвам ампулата жълтата на Скин 1004 се родих - лека е, но някак кожата ми е в комфорт с нея. Та, слагам нея, отгоре околоочния на балеа и толкоз ми е вечерната рутина. Сутрешната е същата, но след околоочния слагам и синята слънцезащитна на скин 1004.
Та това е. Какво ви хрумва?
Бюджетен околоочен препоръчвам този.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-skin-naturals-krem-za-ok … teilen.laufend%29
Бюджетен серум за околоочна зона ето този.
В момента го ползвам ,страхотен е.
https://remedium.bg/skintsiklopedia-rolon-ochi-kofein-15ml-085158/p

Не толкова бюджетни ,но страхотни.
Apivita Aqua Beelicious Охлаждащ хидратиращ гел-крем за околоочен контур х15 мл на ниска цена. https://remedium.bg/apivita-aqua-beelicious-ohlazhdasht-hidratir … r-h15-ml-151003/p
https://remedium.bg/yutserin-anti-pigment-krem-ochi-ozaryavasht-15ml-075423/p

# 353
  • Благоевград
Здравейте! Вчера направих поръчка към ДМ през приложението. За първи път ми отказа плащане с карта и го пуснах с банков превод. Статусът на поръчката е "Неплатен", а на всички продукти, които ги има в нашия магазин пише, че не са налични. Да не би още да не е минало плащането и затова така да стои като статус? Винаги плащам с карта и сега направо бях в шах като ми отказа плащане. Дано в понеделник мине транзакцията и го отразят.

# 354
Аз плащам с GooglePay и не съм имала отказана транзакция, стои като неосчетоводена, докато не я обработят.
Изчакайте до утре, да видите в работен ден ще се осчетоводи ли плащането и дали ще ви обработят поръчката.

# 355
Кой е крема, че съм изпуснала? Благодаря!
Това е крема супер ми подейства.

Аз казах, че нищо няма да купувам, но уви, взех си една маска за лице, супер почиства.

# 356
  • Благоевград
Аз плащам с GooglePay и не съм имала отказана транзакция, стои като неосчетоводена, докато не я обработят.
Изчакайте до утре, да видите в работен ден ще се осчетоводи ли плащането и дали ще ви обработят поръчката.

И днес същото. Стои като неплатена, а самото ми е дръпната от банковата сметка. Стои като неплатена. Има ли някъде, където мога да пиша на DM?

# 357
# 358
  • София
В момента ползвам душ гел Talasso terapy на Тезори. Ухае много яко на мъжки парфюм, с богата пяна е. За съжаление не се задържа аромата, така както при червения, имитация на Бакара. Възможно е и аз да не го усещам.
Любимият ми душ-гел, взех си и парфюма, но мирише по-различно.
Какви са очакванията ти за "задържане" на аромата - да остане миризмата по кожата и след изплакване ли? Не съм попадала на такъв душ-гел, а и не държа, след душ слагам дезодорант и парфюм. Но банята ухае цялата, след като съм се къпала.

# 359
  • Deutschland
Любимият ми душ-гел, взех си и парфюма, но мирише по-различно.
Какви са очакванията ти за "задържане" на аромата - да остане миризмата по кожата и след изплакване ли? Не съм попадала на такъв душ-гел, а и не държа, след душ слагам дезодорант и парфюм. Но банята ухае цялата, след като съм се къпала.

Чак на кожата не, но червения ароматизира цялата баня за часове наред. Когато съм вкъщи, ми е много приятно да усещам аромата. Парфюмът от серията при нас го няма, даже душ гела трудно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт